• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımm eşimle ilgili

Kocanın gönlü zengin..
Hepinize yer var..
Sende de adamı birakacak göz yok.
Hiç milleti kışkırtma,sus ve evliliğine devam et .
Çalışanının çıplak resmlerini telefonunda taşıyan kocana ne yapacağıni bilemiyorsan sana sözümuz yok.
O aldatmaya meyilli sen de inanmaya.
Hiç karıştırma buraları.

eşimin dükkanına yeni bir çalışan geldi onun çıplak resimlerini gördüm
Biri bana burayı açıklar mı? Yani yanlış mı gördüm diye 2 hatta 3 kez okudum anlamadım. Yani playboy tarzı dergi çıkarmıyorlarsa nasıl bir işyerinde çalışanın çıplak resimleri olur?

Onun haricinde ben de boşanmayın demeye geldim. Aman sakın dava falan açmayın, ne güzel böyle alan razı veren razı. Şimdi ayrılsanız biriniz başka adama diğeriniz de başka kadına salça olacak. İyi böyle ya, siz evli kalmaya devam edin.

Sirtini sivazlar aksama. Ne cinneti. Delirdin mi sen
Tabiki,hemen masayı kurar,yemeklerini hazırlar,Binboğa balini yedirir yigidine.
Baldır,kaymaktir,keçi boynuzudur enerji ve kuvvet verecek ne varsa eksik etmez masasindan.
Nede olsa yarın ise gidecek er kişi..
Eline ve BELİNE kuvvet lazım. 🤔

Eşiniz rezil biri. İş yerindeki kızın çıplak resimlerini telinde görüp hala beni seviyor nasıl diyorsunuz .
Çocuk yok sanırım ve 23 yaşındasın 12 yaş büyük adamın her türlü rezilliğini kabul ediyorsunuz, hiç mi kendinize saygınız yok. Çok yazık

Sizi sevmediğini düşünmeniz için telefonunda daha kac kadınla konuşmalı veya çıplak fotograf bulmalı? 😵

eşim ilk resimleri telefonunu o kızla mesajlarını falan gördüğümde bana çok kızmıştı telefonu bir daha karıştırmıycaksın işte eline almayacaksın diye bir zaman sonra şifresini değiştirdi
Telefonuma bakmayacaksın "seni rahat rahat aldatamıyorum keyfimi kaçırıyorsun" diye bir de tehtit etmiş densiz. Kaç yaş büyük sizden bu sözde çocukla konuşur gibi konusuyor. Yapacağınız şey belli bu heriften daha çocuğunuz yokken kurtulmak

Senle kim evli olsa böyle yapar :D Saflığı geçtim olay genişlik moduna girmiş.

Kızlar boşanmak kolay hemen boşanırım ama istiyorum ki hayatım düzene girmişken yeniden onun halt yemesi yüzünden benim hayatım tekrar bozulmasın yani aslında sonrası için ne yaparım diye düşünüyorum tek korkum sonrası
23 yaşında nasıl bir korku! Çocuk yokken daha kolay oluyor hem artık iletişiminizde kesiliyor. 36 yaşındayım 4 yaşında çocuğum kumar bağımlısı eş ve boşanıyoruz. Düzen müzen hak getire Allah büyük

Back