Kızlar lütfen yardımm eşimle ilgili

Çok üzüldüm kadın olarak
Bir hekime danışın lütfen, akli melekeleriniz yerinde mi baksınlar
Başka bir açıklaması olamaz bu tutumunuzun, cidden çok üzüldüm

Boşver hayatım boşanma aldatsa bile ne kadar sadakatli hep yanında sevgi pıtırcıkları hem boşansan nolucakki doğru dürüst insan gidip yerine daha iyisimi gelicek sakın hata yapma boşanma sakınn

Bence hic bahsetme gördüğünden. Bi daha da bakma telefonuna. Cunku zaten sen ayrilmayacaksin. Bari iyice yuz goz olmayin. Kocanin ortalik malı oldugunu kabul et, ipini sal, sen de hizmetcisi gibi yasamayi kabul et yasayin gidin. Yazdiklarina bakarsak sana verilecek tek tavsiye bu malesef

Güldüm.
Niye güldüm ?
Yeni calisaninin acik resmini görüyorsunuz. Size sacma sapan birsey acikliyor. Sizde bunu yiyorsunuz. Üstüne üstelik azar isitiyorsunuz,telefonu kurcaladiniz diye. Birdaha kurcalamadigin icin hersey yolunda diye kendinizi kandiriyorsunuz
Nasil bir kafa bu?
Baska seylerde olmustur. Azar isittiginiz yere kadar okudum. Bu kadar akilsiz nasil olunuyor diye düşünüyorum ben sinir oluyorum

İş başvurularına nü foto yabistirildigini herkes bilir hanfendü

Maşallah bu ne rahatlık ?
Adam aldatmaya siz de aldanmaya alışmışsınız .
Az gururunuz onurunuz olsun .

Bir de 23 yaşında.ne ilişki görmüş ki bunu diyor ?

Ne halin varsa gör

canım yani eşin seni bildiğin aldatmış sen yakalayıncada telefonunu neden karıştırdın bana güvenmiyor musun diye kızmış bir süre sonra yine aynı şeyi yapmış ama senin düşündüğün telefonu karıştırdığınıı öğrenmesi mi? bak güzelim boşan gitsin bu sefer de sessiz kaldın diyelim bir daha yapacak çünkü kendini zeki sanıyor yakalanamadığını düşünüyor bunun için ikinciye yine benzer bir durumun içinde kalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…