Kızlar azönce erkek arkadaşıma telefonuna şifre yazıp 2222 ye göndermesini söyledim.orda dökümlerin çıkacağını bilmediğinden yapıp bana mesajla gönderdi.zaten güvenmek için zaman vermiştim ama çok seviyordum.bana tek aşkımsın diyordu...
ama bakınca bana facebook kullanmıyorum dediği halde face kullanımı çıktı.bunu söylemedim ona.daha kötüsü bazı günler belli bi numarayla mesajlaşmış ne olursunuz yardım edin orda sadece numaranın ilk 3 hanesi görülüyor.tamamını nasıl bilebilirim.
Bunu ona söyledim mesaj detayı olmadığı için bilmiyorum dedi kaç kişi bana mesajlar atıyor filan...ama kem küm etti sürekli...
ağladım..çünkü o benim ilk görüştüğüm insan..sonra bana ben seni haketmiyorum ve daha fazla hakkına girmek istemiyorum.ağlatıyorum dedi..bana güvenmiyorsun dedi...
İçimde garip bi ağlamak duygusu saatlerce...
daha sonrada tamam ben sana numarayı vericem bazen yeğenm arkadaşından yazar cvp veririm bilmem ne diyor.seni konuştururum diyor...ama inanmıyorum...
çok kötüyüm o numaranın tamamını görmem mümkün değilmi....bunun bi yolu yokmu turkcell bireysel işlemler biraz karışık
ben nasıl öğrenebilirim....
Müşteri hizmetleri numaranın tamamını güvenlik açısından göremez.
Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp, Telefon dökümünü isteyebilir hattın yasal sahibi. Belirtilen adrese ilk 6 sayfası ücretsiz olarak geliyordu eskiden şuan nasıl bilmiyorum. Hattın yasal sahibi bu dökümü istediğinde numaraların tamamı gözükür halde gelir , fakat dökümde ki numaraların hepsi gözükür gelmesini istemiyorsa müşteri hizmetlerine bunu belirtir (Sadece ilk 3 hane , sadece ilk 6 hane gibi) ve belirttiği şekilde adrese gelir.
bunu ondan istemem mümkün bile değil artık...kurcalıyorsun o kadar mesaj geliyor hatırlamıyorum bile kim olduğunu vesaire....
ben nasıl kesin bi kanıt bulurum.belkide onun açıklama yapamamasından bile herşey belli..
Allahım inanamıyorumya böyle bişeyi bana nasıl yapar ne kadarda aptalım..
gece açmış ben sana aşığım senden başka kimseyi bana nasip etmesin Allah diyor.
Bu sözleri bile suçluluk psikolojisiyle yaptığını biliyorum kahroluyorum...
yanlış bi karar vermeden acil ihtiyacım var bu bilgiye..ne olursunuz türkcelde çalışan eden bi tanıdığınız yokmu
canim online islem servisinden gorebilirsin. turkcell online self servisi.. gene numarasini girip onay mesajiyla tum gelen giden aramalar mesajlasilan numaralar konusulan dakikasina kadar tum detaylari inceleybilirsin . turkcell online servisi yaz google de ordan online islemlerden giris yap ve hattin kullanim tarihinden bu yana butun dokumleri gosterilir. insallah uzulecegin sonuc cikmaz
bu dediğiniz bilgisayarda self servise girincemi oluyor peki..ben aynı şifreyle giriş yapabilirmiyim
bunu ondan istemem mümkün bile değil artık...kurcalıyorsun o kadar mesaj geliyor hatırlamıyorum bile kim olduğunu vesaire....
ben nasıl kesin bi kanıt bulurum.belkide onun açıklama yapamamasından bile herşey belli..
Allahım inanamıyorumya böyle bişeyi bana nasıl yapar ne kadarda aptalım..
gece açmış ben sana aşığım senden başka kimseyi bana nasip etmesin Allah diyor.
Bu sözleri bile suçluluk psikolojisiyle yaptığını biliyorum kahroluyorum...
Kızlar azönce erkek arkadaşıma telefonuna şifre yazıp 2222 ye göndermesini söyledim.orda dökümlerin çıkacağını bilmediğinden yapıp bana mesajla gönderdi.zaten güvenmek için zaman vermiştim ama çok seviyordum.bana tek aşkımsın diyordu...
ama bakınca bana facebook kullanmıyorum dediği halde face kullanımı çıktı.bunu söylemedim ona.daha kötüsü bazı günler belli bi numarayla mesajlaşmış ne olursunuz yardım edin orda sadece numaranın ilk 3 hanesi görülüyor.tamamını nasıl bilebilirim.
Bunu ona söyledim mesaj detayı olmadığı için bilmiyorum dedi kaç kişi bana mesajlar atıyor filan...ama kem küm etti sürekli...
ağladım..çünkü o benim ilk görüştüğüm insan..sonra bana ben seni haketmiyorum ve daha fazla hakkına girmek istemiyorum.ağlatıyorum dedi..bana güvenmiyorsun dedi...
İçimde garip bi ağlamak duygusu saatlerce...
daha sonrada tamam ben sana numarayı vericem bazen yeğenm arkadaşından yazar cvp veririm bilmem ne diyor.seni konuştururum diyor...ama inanmıyorum...
çok kötüyüm o numaranın tamamını görmem mümkün değilmi....bunun bi yolu yokmu turkcell bireysel işlemler biraz karışık
ben nasıl öğrenebilirim....
Ortada bir şey yok.
Yani nasıl bir cüret ki bu telefon dökümüne bakabiliyorsun. Bunu sana izin veren erkeğin kendine saygısı yok.
Yaşlarınız küçük ondandır..
ben girdiğim zaman mesajlaşılan numaraların falan tamamını görebiliyorum online işlemlerde:26: ( turkcell hattım)
ortada bişeymi yok..
hı hı evet yok.bigüzel mesajlar atmış görüşmesini istemediğim kötü bi arkadaşının ayrıldığı eski eşine...
güyada o kadın bundan eski eşini merak ettiği için soruyormuş.....
bitti herşey...
nasıl yapıldığını detaylı mesaj atmanız mümkünmü