Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar.. Yazlık kışlık temizliğini yaparken çok önce avondan aldığım, kaybettiğim bir ruju buldum. Ama malesef rujun üzerinde ne numara var ne de başka bir şey.. Bu ton bildiğiniz ruj markası var mı ya da bu rujun numarasını biliyor musunuz ?
Golden Rose da Ultra Rich paletinde güzel ıskalalar bulabilirsin tatlım :) veya para sorun değil dersen Douglas da Nars bak oldukça güzel bu tarz tonlar mevcut :)
Arkadaşlar ben ruj sürdüğümde dudaklarımda putur putur oluyo ruj birikiyo ve bu bi saat içinde bile böyle oluyo bunun olmaması için ne yapmam lazım? bana güzel bi ruj önerebilir misiniz dudaklarımın güzel nemli gözükmesi için ruj sürüyorum ama aksine daha da çirkin bi görüntü yaratıyo önerilerinizi bekliyorum