- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Aslihanugur
Bi kan verin derim ama bana kalirsa adet. Kahve lekeyle adet gören cok kisi varTest yaptım ama negatif doktor randevusu da devlet olduğu için hemen olmuyor du beklemek zorunda kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kan verin derim ama bana kalirsa adet. Kahve lekeyle adet gören cok kisi varTest yaptım ama negatif doktor randevusu da devlet olduğu için hemen olmuyor du beklemek zorunda kaldım
İnşallah adettir de kötü birşey çıkmaz canımBi kan verin derim ama bana kalirsa adet. Kahve lekeyle adet gören cok kisi var
Çok geçmiş olsun canımKızlar bende polikistikover çıktı tarusal verdi doktor eşim içnde test istedi onn sonucuna göre devam edecekmişiz
Teşekkür ediyorum canm bilgin var mı pko hakkın daÇok geçmiş olsun canım
Maalesef bilgim yokTeşekkür ediyorum canm bilgin var mı pko hakkın da
Göründüm canm pko varmş bnde tam olarak neyin nesi bilmiyorum ama doktor önmsemedi eşine de bi bakalım dedi yolladıBence yerlesme kanamasi degil cunku o adet tarihine denk geliyor sizinki yumurtlama doneminin bitimine denk gelmis ara kanama olabilir bi de testte muhakkak cikardi 14 gun sonrasi bi jinekologa gorunun
Anladim cnm tahlil sonuclarinda sikinti varmiGöründüm canm pko varmş bnde tam olarak neyin nesi bilmiyorum ama doktor önmsemedi eşine de bi bakalım dedi yolladı
Olsa doktor derdi galiba sadece tarusl adet sökücü verdi okadarAnladim cnm tahlil sonuclarinda sikinti varmi
Anladim cnm hayirlisi insallahOlsa doktor derdi galiba sadece tarusl adet sökücü verdi okadar
Teşekkür ediyorum canmAnladim cnm hayirlisi insallah
Doktor pko dedi bende bilmiyorum ama bebek çok istiyoruz bir senedir olmuyorCnm çikolata kisti de olabilir kisten gelir yengem de oluyordu şimdi iyi
Olsa doktor derdi galiba sadece tarusl adet sökücü verdi okadar
Bana hiç gel demedi direk eşin gitsin dedi eşim de gitti sprem testinde ileri hızda sorun var bu şekilde bebek olmaz demiş doktor ve fakulteye yönlendirdi tekrar test yapılsın diye birdaha aynı test yapılacakmşBende aynı durumdayım. Ve biz biraz daha ileriki aşamadayız. Eşimde azospermi var bu yüzdendirek tüp bebek e geçiş yapacağız. Size o ilacı verdi ilaç bitince adet olduğunuz 2. Günü gidip kan vereceksiniz. En iyi sonic o zaman çıkıyor çünkü
Bana hiç gel demedi direk eşin gitsin dedi eşim de gitti sprem testinde ileri hızda sorun var bu şekilde bebek olmaz demiş doktor ve fakulteye yönlendirdi tekrar test yapılsın diye birdaha aynı test yapılacakmş
Bilmiyorum canm sende birşey yok eşin test yaptırsın öyle gel dedi bende 2.testi beklicem öyle gidicemBiz de de 2 kez yapıldı. Normalde adetin 2. Gün gel kan testi yapalım derler