Kızlar lütfen acillll cevap 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim yine hamileyim ama kese görünmedi

Yani dış gebelik olacak olsaydı şimdiye kadar belirti olurmuydu veya kimyasal olsaydı
Adetin geçtiyse belirti olurdu bende lekelenme tüpe yerlesen tarafta ağrı bel ve bacağa da vuran ağrı vardı ayakta durdukça batıyordu. Bir terslik olduğunu anlamamak imkansızdi en azından ben hepsini hissetmiştim 3 haftalıkken hamileliği farkedip 5 haftada sonlandirdik

Kızlar tekrar ben geldim çok korkuyorum az önce hafiften adet sancısı oldu ve kahverengi leke oldu az birsen neden acaba ağrım da kesildi oturunca yardimm

Bu degerle kese görünmez zaten neden sizi strese sokmuş anlamadım doktorunuzu değeriniz de gayet güzel yukselmis bence kendini boşa strese sokma bence gayet iyi yükselmiş bol dua et sabırla bekle inşallah duaların kabul olur

Lekelenmen nasıldı bende az önce oldu kne kahverengi nede kırmızı tuhaf birseydi anlayamadım

Şimdi tuhaf bir renkte kahverengi gibi birsen leke geldi

Merhaba. Benim de son adet tarihim 19 Ağustos. Son adet tarihime göre 5+4 olarak görünüyor.
Beta değerlerim; 14 eylül 68, 18 eylül 233, 20 eylül 582. Ben de biraz endişeliyim. Ancak doktor bugün herhangi bir şey demedi. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız

Bugün lekelenmem oldu hastaneye gittim kanım 277 den 202 düştü kimyasal sanırım yine
Üzülme canım vardır güzel Rabbimin bir bildiği, vakti zamanı var demekki. Genetik test yaptırman gerekiyor sanırım 4. Kez kimyasal sebebine bakılması lazım. Tedavi olursun birdahaki gebeliğin sağlıklı olur inşaAllah

Artık hiçbir şekilde istemiyorum yoruldum eşimin sürekli heveslenmesi ve sonucunda üzülmesi beni kahrediyor

Artık hiçbir şekilde istemiyorum yoruldum eşimin sürekli heveslenmesi ve sonucunda üzülmesi beni kahrediyor
Niye öyle diyorsun senin gibi yaşayan çok kadın var. Sebebini öğrenip tedavisini olacaksın hemen olumsuz düşünme. İstemiyorum deme dua niyetine geçer üzülürsün sonra demeseydim öyle diye

Benimde 239 beta hcg acaba artarmi yoksa kimyasal gebelik mi anlayamadim

277den 239a mı düştü
Adetim 5 gün gecikti kan verdim direk 239 çıktı pazartesi doktora görünecem dün acile gittim karın agrisindan biraz düşük sanki değer dedi kimyasal gebelik olabilir dedi ultrasonla baktılar köşede daha yok geç döllenme de olabilir muayene olmalısınız dedi gidicem ama çok korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…