biz 5 yıldan beridir çıkıyorduk 1 ay önce sözlendik Allahın izniyle. ama sözleneli bile o kadar değiştiki (?)
ailem hiç isteemdi çok ağladım sabahlara kadar ama yinede öyle böyle ikna ettim ailemi
onun aileside iyiler bana karsı ama hiç ne babası ne annesi ne beni ne ailemi hiç aramıyorlar daha 1 aydır gelemdilerde hiç
ailem sürekli bana dırdır ediyor "nasıl akraba olucaz bunlarla aramıyorlar etmiyorlar cevredekiler soruyor yalan söylemek zorunda kalıyorum diyo annem "
neyse ailem zaten he konuda ufak bi özürlerini arıyo diyorum onların lafına aldırmıyım diyorum sözlüme söylemiyorum bile aileme karsı kötü bi soğukluk olmasın diye daha neler neler ben kısaltıyorum aile konusunu hiç takmıyorum eşim iyi olsunda diyorum
ama bi dönüp bakıyorum eşim olucak sevdiğime de :s bu adamla gercekten anlaşamıyoruz biz eskidende çok ayrıldım barıstım ilgisizsin ilgisizsin diye düzelicem dedi bi iki gün iyi oluyo sonra yine aynı hesap
benim bi sorunumla hiç ilgilenmez düşünmez ben söylerim sunu da sen yapıver ben yapamadım diye tamam der unutur yapmaz. gecen gün kuyumcuya gittik yüzüğüme cila attırıcaktık attırdık işimiz bitti dedim gel biryere gidelim bi çay içelim olmaz hiç vsktim yok babam hemen gel dedi(babasıyla aynı yerde çalışıyorlar abisi falan) gitmedik akşamda aradığında şakasına niye gidip Azıcık oturmadık ben seni özledim dedim bana dediki " Evlenince bol bol demler içersin dedi bende ben seninle dışarıda içmek istiyorum ama dedim evlenincede dışarda hiç mi oturmıycaz mı dedim bana şaka yapar gibi bi çay 2 lira 2 çay 4 lira ona yarım kilo çay alınır flan dedi " güldü böyle konuda bunun hesabımı yapılır .
başaka bi günde dedim evimizin eşyalarını beraber beğeniriz ben beğenirim baban gidip kendi alamsın dedim eltime öyle yapmışlar . neyse bana sen simdi gidip 8 milyarlık koltuk takımı falan alırsın olmaz dedi
bana illa kpssyi kazan memur ol diyo kazanamam belki fln dedim ne kadar maaş alcan falan diyo yok kredi çekermişiz 100er milyardan 200 milyar gidip ev araba alıp ödermişiz 5 10 sene bende dedim benim ömrüm borç ödemekle mi gecicek hiçmi hayatımı yaşamıycam dedim artık bi çayın hesabını o zamanda yaparsın dedim gülerek ee yapıcan tabi yapmassan oturcak biyer bulmassın diyo.
ben 6 milyarlık düğün salonu beğendim çok pahalı değil ama güzel onlarında öylesine hayalini kurarken yok olmaz 2.5 milyarlık olcak o kadar para verilirmi demez mi bana .daha nca sene hiç pikniğe gitmedik
hiç sinemaya gitmedik
iki yada 3 kere anca kontör atmıştır
ben öğrenciyim o çalışıyo hiç paraya ihtiyacn varmı diye sormamıştır bile hee sorsa ben yok derim utanırım alamam ama sorma gereği bile duymaz onların tanıdığından nişanlıgımı alıcakmışım falan bilmem daha neler ailesi hiç demiyo ne dersem yapıyorlar ama sözlüm onlardan beter acaba diyorum böyle adamla hayat gecer mi nişanımız olucak bi iki aya uzatsammı nişanlanmasamm mı sizce sözlüm sevmiyor mu beni insan sevdiğine nasıl cimrilik eder ben olsam son kuruşuma kadar harcarım harcadımda. askerdeyken para gönderdim ihtycı olan herseyi harclığımdan artırdım aldım yolladım her gördüğüm güzel erkek parfümü kıyafeti vs. hmn aklımdan o gecer param varsa alırım yoksa keske alabilseydim ona ne yakısırdı derim .
nolur yardım edin napıyım seviyorum ama mutlu etmk için hiç cabalamıyo artık umursama z umursamaz konusuyo beni azarlıyo bazen hatta isteksiz gibi he he diyerek konusuyo
kafayı yicemmm eskiden bu kadar değildi evlenincede değişir diyorlar bundan daha beter olursa ben ölürümmm
:2::2::2:bahtsızkiz::26::26: