• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen akıl verin bana(rahim filmi)?

İmkanın varsa anestezili çektir derim canım. Zaten şu an zor bi süreçten geçiyorsun kafan allak bullak neden olmuyor diye düşünmen bile psikolojik olarak etkiliyor seni. Evet herkesin acı eşiği farklı ama şayet canım acır diyorsan korkuyorsan ekstra bi de bu acı eklenecek yaşadıklarına. Anestezili çektirmiştim ben çünkü ben de zor zamanlardan geçtim bi de onun acısı ağrısı eklenmesin demişti doktorum çok da haklıydı:cool:
Doğrudur canım kimse göz göre göre ağrı çekmek istemez zatende bakalım durum neyi gostericek kendimi alıştırmam gerek.. sende gebelik oldu mu hemen

Anladım canım o cihaz olup olmadığını da bilemem şimdi ya hayırlısı... Gebelik oldu mu peki bu ay ne durumdasın temizmiymis rahmin
Tüplerim temizmiş ama rahimde iki tane kist varmış. Birkaç ay daha deneyeceğiz olmazsa ondan olmuyor olabilir endoskopi tarzı bir işlemle alırız dedi. Bu ay gebe kaldım mı hiç bilmiyorum kasık batmaları var sadece 5 gün var adetime.

bir an önce çektirin derim çünkü ben çok geç kaldım. Rahmimde şekil bozukluğu olduğunu daha erken öğrenir, tedavimi olurdum

Canım benim doktorum önce hamile kalmamı istiyor perde ameliyatı için iyice derin değil doğurma ihtimalim de varmış. Daha hamile kalamadım ama bu ay çekildim hsg yi çatlatma iğnesi denedik bekliyoruz süreci. Ben eğer tüp bebek aşamasına gelirsem tüo bebek yaptırmadan önce perde ameliyatı olacağım ama kendiliğimden hamile kalırsam da elimden geldiğince süreci sakin geçirmeye çalışacağım
İnşallah gebelik tutar canım hayırlısıyla Allahim kolaylık versin sabır versin

Tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür 4 5 aydır deniyoruz olmuyordu son çare rahim filmi oldu işte bekliyorum
Rahim filminden sonra hemen gebe kalanlarda varmış inşallah hayırlı haberlerini alırız. Burdan banada haber verirsen sevinirim

Tüplerim temizmiş ama rahimde iki tane kist varmış. Birkaç ay daha deneyeceğiz olmazsa ondan olmuyor olabilir endoskopi tarzı bir işlemle alırız dedi. Bu ay gebe kaldım mı hiç bilmiyorum kasık batmaları var sadece 5 gün var adetime.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah gebesindir. Allah'ım hepimize tatdirsinn o güzel duyguyu 🥹🤲🏻💜

Ben devlette çektirdim hem de iki kez. İlkinde çok canım acıdı ama ikinciden önce buscopan ve majezik yazdılar. İşlemden 45dk önce içtim. O daha dayanılırdı. 2-3dklık bir işlem için özele bir sürü para bayılmaya gerek yok diye düşünüyorum tabi acı eşiğiniz ne durumda bilemem
Neden iki kez çektirme gereği duydunuz acaba? Bilmiyorum canım tatlıdır ama böyle biseyde nasıl olurum inanın yaşamadan bilemicem galiba

Canım bende 1 yıldır deniyorum hormon testi sperm hepsine bakıldı en son rahim filmi çektirdim anestezili oda temiz çıktı çekildiğim ay hamile kalmadım.
Şimdi ikinci aydayım bekliyorum nolucak.
Rahim filmi çektirdikten sonra kesin hamile kalır mıyız net bişey yok ama sen çektir istersen aklından çıksın ben aslında çok iyi biliyordum bişe çıkmayacağını ama acaba dememek için çektirdim.
İnşallah kolaylaştırmıştır da bu ay hamile kalırım
İnanır misjn bende bişey çıkacağını düşünmüyorum ne kadar doğru bir his ama beklemem gerektiğini söylüyor. Ama bı yandan da acaba dedirtiyor.. rabbim hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda gebelik haberini alırsın

Doğrudur canım kimse göz göre göre ağrı çekmek istemez zatende bakalım durum neyi gostericek kendimi alıştırmam gerek.. sende gebelik oldu mu hemen
3.ay bitiminde olmuştu ama malesef sağlıklı gebelik değildi. Çok şükür şu an hamileyim ☺️

3.ay bitiminde olmuştu ama malesef sağlıklı gebelik değildi. Çok şükür şu an hamileyim ☺️
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 kaçıncı ayda tutmuş oldu toplamda. Belkide vaktiydi işte tamam rahim filmi sonrası gebelik ihtimali yükseliyor diyolarda ne bileyimm karışıyor aklimm

Rahim filminden sonra hemen gebe kalanlarda varmış inşallah hayırlı haberlerini alırız. Burdan banada haber verirsen sevinirim
Tabiki yazarım umarım birkaç gün önce test yaptım negatif çıktı erken diyenler oldu ama bilmiyorum inşallah olur 🙏

Maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 kaçıncı ayda tutmuş oldu toplamda. Belkide vaktiydi işte tamam rahim filmi sonrası gebelik ihtimali yükseliyor diyolarda ne bileyimm karışıyor aklimm
Benim süreç karışık ve yorucuydu canım. Düşüklerim oldu korunmaydı rahim filmi için zamandı genetik testler derken kesin tüp bebek dendi. Ama rabbim tüp bebeğe gitmeden çok şükür nasip etti 🖤 rabbim sana ve isteyip bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻

İnanır misjn bende bişey çıkacağını düşünmüyorum ne kadar doğru bir his ama beklemem gerektiğini söylüyor. Ama bı yandan da acaba dedirtiyor.. rabbim hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda gebelik haberini alırsın
Yaptır geç aklından çıksın belki minik tıkanıklıklar vardır açılır bilemeyiz erteleme madem devlette yapma imkanın varsa bende 8 bin harcadım bize koydu yani.
Amin bu mübarek şaban ayının ilk cuması bu mübarek günlerde Allah evlat bekleyen herkese nasip etsin💗

9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdim 😔 bir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Bence rahim filmi çektirebilirsiniz, en azından aklınızdan bir şüphe silinir. Ben anestezisiz çektirdim hem de iki kez. Maksimum 10 dklık bir şey ve ağrısı da dayanılmayacak gibi değil. Anestezi almaya değmez bana kalırsa

Back