- 17 Mart 2014
- 161
- 13
- 34
https://m.turkcell.com.tr/giris burdan gir . elindeki eski sifreyle girebilirsin sanirimnasıl yapıldığını detaylı mesaj atmanız mümkünmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
https://m.turkcell.com.tr/giris burdan gir . elindeki eski sifreyle girebilirsin sanirimnasıl yapıldığını detaylı mesaj atmanız mümkünmü
https://m.turkcell.com.tr/giris burdan gir . elindeki eski sifreyle girebilirsin sanirim
teşekkür ederim yardımınız için..
ben bi erkeğin çok seviyorum derken..nasıl yalan söyleyebileceğini...ses tonundan anladığım açıklayamadığı durumları gördüm..
artık kimseye güvenmiyorum..
ben suana kadar gozumle esimde bisey gormedim 5 senedir ama .guveniyor musun desen guvemmem :) oldum olasi guvenmem erkeklere. o yuzden oyle bi durumla karsilasirsam ki eger bu beni yikar ama şoka girmem yani. bu devirde babama guvnmem :) aldatir mi korkusuyla da yasamam o korku insani yipratir. bu konuda gayet rahatim kiskanc degilim. ama gorsem hayatttta affetmem . ki bu rahatliggim da onu rahatsiz bile ediyor . bu sefer de o cok dusuyor ustume. kaybetme korkusuylaa basbasa kaliyor. kisacasi i kisaknir genelde beni. o yuzden erkegi fazla didiklemiceksin o olmazsa olmaz demeyeceksin. hersey olacagina varir dusuncesiyle keyfine bakacaksin 3 gunluk dunya da . kendini de asla ezdirme kimseye . kendine en cok sen deger verirsin kimseye sonsuz guvenme yani opuyorum
merve inanamadım sana ya senin gibi düşünebilmek içn neler vermezdim :) bende sürekli didiklerim kurcalarım güvensizliğimden kaynaklı oda hiç bi erkek sadık kalmıyor buna inanıyorum kimiileri sadece aldatma asamasında kalıyor mesaj vs kimileri daha ileri gidiyor bunu en yakın dostumdan ögrendim erkekler nefislerine hakim olmaz ne kadar cok sevsede bi kadını diğerilride ilgisini ceker bizim icin görsellik önemli o insanın ne kadar iyi kalpli oldugu önemli değil adatırken demişti ki esinden ölesiye korkar bu adam ve cok sever o bile böle düşünüyosa bütün erkekler aynı (
malesef ki oyle :)) anlatmak istedigim bu zaten . Gene de allah kimsenin tadini kacirmasin
ben suana kadar gozumle esimde bisey gormedim 5 senedir ama .guveniyor musun desen guvemmem :) oldum olasi guvenmem erkeklere. o yuzden oyle bi durumla karsilasirsam ki eger bu beni yikar ama şoka girmem yani. bu devirde babama guvnmem :) aldatir mi korkusuyla da yasamam o korku insani yipratir. bu konuda gayet rahatim kiskanc degilim. ama gorsem hayatttta affetmem . ki bu rahatliggim da onu rahatsiz bile ediyor . bu sefer de o cok dusuyor ustume. kaybetme korkusuylaa basbasa kaliyor. kisacasi i kisaknir genelde beni. o yuzden erkegi fazla didiklemiceksin o olmazsa olmaz demeyeceksin. hersey olacagina varir dusuncesiyle keyfine bakacaksin 3 gunluk dunya da . kendini de asla ezdirme kimseye . kendine en cok sen deger verirsin kimseye sonsuz guvenme yani opuyorum
ben girdiğim zaman mesajlaşılan numaraların falan tamamını görebiliyorum online işlemlerde:26: ( turkcell hattım)