kızlar lütfen cvp yazın

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
38
slm arkadaşlar. ben 38 haftanın içindeyim.son adet tarihine göre doğum 17 kasım görünüyor ama doktorum en son gittiğimde '' ultrason bir hafta önce 10 kasım gösteriyor ,ben 13 üne kadar beklicem ,o zamana kadar gelmezse alıcam .'' dedi.benim kafam karıştı. doktorun beklemesi gerekmiyor mu 17 sine kadar:çok üzgünüm:.bide dediki bebiş iri olacak o yüzden normal doğum zor olabilir.hem ilk doğum hem de bebek iri olduğu için dedi.çatı muayenesi de yapmadı.
doktorum sezeryan için erken davranıyor gibi geldi bana. hemen sezeryan olmak da istemiyorum ama doktor bebeğe iri dediği için normal doğumda bir problem çıkar diyede korkuyorum CADIARZU napcam ben kızlar yaaaa? doktorun dediğini yapmalı mıyım?a.s.

canım benim yine en iyisini doktorun bilir. Bebek çok büyük olunca sezeryana alması normal sonuçta beklese bile 17sini bebeğin zayıflamıcak ki...

bildik doktor tavsiyesi iste bazilari mustesna.
baska dr'a git canim belki onun gorusleri farkli olur.
hepsi para için, bir arkadasimdan dinledim. turkiyde tanidigi bir hanimin dokdoru illa sezeyandan israr etmis. eside istemedigi için 150 ylt teklif etmis. dr nedense normal yaptirmis dogumu. Allah yardimciniz olsun.

canım bencede kesinlikle ni dr.a daha git...kimisinin işişne geliyor..bebeği iri olup normal doğuranda çok var

sağolun kızlar. ne bileyim bana sezeryan için erken tarih söyledi gibi geliyor. ama bebekte iri olunca korkuyorum açıkcası normal doğumdan da. gözümü korkuttu dr. offffffffff bilemedim ne yapcağımı ya stres bastı resmen.

doktoruna güvenmiyorsan bir doktora daha git için rahatlasın.. eğer gerçekten bebişin iriyse sezeryan yap bebişini riske atma bence..sezeryan için de erken değil 38 haftada alıyolar bebeği..

X