Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim gecmedi canm,yukariyi okursan tekraro zmn hayrlı olun pazartesi haber edin kaç gün gecti dediniz ve tahmini ovu ne zmndı
Teşekkur ederm,hayirli mi bilmiyorum ama cunku asla istemiyorm. Ustelik pazartesi ise baslayacagimHayırlı olsun gebelik gözüküyor
O ZAMAN KESİNNAdetim gecmedi canm,yukariyi okursan tekrar
Pazartesi kan verecegim once,ilk is gunum bir hastanede ise baslayacagm danismada. Tam yeri yani,bi kan veririm hemen esime caktrmadanBide ikinci çizgi baya belli yani gebelik var biran önce doktora gitmelisiniz
Kiz Allah isteyenlere versin,ben iki cocukla zor basediyormO ZAMAN KESİNN
Bende ikiyi istiyorum hayrlısıyla Zorda olsa ikisi bir birine destekKiz Allah isteyenlere versin,ben iki cocukla zor basediyorm
Sen iste kuzum,hakkindir. Ben sukur iki evlat annesi oldm,bana yeterBende ikiyi istiyorum hayrlısıyla Zorda olsa ikisi bir birine destek
Allahtan gelen her şeyin başımızın üstünde yeri vardır elhamdulillah çocuk kısmeti ve bereketiyle gelirTeşekkur ederm,hayirli mi bilmiyorum ama cunku asla istemiyorm. Ustelik pazartesi ise baslayacagim
Yle deme sağlıklı olsun hamilesin artk yapcak bişe yokSen iste kuzum,hakkindir. Ben sukur iki evlat annesi oldm,bana yeter
Çok geçmiş olsun canım inşallah hamileysen bir daha öyle bir şey yaşamazsınBen 2 senedir kullaniyorum ama Allah var hep korktum gebe kalrsam diye.o dis gebelik beni mahvetti
Allahtan gelen her şeyin başımızın üstünde yeri vardır elhamdulillah çocuk kısmeti ve bereketiyle gelir
Dur kiz hemen teshis koyduk Allah tan hayirlisi ne diyeyim?Ö
Yle deme sağlıklı olsun hamilesin artk yapcak bişe yok
Insallah kuzum,insallah. Tek bi tupum kaldo onu da kaybetsem kadinligim bitecek. Allah tan hayrlisi diyelmÇok geçmiş olsun canım inşallah hamileysen bir daha öyle bir şey yaşamazsın
Ee kuzum test lozitif bize hayrlısı demek düşer haber et pazartesi belirtilerindede değişiklik olursa yaz bende beklemedeyim biliyosumDur kiz hemen teshis koyduk Allah tan hayirlisi ne diyeyim?
Amin. Korkma erkenden gitki Allah korusun öyle bişey olursada erken müdahale edilsinInsallah kuzum,insallah. Tek bi tupum kaldo onu da kaybetsem kadinligim bitecek. Allah tan hayrlisi diyelm
Spirali nasil kontrol ettiniz? Rahim agzina takilmiyor ki spiral. Ta rahmin icine takılıyor.Implantasyon kanamasi mi yasadim yani? Spiralimi kontrol ettim gecikmenin ilk gunu elime tel gibi bisey degdi ama kafam corba oldu ya
Evet ya bende kontrol ediyoruz diyenlere şaşıyorumSpirali nasil kontrol ettiniz? Rahim agzina takilmiyor ki spiral. Ta rahmin icine takılıyor.
Doğru,spiralin ipini kontrol ediyoruz :)Spirali nasil kontrol ettiniz? Rahim agzina takilmiyor ki spiral. Ta rahmin icine takılıyor.
Spiralin ipi kontrol ediliyor,kendisi değil :) Azicik kendimizi parmaklamak zorunda kaliyoruz,igrenc ama ne yapalimEvet ya bende kontrol ediyoruz diyenlere şaşıyorum