- 7 Nisan 2024
- 702
- 198
- 18
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
-
Teşekkür ederimHaftaları iyi daha küçük doğup gayet sağlıklı tanıdığım çocuklar var. Küveze girmemesi için 36 dan sonra olması lazım öncesinde doğum olursa küveze girerler. Stres yapmayın korkmayın haftaları iyi durabildiği kadar dursunlar inşallah miniklerin sağlıcakla gelsinler
Bilmiyorum çok korkuyorumHastanede olmanız kontrol altında olmanız çok iyi. Çok daha erken doğan bebekler var. Küveze girmesi kötü bir şey değil. Endişelenmeyin.
İnşallah vaktinde sağlıcakla kucağınıza alın bebeklerinizi. İkizler zaten son haftaya kadar beklemiyor. Doktorunuza güvenin, sağlıklı beslenin bu süreçte, kendinize telkin edin dua edin, bebekleriniz siz ne hissederseniz onlar da hissediyor.Bilmiyorum çok korkuyorum
merhaba umarım herşey yolunda gider bebeğiniz küveze girmezLütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Bilmiyorum ara ara bişey akıyor o suymuşmerhaba umarım herşey yolunda gider bebeğiniz küveze girmez
bende 23+6 haftalığım bu akşam hafif bir ıslaklık hissettim misafir geldiği için telaştan gidip bakamadım.
sabah tuvalet için uyandığım da iç çamaşırımda su gibi yine ıslaklık vardı az miktarda
su gelmesi böyle bişey mi biraz araştırdım çok korktum hafta sonu doktoruma da gidemiyorum endişeliyim
Suyunuz olabilir bir doktora gidin geç kalmadan çünkü daha haftanız doğum için çok erken dilerim sağlıcakla vaktinde kucağınıza alırsınız Aminmerhaba umarım herşey yolunda gider bebeğiniz küveze girmez
bende 23+6 haftalığım bu akşam hafif bir ıslaklık hissettim misafir geldiği için telaştan gidip bakamadım.
sabah tuvalet için uyandığım da iç çamaşırımda su gibi yine ıslaklık vardı az miktarda
su gelmesi böyle bişey mi biraz araştırdım çok korktum hafta sonu doktoruma da gidemiyorum endişeliyim
İnşallah sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsinLütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Durumunuz nedir şuan?Suyunuz olabilir bir doktora gidin geç kalmadan çünkü daha haftanız doğum için çok erken dilerim sağlıcakla vaktinde kucağınıza alırsınız Amin
Yanlış etiket oldu gönderi sahibi ben değilimMerhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Durumunuz nedir şuan?
Durumunuz nasıl oldu inşallah herşey yolundadırLütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Doğum yaptımDurumunuz nasıl oldu inşallah herşey yolundadır
Geçmiş olsun inşallah Bebeklerinizin durumu nasıl inşallah iyilerdirDoğum yaptım
KüveyzdelerGeçmiş olsun inşallah Bebeklerinizin durumu nasıl inşallah iyilerdir
İnşallah sağlıklı bir şekilde çıkıp evlerine dönsünler AminKüveyzdeler
Amin çok teşekkür ederimİnşallah sağlıklı bir şekilde çıkıp evlerine dönsünler Amin
Allah kolaylık versin. İnşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alacaksınız. Benimde bebeğim 27 haftalık doğdu. 5 haftadır küvözde. Benim tecrübem dahilinde aklınıza takılan bir soru olursa cevaplamaya çalışırım.Küveyzdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?