- 22 Şubat 2023
- 754
- 300
-
- Konu Sahibi Farmasi 4343
Evet geç döllenme de olabilir inşallah sağlıklıdırAdetim 5 gün gecikti kan verdim direk 239 çıktı pazartesi doktora görünecem dün acile gittim karın agrisindan biraz düşük sanki değer dedi kimyasal gebelik olabilir dedi ultrasonla baktılar köşede daha yok geç döllenme de olabilir muayene olmalısınız dedi gidicem ama çok korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz
Ben ilk defa böyle birşey yasadimEvet geç döllenme de olabilir inşallah sağlıklıdır
Bende 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Size ne dediler bu kimyasallar için gerekli şeyleri yaptınız mı acaba
Pazartesi inşallah doktora gidicem orda tekrar ister inşallah yukselirBunu 2 günde 1 kan vererek anlayabilirsiniz sadece.
Aa pardon ben konuyu açan kişiyle karıştırdımBen ilk defa böyle birşey yasadim
İnşallah ya başınızdan gectimi bilmiyorum ama kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar düşük olurmuydu acabaAa pardon ben konuyu açan kişiyle karıştırdım
İnşallah geç döllenmedir pazartesi kan verince anlarsınız
Ben maalesef 3 defa kimyasal gebelik yaşadım.İnşallah ya başınızdan gectimi bilmiyorum ama kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar düşük olurmuydu acaba
İnşallahh dualarım sizinle9 günüm ama düzensiz adet gördüğüm için kaç gün geciktiğini anlayamıyorum değişiyor adat takvimime göre tam 9 gün gecikti inşallah fua edin bana pazartesi güzel haber alırım
İnşallahh dualarım sizinle
Sonuçtan haberdar edersiniz
İnşallahh dualarım sizinle
Sonuçtan haberdar edersiniz
Genetik test yaptirdiniz mi acaba? Ya da doktorunuz onlem olarak kan sulandirici falan vermiyor mu kesinlikle arastirilmali ust uste kimyasalBugün lekelenmem oldu hastaneye gittim kanım 277 den 202 düştü kimyasal sanırım yine
Benimde 5+4de 2068 le vajinalden kese görünmedi. Sizin 7 haftadami göründü? ,Daha çok erken kese 6 haftalıkken görürsün sitres yapma Kızım 7 haftalık göründü kesesi o güne kadar da yoktu hiç bir şey içini ferah tut dua et
Canım kızım 6 yaşında o zamanlar eve geç döllenme olmuştu 7 haftalık gördük şimdi yine gebeyim 4 haftalık keseyi gördük değerim 2450 idiBenimde 5+4de 2068 le vajinalden kese görünmedi. Sizin 7 haftadami göründü? ,
Doktor dış gebelik olabilir dedi keseyi göremeyince ama agri kanama yok. Sence nasıl korkuyorumCanım kızım 6 yaşında o zamanlar eve geç döllenme olmuştu 7 haftalık gördük şimdi yine gebeyim 4 haftalık keseyi gördük değerim 2450 idi
Bana da aynısını söyledi ama senin değerin yüksek geç döllenme olmuştur benim değerim 10 gün gecikme daha 750 idi biraz bekle sitres yapmaDoktor dış gebelik olabilir dedi keseyi göremeyince ama agri kanama yok. Sence nasıl korkuyorum
Canım dış gebelik değer 1500 de kalıyor diye biliyorumBenimde 5+4de 2068 le vajinalden kese görünmedi. Sizin 7 haftadami göründü? ,
Bana da aynısını söyledi ama senin değerin yüksek geç döllenme olmuştur benim değerim 10 gün gecikme daha 750 idi biraz bekle sitres yapma
İnşallah. Birde yarın doktor gel dedi iki katı artmismi kese goruncekmi yoksa dış gebelik işlemi yapacak. Gitmicem yarin. 1 hafta sonra özele gidicem belli olur. Devlet hemen düşürelim diyor.Canım dış gebelik değer 1500 de kalıyor diye biliyorum
Canım sakın 1 hafta sonra gitme derim yine de sen bilirsin ama dış gebelikse eğer çok riskli ilerlemesi ablam da gitmedi sağ kordonunu aldılarİnşallah. Birde yarın doktor gel dedi iki katı artmismi kese goruncekmi yoksa dış gebelik işlemi yapacak. Gitmicem yarin. 1 hafta sonra özele gidicem belli olur. Devlet hemen düşürelim diyor.
evet haklısın o durumda aklımda daha erken gideyim. of ya stressiz bir an olmayacakmı çok yoruldumCanım sakın 1 hafta sonra gitme derim yine de sen bilirsin ama dış gebelikse eğer çok riskli ilerlemesi ablam da gitmedi sağ kordonunu aldılar