kızlar lütfen doktordan bilgisi olan cevaplasın :(

Kızlar bende polikistikover çıktı tarusal verdi doktor eşim içnde test istedi onn sonucuna göre devam edecekmişiz

Bence yerlesme kanamasi degil cunku o adet tarihine denk geliyor sizinki yumurtlama doneminin bitimine denk gelmis ara kanama olabilir bi de testte muhakkak cikardi 14 gun sonrasi bi jinekologa gorunun

Bence yerlesme kanamasi degil cunku o adet tarihine denk geliyor sizinki yumurtlama doneminin bitimine denk gelmis ara kanama olabilir bi de testte muhakkak cikardi 14 gun sonrasi bi jinekologa gorunun
Göründüm canm pko varmş bnde tam olarak neyin nesi bilmiyorum ama doktor önmsemedi eşine de bi bakalım dedi yolladı

Olsa doktor derdi galiba sadece tarusl adet sökücü verdi okadar

Bende aynı durumdayım. Ve biz biraz daha ileriki aşamadayız. Eşimde azospermi var bu yüzdendirek tüp bebek e geçiş yapacağız. Size o ilacı verdi ilaç bitince adet olduğunuz 2. Günü gidip kan vereceksiniz. En iyi sonic o zaman çıkıyor çünkü

Bana hiç gel demedi direk eşin gitsin dedi eşim de gitti sprem testinde ileri hızda sorun var bu şekilde bebek olmaz demiş doktor ve fakulteye yönlendirdi tekrar test yapılsın diye birdaha aynı test yapılacakmş

Bana hiç gel demedi direk eşin gitsin dedi eşim de gitti sprem testinde ileri hızda sorun var bu şekilde bebek olmaz demiş doktor ve fakulteye yönlendirdi tekrar test yapılsın diye birdaha aynı test yapılacakmş

Biz de de 2 kez yapıldı. Normalde adetin 2. Gün gel kan testi yapalım derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…