- 25 Kasım 2014
- 2.880
- 2.227
- 33
Haklsn canm,kan verir vermez haber veririmAmin. Korkma erkenden gitki Allah korusun öyle bişey olursada erken müdahale edilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklsn canm,kan verir vermez haber veririmAmin. Korkma erkenden gitki Allah korusun öyle bişey olursada erken müdahale edilsin
Edecegim kuzum benim,senjn de guzel haberlerini bekliycimmmEe kuzum test lozitif bize hayrlısı demek düşer haber et pazartesi belirtilerindede değişiklik olursa yaz bende beklemedeyim biliyosum
Zaten spiral kaydıysa tuvalette Taharetlenirken afedersin ama eline bir sertlik değiyormuş. Eğer vajina girişine kadar kaydıysa tabii kiSpirali nasil kontrol ettiniz? Rahim agzina takilmiyor ki spiral. Ta rahmin icine takılıyor.
Vajina girisine kadar kaydiysa penis de farkeder onuZaten spiral kaydıysa tuvalette Taharetlenirken afedersin ama eline bir sertlik değiyormuş. Eğer vajina girişine kadar kaydıysa tabii ki
Kız kardeşimin öyleydi oraya kadar kaydıgında sevişmediler heralde Hamile olduğunu öğrendikten sonra doktor spirali Almamız lazım demiş muayene esnasında kamerayla baktığında göremiyorum spirali demiş bir dakka bi dakka bu zaten vajina girişinde iç kısımda kalmış deyince cıkartmiş öyleVajina girisine kadar kaydiysa penis de farkeder onu
Spiral hiç guvenilir bir korunma yontemi degil. Taktirmak acılı, çıkartmak acılı, ustelik korumuyor, nereden bakarsan bak eziyet.Kız kardeşimin öyleydi oraya kadar kaydıgında sevişmediler heralde Hamile olduğunu öğrendikten sonra doktor spirali Almamız lazım demiş muayene esnasında kamerayla baktığında göremiyorum spirali demiş bir dakka bi dakka bu zaten vajina girişinde iç kısımda kalmış deyince cıkartmiş öyle
Hamilesiniz kan verin hemenMerhaba kızlar, bende adetime 5 gün (25 kasım) varken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra gece 1 tane daha yaptım yine 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi sabah (26 kasım) ilk idrarımla yaptım o daha belirgin silik çıktı. Bugün adetime 3 gün kala tekrar yaptım (ilk idrarımla değil) bu sefer negatif çıktı valla hiçbiriyle anlamadım yardımcı olur musunuz fotoğrafları da koyacağım
Kan verdim cuma günü sabahtan Pazartesi çıkacak,fakat pek umudum kalmadı gibi bugün negatifi görünce Kimyasal gebelikten korkuyorum ilk gebeliğimde yaşamıştım çünküHamilesiniz kan verin hemen
Gerçekten öyle ama şans işi midir nedir bazılarını koruyo benim annem 18 yıl spiralle korunmuş. Dikkat etmek lazım mesela kardeşim benim dikkatsizliğim yüzünden spiral kaydı diyor adetliyken ağır kaldırmamak lazımmış Buda küçük bebeği olduğu için bebeği banyo yaptırmış yerden kuvetini kaldırmış koltuğa oturduğunda bir şey batıyordu bana dedi o sırada çıkmış demekki.Spiral hiç guvenilir bir korunma yontemi degil. Taktirmak acılı, çıkartmak acılı, ustelik korumuyor, nereden bakarsan bak eziyet.
Ara idrarla yapılan testler gebeliğin başındayken 2. Çizgiyi çıkarmayabiliyor. Ben kesin hamile olduğum halde yapmıştım ara idrarla çıkmamıştı. Sabah yaptığım çıkmıştı. Hamilesiniz kan testi verinMerhaba kızlar, bende adetime 5 gün (25 kasım) varken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra gece 1 tane daha yaptım yine 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi sabah (26 kasım) ilk idrarımla yaptım o daha belirgin silik çıktı. Bugün adetime 3 gün kala tekrar yaptım (ilk idrarımla değil) bu sefer negatif çıktı valla hiçbiriyle anlamadım yardımcı olur musunuz fotoğrafları da koyacağım
Negatif cikti kismini atlamisim o zaman kimyasal olabilir. Kimyasali yakalamamak icin gecikmeden test yapmayın. Gecikince yapin.Kan verdim cuma günü sabahtan Pazartesi çıkacak,fakat pek umudum kalmadı gibi bugün negatifi görünce Kimyasal gebelikten korkuyorum ilk gebeliğimde yaşamıştım çünkü
Bende oyle değil Ipini birakiyorlar ya hani cikarirken tutup cekmek icin,o ipi kontrol edebiliyorz. Tabi biraz derinlerde o da oyle kolay kontrol edilmiyorVajina girisine kadar kaydiysa penis de farkeder onu
Ağzınızdan bal damlıyor canım inşallah hamileyimdir. Aslında gebelik belirtilerim yok sadece sarı beyaz karışık kremsi akıntım var özür dileyerek söylüyorum ara ara peçeteye silince geliyor o yüzden yaptım testi inşallah vardırAra idrarla yapılan testler gebeliğin başındayken 2. Çizgiyi çıkarmayabiliyor. Ben kesin hamile olduğum halde yapmıştım ara idrarla çıkmamıştı. Sabah yaptığım çıkmıştı. Hamilesiniz kan testi verin
Kuzu ben dış gebelik geçirdim tedavi ise yaramadi ve tüpüm patladi,o aciyi yasayinca yemisim spiral acisini dedim gttm Hap yutamiyorum cunkuSpiral hiç guvenilir bir korunma yontemi degil. Taktirmak acılı, çıkartmak acılı, ustelik korumuyor, nereden bakarsan bak eziyet.
Net sekilde gebrsiniz benimde testim aynı bu sekildeydi.Kızlar merhaba,mümkün oldukça kısa anlatmaya çalışacağım;
Dongum 25/26 gün aralıklar.
Bu ay adetin ilk gunu kahverengi lekelenmeler oldu,gün boyu değil ara ara. 2 gun sürdü bu arada belirteyim 2019 dış gebelik gecirip ic kanama ile ameliyata alinarak bir tupumu de orada kaybetmis biriyim.Akabinde spiral taktirdim,spiralden beri adete bir hafta kala lekelenmeler baslardi zaten,o yuzden onemsemedim,ama bu defa adet gununde baslamisti. 2 gun sonra pembe akinti tarzi lekeler basladi ve bu da 2 gun surdu. Bu arada benim adetim 6 gun gecikmis oldu. 6.gunde kanamaya cevirdi tek fark pihtisiz olmasiydi. 2 gun boyunca bir pedi doldurmayacak kadar ama regl oldugumu da dusunecek kadar bir kanama yasadim. 2 gun once ve dun bulantilarim oldu,yorgunluk ve istah acikligi var,acabam kalmasin diye test yaptim ve 15 dk sonra test bu hali aldi. Cocuk istemiyorum,dış gebelik tecrubesi beni cok korkuttu.ki iki kizim zaten var. Ama kafamda da deli sorular lutfen yorumlayin
İNŞALLAH umarım vere bilirimmEdecegim kuzum benim,senjn de guzel haberlerini bekliycimmm
Insallah kuzumİNŞALLAH umarım vere bilirimm
Iste lekelenmeler,kanama,spiral olmasi vs kafami karistiriyor. Hakkimizda hayirlisi,sende saglikla al bebisini kucagina canmNet sekilde gebrsiniz benimde testim aynı bu sekildeydi.
Bende de spiral ama ben farketmiyorum bişiSpiralin ipi kontrol ediliyor,kendisi değil :) Azicik kendimizi parmaklamak zorunda kaliyoruz,igrenc ama ne yapalim