Kızlar lütfen acillll cevap 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim yine hamileyim ama kese görünmedi

E nabızdan kendin bakabilirsin illa sağlık ocağı doktoruna gitmene gerek yok canım
Düşmüyor işte sıkıntı orda devlete verdiğim zaman düşüyor devlette yapmıyor artık kadın doğum onaylamassa aslında bugün gittiğim doktor salı günü çağırdı ben yine de cuma günü de gideceğim belki cumaya öğrene bilirim

Düşmüyor işte sıkıntı orda devlete verdiğim zaman düşüyor devlette yapmıyor artık kadın doğum onaylamassa aslında bugün gittiğim doktor salı günü çağırdı ben yine de cuma günü de gideceğim belki cumaya öğrene bilirim
Sağlık ocağındaki düşüyor canım.
Yani bişe diyemem karar senin tabi ama cuma erken daha gerçekten sen strese girme diye diyorum canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun O zmn bekleyeyim dua edin olur mu 🤗🤲🤲🤲 birazda olsa rahatladım öyle yorumlar okudum ki Allah'ım ölüyordum 🙈
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim,gönlünü ferah tut teslim ol Allah’a Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Keseyi görünce yaz beni etiketle inşaAllah tamam mı 🥰

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım benim,gönlünü ferah tut teslim ol Allah’a Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Keseyi görünce yaz beni etiketle inşaAllah tamam mı 🥰
Tabi ki de Allah razı olsun güzel haberleri vereceğim rabbim kim ne diliyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🥰

Merhaba kızlar 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay yine hamile olduğumu öğrendim Perşembe günü kan verdim beta HCG 68.61 çıktı pazar günü tekrar verdim 277 çıktı bugün ise hastaneye gittim doktorum kese görünmüyor dedi kan degirin düşük dedi ama yine de dayanamıyorum dış gebelik olabilir mi veya olsada belirtisi olur mu kimyasal olma ihtimali var mı lütfen yardım....
Bnde 15 Ağustos da kimyasal gebelik geçirdim ve 14 Eylül de hamile olduğumu ogrndm ilk beta 47 şimdi 680 olmuş daha kese gözükmedi yani normldr canm geç donlenme olmuş belki o yüzden sıkma canını

Ayy hadi inşallah rabbim güzel haberleri nasip etsin bizlere 🥰
Bende aynı senin gibi 15 Ağustosta kimyasal geçirdim
Bnde 15 Ağustos da kimyasal gebelik geçirdim ve 14 Eylül de hamile olduğumu ogrndm ilk beta 47 şimdi 680 olmuş daha kese gözükmedi yani normldr canm geç donlenme olmuş belki o yüzden sıkma canını
Bende aynı senin gibi 15 Ağustosta kimyasal gebelik geçirdim

Ayy hadi inşallah rabbim güzel haberleri nasip etsin bizlere 🥰
O yüzden hiç korkma endişe etme canım bilyrm biz bayanlar sabirslnyrz korkuyrz bişey olur diye ama biraz rahat olmamız lazım insllah senden de hayırlı haberler duyarm yarın özele gidecem bakacm işte orda kese gözükecek mi

Merhaba kızlar 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay yine hamile olduğumu öğrendim Perşembe günü kan verdim beta HCG 68.61 çıktı pazar günü tekrar verdim 277 çıktı bugün ise hastaneye gittim doktorum kese görünmüyor dedi kan degirin düşük dedi ama yine de dayanamıyorum dış gebelik olabilir mi veya olsada belirtisi olur mu kimyasal olma ihtimali var mı lütfen yardım....
Kız daha dur bu değerle kese mi gözükür
2-3 bin olsun en azından

Canım adetin kaç gün gecinse ogrendin bende dün verdim adetim 1 gün geçti 69 çıktı

Benim 1015 alttan muayeneden görünmüştü o değerde bile zor görünüyor

X