- 29 Kasım 2023
- 766
- 390
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Fotoğrafı var mı. Kuruma çizgisi sonra oluşan bişeyRegl olmama 3 gün var laboquıck gebelik testi yaptım ilk 2 dakika içinde gölge gibi bişey çıktı kuruma çizgisi mi bu testi hiç kullanmadım bilenler yazabilir mi
Çekicem şimdiFotoğrafı var mı. Kuruma çizgisi sonra oluşan bişey
Hemen çıktıysa pozitif olabilirRegl olmama 3 gün var laboquıck gebelik testi yaptım ilk 2 dakika içinde gölge gibi bişey çıktı kuruma çizgisi mi bu testi hiç kullanmadım bilenler yazabilir mi
Fotoğrafı var mı. Kuruma çizgisi sonra oluşan bişey
Hemen çıktıysa pozitif olabilir
Acele etme adetin geciksin bidaha test yaparsınRegl olmama 3 gün var laboquıck gebelik testi yaptım ilk 2 dakika içinde gölge gibi bişey çıktı kuruma çizgisi mi bu testi hiç kullanmadım bilenler yazabilir mi
Sizce kuruma çizgisi mi ? Bu markayı yaptınız mı hiçAcele etme adetin geciksin bidaha test yaparsın
Ben görüyorum
İnşallah vardırBence var ama biraz daha bekle kan vermek için boşa tedirgin olma. Simdi versen beta çok düşük çıkar gerilirsin yükselecek mi diye. Ben laboquick hiç yalancı cıkardığını görmedin. Böyle cok silik çizgide genelde 100ün altında çıkıyor beta. Bekle adetin geciksin öyle tekrar yap test pozitif cıkarsa yine kan verirsin.
Fotolarda çok net görünmüyor ama normalde daha belirgin görüyorumBen neden görmüyorum
Yapmadım ama güvenli olduğu yönünde yorumlar okumuştum.. sadece sana şunu soyleyebilirim adet öncesince Kimyasalla karşılaşmak çok yüksek onyuzden aceleci davranıp kana gitme derim geçen ay bu konuda çok üzüldüm yıprandım beta 60 ile öğrenip adet gününden sonra düşüşe geçti ve kimyasal gebelige döndüSizce kuruma çizgisi mi ? Bu markayı yaptınız mı hiç
Fotoda çok belli olmuyor ama aslında daha net çıplak gözle bakıncaBen görüyorum
İnsallah vardır kuzucum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Laboquickte kolay kolay kuruma cizgisi bile çıkmıyor öyle diyim. Bazen ertesi gün bakarsan belllki bazı testlerde oluyor. Baska test varsa elinde sabah ilk idrar ile de tekrar yap. Daha net çıkar varsa zatenİnşallah vardırTesti yaptım ilk 2 dakika içinde gölge farkettim kuruma çizgisi gibi ama hemen oldu testi önce hiç kullanmadım emin olamadım sizlere danışmak istedim. Ellerim titredi ilk bebeğimi kaybettim aradan 1,5 yıl geçti şuan heyecanım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?