Kizlar lutfen okuyun uzun ama artik bosanma noktasina geldim nolur azicik konusalim

Esin çok terbiyesiz bi adam.annenin üstüne yürümek ne demek.ayrıca kayin baban kim oluyo çocuğu o mu doğurdu ki söz hakkı var hepsinin cenesini kapatirdim şahsen saygısızlar.

Ben boyle bi aileye hic ses etmezdim.ne deseler de susardim.sonra bi gece aniden hooppp alir cocugumu giderdim.butun dunya bir araya da toplansa da o kendini eş sanan kisiye donmezdim.allah askina bunlar ne bicim bi aile.ama sizin gibi olanlar cok ve hepside susuyo.siz okul okumussunuz bosuna mi okudunuz.ayaklarinizin ustunde durun

Okurken daraldim yarida bıraktım ve fake konu olmasini diledim. Canım benim kac kurtar kendini

Eşinizi hala seviyor sunuz sorunlar üstünü kapatmış bence eşinizle bu problemleri onun zayıf sizi reddemeyecegi zamanlarda(anlayin iste) konussaniz bu düzelme olmaz mı acaba ne kadar her şeyi planlayip söyle yaparım böyle boşarim desenizde boşluğuna düşersinuz kolay değildir bence. .

Baska bir kadina tanisalim bulusalim diye mesaj atmasi yeterli zaten

Bir iki dayanırsın eninde sonunda patlarsın.kıyameti kopar adam olsunlar.gözün kara olsun.korksunlar.

Bacım bunlar nerenin köylüsü olmaz böyle bir şey. Ama senin de hatan var evlenirken ailesini de hesaba katman gerekirdi.bir de daha evlendiğin gün senin altınlarına tamah ediyorsa bu kadar sorunun içine çocuk yapmaman gerekirdi

Annemin üstüne yürüdüden sonra okumadım. Sen çok vermişsin ipleri. Anneme saygısızlık yapanın alnını karışlarım. Benim kayınvalidem anneme bir cümle etti. Ondan beridir asla görüşmüyorum. Büyük konuşmayım da beni ve çocuğumu annemden esirgeyenlere çocuğumun burnunu göstermem!

eğer ailen destekse hiç durma derim arkadaşım...

sonuna kadar okuyamadım daraldım bide sen bunun icindesin soylicem tek sey ailen arkandaysa boșanman

diğer maddelere bakmadım bile birinci madde yeterlidir boşa gitsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…