Kızlar lütfen yardım edin..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Kızlar azönce erkek arkadaşıma telefonuna şifre yazıp 2222 ye göndermesini söyledim.orda dökümlerin çıkacağını bilmediğinden yapıp bana mesajla gönderdi.zaten güvenmek için zaman vermiştim ama çok seviyordum.bana tek aşkımsın diyordu...
ama bakınca bana facebook kullanmıyorum dediği halde face kullanımı çıktı.bunu söylemedim ona.daha kötüsü bazı günler belli bi numarayla mesajlaşmış ne olursunuz yardım edin orda sadece numaranın ilk 3 hanesi görülüyor.tamamını nasıl bilebilirim.
Bunu ona söyledim mesaj detayı olmadığı için bilmiyorum dedi kaç kişi bana mesajlar atıyor filan...ama kem küm etti sürekli...
ağladım..çünkü o benim ilk görüştüğüm insan..sonra bana ben seni haketmiyorum ve daha fazla hakkına girmek istemiyorum.ağlatıyorum dedi..bana güvenmiyorsun dedi...
İçimde garip bi ağlamak duygusu saatlerce...
daha sonrada tamam ben sana numarayı vericem bazen yeğenm arkadaşından yazar cvp veririm bilmem ne diyor.seni konuştururum diyor...ama inanmıyorum...
çok kötüyüm o numaranın tamamını görmem mümkün değilmi....bunun bi yolu yokmu turkcell bireysel işlemler biraz karışık
ben nasıl öğrenebilirim....

Müşteri hizmetleri numaranın tamamını güvenlik açısından göremez.
Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp, Telefon dökümünü isteyebilir hattın yasal sahibi. Belirtilen adrese ilk 6 sayfası ücretsiz olarak geliyordu eskiden şuan nasıl bilmiyorum. Hattın yasal sahibi bu dökümü istediğinde numaraların tamamı gözükür halde gelir , fakat dökümde ki numaraların hepsi gözükür gelmesini istemiyorsa müşteri hizmetlerine bunu belirtir (Sadece ilk 3 hane , sadece ilk 6 hane gibi) ve belirttiği şekilde adrese gelir.

yanlış bi karar vermeden acil ihtiyacım var bu bilgiye..ne olursunuz türkcelde çalışan eden bi tanıdığınız yokmu

valla canım benim turkcell kulanıcısı değilim bilmiyorum.ama bende eşimi vodafone self servisten bu şekilde yakalamıştım.binbir türü numaralar yalanlar tabi..valla benim tavsiyem ayrılman.çünkü aldatırsa ve sende affedersen bunun gerisi gelecektir.ben yaşadım biliyorum affettim ger defasında da tekrarladı.sen nie ayrılmıyosun peki dersen evliyim ve bir kızım var.evlenince hele birde çocuk olursa daha kötü oluyorrr.......

bunu ondan istemem mümkün bile değil artık...kurcalıyorsun o kadar mesaj geliyor hatırlamıyorum bile kim olduğunu vesaire....
ben nasıl kesin bi kanıt bulurum.belkide onun açıklama yapamamasından bile herşey belli..
Allahım inanamıyorumya böyle bişeyi bana nasıl yapar ne kadarda aptalım..
gece açmış ben sana aşığım senden başka kimseyi bana nasip etmesin Allah diyor.

Bu sözleri bile suçluluk psikolojisiyle yaptığını biliyorum kahroluyorum...

Müşteri hizmetlerini arayıp numaranın tamamının gözükmesini isteyebilir. (Online işlem sayfasında numaraları görmek için)
Detaylı soracağın bir şey olursa mesaj atabilirsin.

yanlış bi karar vermeden acil ihtiyacım var bu bilgiye..ne olursunuz türkcelde çalışan eden bi tanıdığınız yokmu

canim online islem servisinden gorebilirsin. turkcell online self servisi.. gene numarasini girip onay mesajiyla tum gelen giden aramalar mesajlasilan numaralar konusulan dakikasina kadar tum detaylari inceleybilirsin . turkcell online servisi yaz google de ordan online islemlerden giris yap ve hattin kullanim tarihinden bu yana butun dokumleri gosterilir. insallah uzulecegin sonuc cikmaz

bu dediğiniz bilgisayarda self servise girincemi oluyor peki..ben aynı şifreyle giriş yapabilirmiyim

Keşke söylemeseydiniz hemen..
Ben olsam o 3 haneyi aklımda tutup telefonunu kurcayıp numarayla eşleşen tüm isimleri bi şekilde kaydetmeyi düşünürüm.
Sonrada onları ararım bambaşka bi numaradan.
Ardından çıkar foyası bi nebzede olsa.

Ben seni hakketiyorum diyen biri %100 demiyeyim ama %80 bi haltlar karıştırıyor olarak çıkar ama yanılma payımda var.
Tamamını nasıl görebilirsiniz bilemem ama dediğim gibide bi yol izleyebilirdiniz.

Arkadaşlarıyla konusmusta olabilir. Ama facesi var ve sana olmadigini söylemişse bu iste kesin birşey vardır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu dediğiniz bilgisayarda self servise girincemi oluyor peki..ben aynı şifreyle giriş yapabilirmiyim

canim evet bu dedigim bilgisayardan gireceksin . yanliz ben vodafone kullanan biri olarak ayni sekilde esimde . vodafone sself servisi sitesinden herseyimi gorebiliyorum. turkcellde ki self servisi bu imkani sagliyor mu bilmiyorum ama vodafone yapiyorsa muhakkak yapiyordur turkcell online islemlerin yapildigi siteyi bul ve numarayi gir . numaraya kod gonderilir yanliz o kodu verir mi vermez mi bilmiyorum ama . o kodu gir ve butun online islemlerini gorursun. ben mesela birak telefonda konusmayi veya birak gelen aramalari cevaplamayi giden cagrilar ve gelen cevapsiz aramalara kadar numara giriyor. dakikasi da yaninda yaziyor. misal telefona cevapsiz arama gelmisse yaninda 00:00 dk yaziyor. numaralar mesajlar hepsi detayli. sadece mesaj icerikleri yok ...

yasali karistirma bence zor bisey degil gorustugu kisi kiz ise o kisi o numaraya bi care bulur ya kirdirir kiza ya da bi erkege verir kiza yeni hat alir. en iyisi habersiz online sitesinden bakip o numarayi bi an once herkesten habersiz bulup sahibine ulasmak . ve bunu yaparken bence matem tek tavsiyem gizli yap . keske sitemlerde bulunmadan once danissaydin canim coktan elindeydi belki numara ve eger yalan soylemissede yalan bile soyleyemeyecekti. oyle bana guvenmiyorsun sana zarar veriyorum demesi de ayrica hic normal degil kendine guvenen biri aksini dusunup kendisini ispatlamaya calisir . bu benim gorusum

ben girdiğim zaman mesajlaşılan numaraların falan tamamını görebiliyorum online işlemlerde:26: ( turkcell hattım)

Ortada bir şey yok.
Yani nasıl bir cüret ki bu telefon dökümüne bakabiliyorsun. Bunu sana izin veren erkeğin kendine saygısı yok.
Yaşlarınız küçük ondandır..

bende vodafon self serviste sevgilimin hat kullanım detaylarından kimi aramış kıme msj atmış ne zaman internete girmiş görebiliyorum numara falan hepsi ortaya çıkıyo turkcelde de vardır emınım o hizmet size sadece girş yaparken telefona gelen kodu ögrenmek kalıyo sonrasında ne yapmış etmiş haberıız olur

Ortada bir şey yok.
Yani nasıl bir cüret ki bu telefon dökümüne bakabiliyorsun. Bunu sana izin veren erkeğin kendine saygısı yok.
Yaşlarınız küçük ondandır..

ortada bişeymi yok..
hı hı evet yok.bigüzel mesajlar atmış görüşmesini istemediğim kötü bi arkadaşının ayrıldığı eski eşine...
güyada o kadın bundan eski eşini merak ettiği için soruyormuş.....
bitti herşey...

Mesajların içeriğini gördünüz mü?

Bence "ben seni hakketmiyorum " diyen erkek, zaten karşısındakinden kolay vazgeçebilecek erkektir. Üzüldüğünüze değmez. Bunun "sorun sende değil bende" diye başlayan veda konuşmasından hiç farkı yok.

.

nasıl yapıldığını detaylı mesaj atmanız mümkünmü

Şimdi ben kendi hat detayıma baktım online işlemlerden sadace numaraların başı gözüküyor son kısmı gözükmüyor,benim de hattım turkcell aynı zamanda anneminkide baktım aynı şekilde numaraların hepsi çıkmıyor, güvenlik açısından hepsini göstermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…