kızlar lütfen doktordan bilgisi olan cevaplasın :(

Kahverengi akıntı adet günümden 10gün önce başladı 5 6gün sürdü senn de öylemi oldu
Benimde 1 hafta önce başlamıştı 2 3 gün sürdü akıntımla geldi hep sonra kesildi hatta ablam dediki yerleşme kanaması olabilir mişş ama hamile olduğumu düsünmüyorum her seferinde negatif çıkıyor

Ben kimseye demedim bana da umut vermesinler diye çünkü 1sene oldu bebişim gelmiyor umudum yok ben artık kist veya başka birşeyden korkuyorm inşallah kötü birşey çıkmz yarn belli olacak benim durumum 15.gün yarın

Bende de böyle olmuştu enfeksiyonu kaptım galiba deyip doktora gittim bir hafta sonra hamileymisim diğer belirtiler hemen olmuyor zaten

Canım aklında bulunsun sağlık ocağında da test yapıyorlar. Bu kadar beklemene gerek kalmaz. İnşallah güzel haber alırsın yarın

Bende de böyle olmuştu enfeksiyonu kaptım galiba deyip doktora gittim bir hafta sonra hamileymisim diğer belirtiler hemen olmuyor zaten
Okadar çok istiyorum ki anne olmak kendi kendime bile umutlanamıyorum artık 1 senedir olmuyor da

Canım aklında bulunsun sağlık ocağında da test yapıyorlar. Bu kadar beklemene gerek kalmaz. İnşallah güzel haber alırsın yarın☺
Canım benm ben gebeliği aklımdan çıkardım 1 senedir olmadıgı için kist veya başka birşey mi acaba diye korkuyorum ondan sağlık ocagı kan testi aklıma hiç gelmedi

Benim kanda çıkmıştı birde kan tahlili yaptırın umarim hiç beklemediğiniz anda rabbim yüzünüzü güldürür

Yok ben gecikme olmadan öğrendim kanimsi leke gelince korktum randevu aldım bir hafta sonraya alabildim öyle öğrendim reglime bir gün vardı
A sen aceleci davranmışsın ne güzel ama benden gelen kahverengi bazen açık renk bazen koyu sadece birgün kırmızı gibi olur oldu geçti test yaptm ama çıkmadı ondan da umutsuzm

A sen aceleci davranmışsın ne güzel ama benden gelen kahverengi bazen açık renk bazen koyu sadece birgün kırmızı gibi olur oldu geçti test yaptm ama çıkmadı ondan da umutsuzm
Siz bir baktırın rabbim neler nasip ediyor neler inşallah sizede gönlümüzdekini verir

Bende gittim doktora 6 aydır istiyoruz doktor çok sağlıklı olduğumı söyledi hiç bir problem yokmuş psikolojik adetim gecikiyor ne yazıkki

Bende gittim doktora 6 aydır istiyoruz doktor çok sağlıklı olduğumı söyledi hiç bir problem yokmuş psikolojik adetim gecikiyor ne yazıkki
Benm daha sıkıntılı oldgm daha çok bebek düşüdgm aylarda oldu ama böyle gecikmedi inşallah bende saglklı oldugumu öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…