- 21 Temmuz 2024
- 142
- 26
- 24
- Konu Sahibi senemsahin
Kızlar merhaba ilk kaset test yaptim böyle çıktı sonra erken testi yaptık çok silik çizgi var erken gebelikte sizce ben mi yanlış görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım hamilesiniz ama yine de kan tahlili yaptırmakta fayda varKızlar merhaba ilk kaset test yaptim böyle çıktı sonra erken testi yaptık çok silik çizgi var erken gebelikte sizce ben mi yanlış görüyorum
Ben cok anlayamadım açık oldugu için gün aşırı test yapın bence iyice koyulaşınca gecikme de olduysa kan verin inşallah vardırKızlar merhaba ilk kaset test yaptim böyle çıktı sonra erken testi yaptık çok silik çizgi var erken gebelikte sizce ben mi yanlış görüyorum
3 gundur gecikmem varBen cok anlayamadım açık oldugu için gün aşırı test yapın bence iyice koyulaşınca gecikme de olduysa kan verin inşallah vardır
Dünkü aradan 1 saat falan geçmiş haliBen cok anlayamadım açık oldugu için gün aşırı test yapın bence iyice koyulaşınca gecikme de olduysa kan verin inşallah vardır
Var gibii benimde regilime 10 gün kadar var ama hissettim bende hamileyim dedim şimdi yaptım hadi inşallahDünkü aradan 1 saat falan geçmiş hali
Var görünüyor hayırlısı olsun idrar testini tekrar edin bence kanda kesin çıkar ama bu seferde kanda yükseliyor mu diye surekli kan vermek yorar bence iyice koyulaşınca verin kan testini hadi bakalım inşallah güzel haberler alınDünkü aradan 1 saat falan geçmiş hali
kaç günde 1 regl oluyorsunuzVar gibii benimde regilime 10 gün kadar var ama hissettim bende hamileyim dedim şimdi yaptım hadi inşallah
Sizinde çizgi var hayırlısı olsun çok erken ogrenmissin ama beklemek çok zor olur böyledeVar gibii benimde regilime 10 gün kadar var ama hissettim bende hamileyim dedim şimdi yaptım hadi inşallah
Yarın kan vermeyi düşünüyorum aslında 4 gün gecikmem olucak çünkü akşam versem olur dimiVar görünüyor hayırlısı olsun idrar testini tekrar edin bence kanda kesin çıkar ama bu seferde kanda yükseliyor mu diye surekli kan vermek yorar bence iyice koyulaşınca verin kan testini hadi bakalım inşallah güzel haberler alın
Mecbur beklicexSizinde çizgi var hayırlısı olsun çok erken ogrenmissin ama beklemek çok zor olur böylede
30 günü geçiyor ama benim yumurtlama tarihim regli bitimine geliyor kızımda da öyle olmuştu gecikmeyle beraber 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştimkaç günde 1 regl oluyorsunuz
10 gün kala için çok iyi sonuç
Olur tabi gecikme olmuş nasılsa hadi hayırlısı bakalımYarın kan vermeyi düşünüyorum aslında 4 gün gecikmem olucak çünkü akşam versem olur dimi