Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O zaman vücudunuz gebelik ilerleyince sıkıntı çıkıyor olabilir bebek büyüdüğü için. Kendinize çok dikkat edin yorulmayın. Mümkünse kontrollerinizi daha sık yaptırın. İnşallah sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız.
O zaman vücudunuz gebelik ilerleyince sıkıntı çıkıyor olabilir bebek büyüdüğü için. Kendinize çok dikkat edin yorulmayın. Mümkünse kontrollerinizi daha sık yaptırın. İnşallah sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız.
Ben de 35haftalik doğum yaptım, ntsde kalp atışı yüksekti bebeğin. Acil doğuma alındım. Mutlaka sebebi vardır erken doğumun ama banada şundan oldu demediler.
Ben de 35haftalik doğum yaptım, ntsde kalp atışı yüksekti bebeğin. Acil doğuma alındım. Mutlaka sebebi vardır erken doğumun ama banada şundan oldu demediler.
Bende kontrollerde herşey normal çıkıyor nts ye girdim 2. De 2 günde bir hiçbir şey çıkmadı ama ciğer geliştirici olduktan sonra bebek strese girdi 2-3 gün hareket etmedi ve sonra doğummbaşladı
Hayırda seni ilgilen durum ne????
Sende hamilesin yapma…
İstediği kadar doğum yapabilir.
Ve karşında erken doğum yapma dueumu olan birine bu tarz konuşman ciddi yanlış…!
Hayırda seni ilgilen durum ne????
Sende hamilesin yapma…
İstediği kadar doğum yapabilir.
Ve karşında erken doğum yapma dueumu olan birine bu tarz konuşman ciddi yanlış…!