Herkese merhabalar..ben bu ay gonal f 450 diye bir iğne kullandım,çok şükür 5 yumurtam oluştu ve ovitrelle denen çatlatma iğnesinden oldum..doktorumun dediği gün ve saatte birlikte olduk eşimle..11 haziran 2009 perşembe günü oldum iğnemi,doktorum bir de o gün 8 saatte bir içmem için progestan diye bir hap verdi ve iki hafta sonra test yap dedi.iğneyi olduktan sadece 5 gün sonra bir arkadaşımın gazına gelip test yaptım belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm,hemen gidip kan testi yaptırdım 29,17 çıktı laborant bey arayıp tebrik etti o kadar mutluydum ki..sonra doktorumu aradım ve ovitrelle denen çatlatla iğnesinin içinde HCG (hamilelik) hormonu olduğunu ve iğnenin etkisinin 1 hafta-10 gün devam edeceğini bu yüzden iğnenin testleri yanılttığını söyledi.çok üzüldüm o an ama umudum devam ediyor haliyle..bugün 11. gün doktorun test yapmamı istediği zamana üç gün kaldı ama iğnenin etkisi nasılsa geçti diye sabah uyanınca bir test daha yaptım..ilk anda tek çizgi çıktı yıkıldım tabi ama tahminen 10-15 dk sonra (süre tam olarak ne emin değilim) dönüp tekrar baktığımda İKİNCİ çizgi oradaydı..şimdi bu ne demek oluyor?testin içinde 3 dk içinde sonucun belli olacağı ve 10 dk sonra atılması gerektiği yazıyor ama durup dururken ben hamile değilsem HCG seviyemde bir değişme yoksa orada ikinci çizgi çıkmazdı öyle değil mi?nolur bişeyler söyleyin..geçmiyor zaman,moralim çok bozuk,artık çok yoruldum..iğnelerden ilaçlardan kilo aldım bunaldım artık ben.. mafoldumben