Gittim canım iki tane kese yok. Bir tane var o da tam belli değil haftaya pazar gel dedi. Kalp atışı duymadan bilemezmişizDoktoruna gidebildim mi canım
Ay var sanki eğer varsa ne sevinirim aynı sorunlar biz de de var uzun zamandır bunla savaş veriyoruz bence var böyle hatalı test görmedim benBakar mısınız sizce gebelik olabilir mi tek belirtim gögüslerimin ağrısı
Ben de pkos var eşimin de sperm sayısı çok düşük tüp bebeksiz hamile kalma ihtimalim sıfır dedi doktorlar. Yaptım anında çıktı test bozuk olunca böyle mi olur
Allah Allah diğer doktor niye iki kese dedi ki bu doktorları da anlamak zorGittim canım iki tane kese yok. Bir tane var o da tam belli değil haftaya pazar gel dedi. Kalp atışı duymadan bilemezmişiz
Evet varmışSilik çizgi görünüyor
YorumlCanım emin misin kesin mi şuan gebelik görünüyor
aşırı duygulandım ve çok sevindim tebrik ederim inşallah bende Birgün böyle güzel bir haber alırım aynı sorunlardan yakınıyoruzNevaaa boşver boşver büyük ihtimalle hamileyim çokkk mutlu oldumm iyi ki varsın yorumların için teşekkür ederimmm
Varmış kesede göründü kalp atışını bekliyicem 1 haftaAy var sanki eğer varsa ne sevinirim aynı sorunlar biz de de var uzun zamandır bunla savaş veriyoruz bence var böyle hatalı test görmedim ben
Ayy bilmiyorum ki ümitlenmiştm yaa neyse diyorum bari bu sağlıklı olsunAllah Allah diğer doktor niye iki kese dedi ki bu doktorları da anlamak zor
Cok tesekkur ederiim sizinde mi esinizin sperm sayisi azYoruml
aşırı duygulandım ve çok sevindim tebrik ederim inşallah bende Birgün böyle güzel bir haber alırım aynı sorunlardan yakınıyoruz
Ay çok güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tedaviler de çok pahalı ,walla doğal yoldan hamile kalanlar çok şanslı bizde tedavi için bekliyoruz .. kafana artık kötü bir şey getirme çok şükür hamilesin güzel şeyler düşünVarmış kesede göründü kalp atışını bekliyicem 1 haftaSizinde olur umarım biz ocakta tedaviye başlayacaktık umarım olurda kurtulurum stresten
İnsanın elinde değil ya inşallah olur zaten daha kimseye demedik eşim ve ben biliyoruz. Hamile kalınca da kalp atışı duymadan hiçbir şey demiyo doktorlar. Gercekten öyle maddi manevi zor süreçler heralde bir tüp bebek 100binden aşağı değil. Benzer şeyler demişsiniz sizde veya eşinizde ne var ?Ay çok güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tedaviler de çok pahalı ,walla doğal yoldan hamile kalanlar çok şanslı bizde tedavi için bekliyoruz .. kafana artık kötü bir şey getirme çok şükür hamilesin güzel şeyler düşün
Aynen öyle ne yapalım insanın elinde olmayan şey .. iyi yapmışsınız inşallah sağlıklı ilerler 4-5 aylarda söylemek daha iyi aslında ben olsam öyle yapardım herhaldeİnsanın elinde değil ya inşallah olur zaten daha kimseye demedik eşim ve ben biliyoruz. Hamile kalınca da kalp atışı duymadan hiçbir şey demiyo doktorlar. Gercekten öyle maddi manevi zor süreçler heralde bir tüp bebek 100binden aşağı değil. Benzer şeyler demişsiniz sizde veya eşinizde ne var ?
Aynı dertten muzdaripiz desene bende zor bela neredeyse hiç yemeyerek 6 kilo verdim 2 gündür tutamıyorum duygusal bı boşluk gibi sanki yedikçe yiyesim geliyorAynen öyle ne yapalım insanın elinde olmayan şey .. iyi yapmışsınız inşallah sağlıklı ilerler 4-5 aylarda söylemek daha iyi aslında ben olsam öyle yapardım herhaldebu arada bende pko var eşimde de sperm hareketliliği az bi ara düzeldi en son ama bende kilo sorunu da var al ver al ver oluyo stressen 5 kilo versem hepsini geri alıyorum hemde korkunç bir hızla nasıl baş edebileceğimi bildiğim halde hep aynı hatayı yapıyorum üzüntüden kendimi yemeklere abur çuburlara boğuyorum bu ara.
Olsun sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip olsun da bı tane olsun ona da çok şükürGittim canım iki tane kese yok. Bir tane var o da tam belli değil haftaya pazar gel dedi. Kalp atışı duymadan bilemezmişiz
Kan değerlerine tekrar baktı mi sağlıklı artış olmuş muGittim canım iki tane kese yok. Bir tane var o da tam belli değil haftaya pazar gel dedi. Kalp atışı duymadan bilemezmişiz
Evet ikisi ayni boyut olmuyor. Biri küçük biri büyük oluyor. Nadiren ikiside ayni oluyor.Yaaa gamzee Allah ne muradın varsa versin araştırıyodum hiç bulamadım böyle bi bilgii bi umut verdin şuan banaaa
İşte biz öyle mutlu ediyoruz kendimizi yemek yiyerek rahatlama sağlıyoruz ama yok daha beter ediyorAynı dertten muzdaripiz desene bende zor bela neredeyse hiç yemeyerek 6 kilo verdim 2 gündür tutamıyorum duygusal bı boşluk gibi sanki yedikçe yiyesim geliyor
Yok canım gerek görmedi ben dün kendim baktrımıştım 3720 olmuştuKan değerlerine tekrar baktı mi sağlıklı artış olmuş mu
Kaç kilosunuz ki pkosta kilo çok önemli dikkat etmek gerekiyo çokkAynen öyle ne yapalım insanın elinde olmayan şey .. iyi yapmışsınız inşallah sağlıklı ilerler 4-5 aylarda söylemek daha iyi aslında ben olsam öyle yapardım herhaldebu arada bende pko var eşimde de sperm hareketliliği az bi ara düzeldi en son ama bende kilo sorunu da var al ver al ver oluyo stressen 5 kilo versem hepsini geri alıyorum hemde korkunç bir hızla nasıl baş edebileceğimi bildiğim halde hep aynı hatayı yapıyorum üzüntüden kendimi yemeklere abur çuburlara boğuyorum bu ara.
Gerçi dün doktor iki tane kese kördü ya biri küçük dedi belki de o küçük dağıldı falan bi şey oldu çünkü o doktorda kafadan atacak değil yaOlsun sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip olsun da bı tane olsun ona da çok şükür