sana şunu söyleyim bu şekilde devam edersen hayatının en büyük pişmanlıklarından birini yaşayacaksın. Ben de son sınıftayken ayrılmıştım sınava çok az bir süre kalmıştı. Şimdi ne durumda mıyım 2011 mezunuyum ve giden yıllarıma acıyorum istemediğim bir okulda nefret dolu 2 yıl gecirdim ve şuan hedefim olan yerde olacağıma onu kazanıp kazanamama korkusuyla çalışıyorum
arkadaşlarım diyorki şuan değil tam sınav temposunun ortasında olsaydı daha kötü olurdu diyorlar senin ki daha kötüymüş, İnşallah kazanırsın canım, bende öyle yada böyle okul açılmadan en azından aklımdan çıkarmam lazım
haklısın sagopam, çok çok önemli bir yıl bu yıl, yüzyüze konuşmuştuk dedi ki hedeflerin var hem senin çalışacaksın, kazandığında yazarsın bana.. Buluşuruz oturur konuşuruz bilemeyiz ne olacağını dedi biliyo musunşimdi ne desekte acın dinmez severek ayrıldıysanız çok kötü bir durum sadece senin zamana ihtiyacın var atalatabilmek için ama bu zamanda senin sınav zamanına denk geliyor ne kadar çabuk toparlansan o kadar iyi bence odaklanmaya çalış ne kadar erken meslek hayatına atılırsan o kadar iyi çünkü giderek zorlaşıyor sistem sınavlar bu acın geçince elinde ne sevdiğin kalacak nede bir mesleğin bunu düşün kaybeden sen olacaksın yardımcı ol kendine düşünmeyeye çalış evdeysen daha çok aklına gelir dersane okul vs gidersen belki dağılır kafan istersen psikoljik yardım alabilrsin ama unutma geleceğin için bu yıl çok önemli!
haklısın sagopam, çok çok önemli bir yıl bu yıl, yüzyüze konuşmuştuk dedi ki hedeflerin var hem senin çalışacaksın, kazandığında yazarsın bana.. Buluşuruz oturur konuşuruz bilemeyiz ne olacağını dedi biliyo musun
bence topla kendini bak ailenide üzme hemen düzelemezsin ama sevmediğin bir bölümde okumak inan çok zor bu sınav streside yer bitirir insanı her şeyin hayırlısı kaderinde o yazılıysa 10 yıl geçsede yollarınız yine birleşir zaten üzülme zamana bırak çok çalış kazan inan çok mutlu olacaksın o zaman
haklısın çok.. sen ne yapıyorsun bu yıl ? sınava girecek misin
evet gireceğim sosyoloji 2.sınıfa geçtim geçen yılda girdim ama puan kırıldığı için tercih yapmadım başladım ufaktan çalışmaya bende sevgilimden ayrıldım ama inan değmez geleceğinden önemli değil hiç bir şey
aynen öyle diyecek çok laf yok aslında ...
o zaman çalışmaya devam et rakibin o kadar çokki hepside çok çalışıyor ygs yi bitiren bile var bak seneye sınav sistemi değişecek test değilse açık uçlu sorular olacak daha zorlaşacak bu yıldan gitmeye bak sen hangi bölüm istiyorsun bu arada?
psikoloji istiyorum canım ben
Kızlar benim 2 senelik bi ilişkim vardı ve yeni ayrıldık..
Son senem lisede, dershanem başladı annem üniversiteyi kazanmamı okadar çok istiyorki butik dersaneye yazdırdı beni.
Ailem benden çok umutlu; bende çok umutluydum kendimden aslında 1 ay öncesine kadar, o üniversitede neymiş çalışayımda yapamayacağım şey yok deyip durdum kendime, onunla severek ayrılsakta okadar zor geliyor ki sürekli aklımda, derslere odaklanamıyorum tek başıma hiç kalamıyorum şurda okulların açılmasınada kalmış 20 gün yoğun bir tempo bekliyor beni ama motive olamıyorum, durup dururken ağlıyorum, alışmaya çalışıyorum ne yapacağım ben kızlar, çalışma isteğim gitti resmen, dersane başlamadan önce baya bi ilerlemiştim konularda Allahtan dersleri şuan kaçırmıyorum aklımı veremediğim zamanda, ama bu böyle nereye kadar ki..
Ben de üniversiteyi kazanmak çok istiyordum, hala istiyorum ama çok zor günler geçiriyorum lütfen bana moral verin ne olacak halim :'(
Ben yanımda olacağını düşünmüştüm hep bu sene onun ama o yok, halimi gören hocalarım çok iyi olmuş diyorlar bu sene için.
Ama kolaymı ki dolu dolu 2 sene kızlar :''((( ......
Neden ayrıldınız ?
Aşk riskli bir şeydir, özellikle senin döneminde.
Eğer gerçekten bitmesi için bir neden varsa, kendini tamamen derslerine vermeye çalışmalısın bence.
Yok boş bir sebepten bittiyse, halledip için rahat bir şekilde devam edebilirsin.
ailesiyle benimle ilgili sorunları vardı, son zamanlarda iyi değildi aramız bilmiyorum toparlanıyorum ama..
Ailesiyle sorun yaşaman için o kadar erken zamanlar ki ..
Aman toparlan, bak senin için çok önemli bir dönem.
Şimdi toparlanmak için harcadığın zamanı sınava yakın zamanlarda o kadar ararsın ki , kendine bir kaç gün daha ver, istediğin kadar üzül, ağla ama sonrasında derslerine konsantre ol. Hem gerçek aşkların arası hiç ama hiç bir şey giremez, bunu sakın unutma. Eğer hissedilenler iki taraf için de gerçekse mutlaka tekrar bir araya gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?