- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
-
Yerleşme kanamasına benzettimkahverengi lekem oldu 5 gün pedi kirletecek kadar değil çok az akıntı hatta bazen sadece peçeteye geldi ağrısız bir şekilde adet günümden 10 gün önce oldu ve şuan adetimi 14 gün geçti sizce kahverengi leke adetten sayılıyor mu böyle yaşayan ve doktordan bilgi alan oldu mu ben yarın doktora gideceğim ama merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yerleşme kanaması gibi duruyor. Bende de böyle olmuştu. Hamile olduğumu öğrendim sonrasında. Bir test al yap bencekahverengi lekem oldu 5 gün pedi kirletecek kadar değil çok az akıntı hatta bazen sadece peçeteye geldi ağrısız bir şekilde adet günümden 10 gün önce oldu ve şuan adetimi 14 gün geçti sizce kahverengi leke adetten sayılıyor mu böyle yaşayan ve doktordan bilgi alan oldu mu ben yarın doktora gideceğim ama merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ah ah nerdeee testi çok önce yaptm ama negatf birgün gecikmeyle yaptım yaniNasıl bekleyebildiniz bu kadarben 1 gün geçince acaba mı diyorum test yapın
Canm testi yaptım ama negatif somra tekrar yapmadım gebelik belirtisi de hiç yokkiYerleşme kanaması gibi duruyor. Bende de böyle olmuştu. Hamile olduğumu öğrendim sonrasında. Bir test al yap bence
Test yaptım ama negatif doktor randevusu da devlet olduğu için hemen olmuyor du beklemek zorunda kaldımAdette olabilr hamilelikte. Neden test yaptirmıyosunuz
Yerleşme kanaması gibikahverengi lekem oldu 5 gün pedi kirletecek kadar değil çok az akıntı hatta bazen sadece peçeteye geldi ağrısız bir şekilde adet günümden 10 gün önce oldu ve şuan adetimi 14 gün geçti sizce kahverengi leke adetten sayılıyor mu böyle yaşayan ve doktordan bilgi alan oldu mu ben yarın doktora gideceğim ama merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ne için canım ben kist yada kötü birşey mi var acaba diye korkuyorum bir senedir bebek istiyoruz olmuyor doktora henüz gitmedikhayırlı olsun diyelim
Adetim bir veya iki gün gecikmesiyle test yaptım negatif ve gebelik belirtim hiç yokkiYerleşme kanaması gibi
Bende öyle olmuştu 15 gün sonra cıktı bi doktora git sen en iyisiAdetim bir veya iki gün gecikmesiyle test yaptım negatif ve gebelik belirtim hiç yokki
Yarın 15.50de randevum var eger gebeysem mutlu olurum inşallah ama okadar umutsuzum ki kötü birşey var sanıyorumBende öyle olmuştu 15 gün sonra cıktı bi doktora git sen en iyisi
Hamilelik belirtisi olabilir kan verdinizmikahverengi lekem oldu 5 gün pedi kirletecek kadar değil çok az akıntı hatta bazen sadece peçeteye geldi ağrısız bir şekilde adet günümden 10 gün önce oldu ve şuan adetimi 14 gün geçti sizce kahverengi leke adetten sayılıyor mu böyle yaşayan ve doktordan bilgi alan oldu mu ben yarın doktora gideceğim ama merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kan vermedim ama evde test yaptım negatif çıktı tam bir senedir korunmuyorz olmuyor bebek oyüzden umudum yok hiç kan testi aklıma gelmediHamilelik belirtisi olabilir kan verdinizmi
testi yenimi yaptiniz yoksa faha oncedenmi benim yengemin de bu şekil oldu negatif dedik sonradan pozitif çıktı siz bence kan verin hemen umarım hayırlı müjdeli haberdir t göre versin rabbimKan vermedim ama evde test yaptım negatif çıktı tam bir senedir korunmuyorz olmuyor bebek oyüzden umudum yok hiç kan testi aklıma gelmedi
Yok yeni degl testi adet günüm bir kaç gün gecikince yapmştm yarın doktora gideceğim zaten hayırlısı ile inşallah gebeliktir yengeniz de 15gün sonra mı öğrenditesti yenimi yaptiniz yoksa faha oncedenmi benim yengemin de bu şekil oldu negatif dedik sonradan pozitif çıktı siz bence kan verin hemen umarım hayırlı müjdeli haberdir t göre versin rabbim
Canım benimde aynısı oldu sökülememiş olabilir bizde çocuk istiyoruz 10 gün geciktim ama lekelenme gibi geldi akıntıyla geçti sonra test henüz yapmadımkahverengi lekem oldu 5 gün pedi kirletecek kadar değil çok az akıntı hatta bazen sadece peçeteye geldi ağrısız bir şekilde adet günümden 10 gün önce oldu ve şuan adetimi 14 gün geçti sizce kahverengi leke adetten sayılıyor mu böyle yaşayan ve doktordan bilgi alan oldu mu ben yarın doktora gideceğim ama merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kahverengi akıntı adet günümden 10gün önce başladı 5 6gün sürdü senn de öylemi olduCanım benimde aynısı oldu sökülememiş olabilir bizde çocuk istiyoruz 10 gün geciktim ama lekelenme gibi geldi akıntıyla geçti sonra test henüz yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?