Kızlar lütfen bakın fotolu

Ay var sanki eğer varsa ne sevinirim aynı sorunlar biz de de var uzun zamandır bunla savaş veriyoruz bence var böyle hatalı test görmedim ben

Canım emin misin kesin mi şuan gebelik görünüyor
Yoruml
Nevaaa boşver boşver büyük ihtimalle hamileyim çokkk mutlu oldumm iyi ki varsın yorumların için teşekkür ederimmm
aşırı duygulandım ve çok sevindim tebrik ederim inşallah bende Birgün böyle güzel bir haber alırım aynı sorunlardan yakınıyoruz

Ay var sanki eğer varsa ne sevinirim aynı sorunlar biz de de var uzun zamandır bunla savaş veriyoruz bence var böyle hatalı test görmedim ben
Varmış kesede göründü kalp atışını bekliyicem 1 hafta Sizinde olur umarım biz ocakta tedaviye başlayacaktık umarım olurda kurtulurum stresten

Varmış kesede göründü kalp atışını bekliyicem 1 hafta Sizinde olur umarım biz ocakta tedaviye başlayacaktık umarım olurda kurtulurum stresten
Ay çok güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tedaviler de çok pahalı ,walla doğal yoldan hamile kalanlar çok şanslı bizde tedavi için bekliyoruz .. kafana artık kötü bir şey getirme çok şükür hamilesin güzel şeyler düşün

İnsanın elinde değil ya inşallah olur zaten daha kimseye demedik eşim ve ben biliyoruz. Hamile kalınca da kalp atışı duymadan hiçbir şey demiyo doktorlar. Gercekten öyle maddi manevi zor süreçler heralde bir tüp bebek 100binden aşağı değil. Benzer şeyler demişsiniz sizde veya eşinizde ne var ?

Aynen öyle ne yapalım insanın elinde olmayan şey .. iyi yapmışsınız inşallah sağlıklı ilerler 4-5 aylarda söylemek daha iyi aslında ben olsam öyle yapardım herhalde bu arada bende pko var eşimde de sperm hareketliliği az bi ara düzeldi en son ama bende kilo sorunu da var al ver al ver oluyo stressen 5 kilo versem hepsini geri alıyorum hemde korkunç bir hızla nasıl baş edebileceğimi bildiğim halde hep aynı hatayı yapıyorum üzüntüden kendimi yemeklere abur çuburlara boğuyorum bu ara.

Aynı dertten muzdaripiz desene bende zor bela neredeyse hiç yemeyerek 6 kilo verdim 2 gündür tutamıyorum duygusal bı boşluk gibi sanki yedikçe yiyesim geliyor

Aynı dertten muzdaripiz desene bende zor bela neredeyse hiç yemeyerek 6 kilo verdim 2 gündür tutamıyorum duygusal bı boşluk gibi sanki yedikçe yiyesim geliyor
İşte biz öyle mutlu ediyoruz kendimizi yemek yiyerek rahatlama sağlıyoruz ama yok daha beter ediyor maalesef aynı konudan evet.. ne olacak sonumuz walla Allah hayırlısını versin

Kaç kilosunuz ki pkosta kilo çok önemli dikkat etmek gerekiyo çokk
Bence evinize almayan öyle yiyecekler alınca mecbur yiyo insan bi de bulunduğunuz kilo demekki fazla dikkat edin ben kilo vermek istediğimde akşam 6da yiyip boğazımı kitliyorum aç uyuyunca kilo verebiliyorum anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…