Kızlar lütfen acillll cevap 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim yine hamileyim ama kese görünmedi

Adetim 5 gün gecikti kan verdim direk 239 çıktı pazartesi doktora görünecem dün acile gittim karın agrisindan biraz düşük sanki değer dedi kimyasal gebelik olabilir dedi ultrasonla baktılar köşede daha yok geç döllenme de olabilir muayene olmalısınız dedi gidicem ama çok korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz
Evet geç döllenme de olabilir inşallah sağlıklıdır 🤲🏻🤲🏻
Bende 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Size ne dediler bu kimyasallar için gerekli şeyleri yaptınız mı acaba

İnşallah ya başınızdan gectimi bilmiyorum ama kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar düşük olurmuydu acaba
Ben maalesef 3 defa kimyasal gebelik yaşadım.
Bende genellikle adet gecikmesinin 10.gününden sonra düşüyordu. Sizin ne kadar oldu gecikmeniz

9 günüm ama düzensiz adet gördüğüm için kaç gün geciktiğini anlayamıyorum değişiyor adat takvimime göre tam 9 gün gecikti inşallah fua edin bana pazartesi güzel haber alırım

9 günüm ama düzensiz adet gördüğüm için kaç gün geciktiğini anlayamıyorum değişiyor adat takvimime göre tam 9 gün gecikti inşallah fua edin bana pazartesi güzel haber alırım
İnşallahh dualarım sizinle 🤲🏻
Sonuçtan haberdar edersiniz 🙂

Kızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi evde yaptığım test de bu şekilde

Eklentiler

• 20231106_215642.jpg
    20231106_215642.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 41
Bana da aynısını söyledi ama senin değerin yüksek geç döllenme olmuştur benim değerim 10 gün gecikme daha 750 idi biraz bekle sitres yapma

Canım dış gebelik değer 1500 de kalıyor diye biliyorum
İnşallah. Birde yarın doktor gel dedi iki katı artmismi kese goruncekmi yoksa dış gebelik işlemi yapacak. Gitmicem yarin. 1 hafta sonra özele gidicem belli olur. Devlet hemen düşürelim diyor.

İnşallah. Birde yarın doktor gel dedi iki katı artmismi kese goruncekmi yoksa dış gebelik işlemi yapacak. Gitmicem yarin. 1 hafta sonra özele gidicem belli olur. Devlet hemen düşürelim diyor.
Canım sakın 1 hafta sonra gitme derim yine de sen bilirsin ama dış gebelikse eğer çok riskli ilerlemesi ablam da gitmedi sağ kordonunu aldılar

X