Kızlar lütfen yardım

ahsennayaz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
766
390
23
Regl olmama 3 gün var laboquıck gebelik testi yaptım ilk 2 dakika içinde gölge gibi bişey çıktı kuruma çizgisi mi bu testi hiç kullanmadım bilenler yazabilir mi

Bence var ama biraz daha bekle kan vermek için boşa tedirgin olma. Simdi versen beta çok düşük çıkar gerilirsin yükselecek mi diye. Ben laboquick hiç yalancı cıkardığını görmedin. Böyle cok silik çizgide genelde 100ün altında çıkıyor beta. Bekle adetin geciksin öyle tekrar yap test pozitif cıkarsa yine kan verirsin.

İnşallah vardır Testi yaptım ilk 2 dakika içinde gölge farkettim kuruma çizgisi gibi ama hemen oldu testi önce hiç kullanmadım emin olamadım sizlere danışmak istedim. Ellerim titredi ilk bebeğimi kaybettim aradan 1,5 yıl geçti şuan heyecanım bu yüzden

Sizce kuruma çizgisi mi ? Bu markayı yaptınız mı hiç
Yapmadım ama güvenli olduğu yönünde yorumlar okumuştum.. sadece sana şunu soyleyebilirim adet öncesince Kimyasalla karşılaşmak çok yüksek onyuzden aceleci davranıp kana gitme derim geçen ay bu konuda çok üzüldüm yıprandım beta 60 ile öğrenip adet gününden sonra düşüşe geçti ve kimyasal gebelige döndü bekle betan artsın gebelik varsa gecikmeden üç beş gün sonra kan verirsin

İnsallah vardır kuzucum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Laboquickte kolay kolay kuruma cizgisi bile çıkmıyor öyle diyim. Bazen ertesi gün bakarsan belllki bazı testlerde oluyor. Baska test varsa elinde sabah ilk idrar ile de tekrar yap. Daha net çıkar varsa zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…