• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Yardım! Bir Akıl Verin Bana

eklerpastam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
11
0
6
Bolu
Öncelikler hepinize merhaba. Ben bir üniversitede Türkçe Öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim. Bu yıl ikinci üniversiteyi okumaya karar verdim. AÖF'ten bir bölüm okumak istiyorum. Fakat biraz ikilemde kaldım. Sizce hangi bölümün bana katkısı olabilir? Yoksa ikinci üniversite için geç mi kaldım? Bir yandan okul bir yandan da AÖF sınavları çok zorlanırsın diyorlar. Yoksa hiç böyle bir şeye kalkışmayayım mı? Aklımda böyle bir düşünce var, istiyorum ama bilemedim işte...

Lütfen yardım edin bana :( Bu konuda bilgisi olanlar ne önerirler? Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

canim neden gec kalmis olasin? senin dusundugunu yapan cok insan var hatta bende yapmayi dusunuyorum:3:
hangi bolumu okuyacagin biraz sana bagli cunku direkt olarak okudugun bolumle alakali bir bolum yok bildigim kadariyla.
tamamen farkli bi alana da yonelebilirsin. hem farkli yonlerde kendini gelistirme imkanin da olur

Back