- 9 Ağustos 2022
- 160
- 30
- 25
-
- Konu Sahibi Farmasi 4343
Kaçıncı hafta? Bu arada Perşembe 68, cumartesi 136, pazartesi 272 olur, hiç de düşük değil aksine fazla bile artmış.Merhaba kızlar 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay yine hamile olduğumu öğrendim Perşembe günü kan verdim beta HCG 68.61 çıktı pazar günü tekrar verdim 277 çıktı bugün ise hastaneye gittim doktorum kese görünmüyor dedi kan degirin düşük dedi ama yine de dayanamıyorum dış gebelik olabilir mi veya olsada belirtisi olur mu kimyasal olma ihtimali var mı lütfen yardım....
Yani som adet tarihime göre 5+0 amaKaçıncı hafta? Bu arada Perşembe 68, cumartesi 136, pazartesi 272 olur, hiç de düşük değil aksine fazla bile artmış.
15 Ağustos adet tarihimYani som adet tarihime göre 5+0 ama
Daha çok erken kese 6 haftalıkken görürsün sitres yapma Kızım 7 haftalık göründü kesesi o güne kadar da yoktu hiç bir şey içini ferah tut dua etYani som adet tarihime göre 5+0 ama
O zaman Perşembe günü 4+3 oluyor ve herkes yüksek beta ile ogrenmiyor ki gebeliği. Ben 21 ile 4+0 da öğrendim, kesem 5+6da karından ultrason ile göründü. Moralinizi bozmayın bence .Yani som adet tarihime göre 5+0 ama
Son adet tarihi önemli değil. Geç döllenmiştir.Yani som adet tarihime göre 5+0 ama
Evet banada öyle dedi kese 2000 üstü olursa görünüyor daha değerin düşük dedi ama hiç böyle olumlu konuşmadı buda ister istemez canımı sıktı çünkü güzel bir cevap alabilmek için özele gittim çoğu yorumlarıda okuyunca dış gebelik takıntısı oldu bu defa da kafamdaKese 3000 değer olunca görünür karından 1500lü değerle vajinal görünür 272 değerle keseye bakan doktora da bravo vallahii
Peki değer kaç tiO zaman Perşembe günü 4+3 oluyor ve herkes yüksek beta ile ogrenmiyor ki gebeliği. Ben 21 ile 4+0 da öğrendim, kesem 5+6da karından ultrason ile göründü. Moralinizi bozmayın bence .
Keseyi gördüğünüzde değeriniz KactiO zaman Perşembe günü 4+3 oluyor ve herkes yüksek beta ile ogrenmiyor ki gebeliği. Ben 21 ile 4+0 da öğrendim, kesem 5+6da karından ultrason ile göründü. Moralinizi bozmayın bence .
Dış gebelikte düzensiz artar değer. 2 gün sonra tekrar kan verin beklemek istemiyorsanız düzenli artıyor mu bakın. 2 kimyasaldan sonra genetik test yaptırdınız mı?Evet banada öyle dedi kese 2000 üstü olursa görünüyor daha değerin düşük dedi ama hiç böyle olumlu konuşmadı buda ister istemez canımı sıktı çünkü güzel bir cevap alabilmek için özele gittim çoğu yorumlarıda okuyunca dış gebelik takıntısı oldu bu defa da kafamda
Çok teşekkür ederim adam akıllı bir doktor çıkmayınca deliriyorum yaDaha çok erken kese 6 haftalıkken görürsün sitres yapma Kızım 7 haftalık göründü kesesi o güne kadar da yoktu hiç bir şey içini ferah tut dua et
Doktor söylemedi 3 defa geçirdim olabilir dediDış gebelikte düzensiz artar değer. 2 gün sonra tekrar kan verin beklemek istemiyorsanız düzenli artıyor mu bakın. 2 kimyasaldan sonra genetik test yaptırdınız mı?
Umarım bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler.Doktor söylemedi 3 defa geçirdim olabilir dedi
3000e yakındı tam hatırlamıyorum. Ama arkadaşlar da yazmış zaten, 1500lerde ancak transvajinal ile gorunebiliyorKeseyi gördüğünüzde değeriniz Kacti
Kesenin gözükmemesi çok normal henüz çok yeni çünkü ben de aynı senin gibi ilk değerim 65ti 3 gün sonraki değerim 245ti yaklaşık 10 gün sonra hastaneye gidersen
Bende ilk kani adetten 1 gün önce vefdim 68 di 2 gün gecikincede verdim 277 olduSon adet tarihi önemli değil. Geç döllenmiştir.
Mesela bende Şuan son adete göre 6+3üm ama değil betahcg adetim 4 gün geçtikten sonra verdim 72di Şuan 4+4 haftalık hamileyim. Ayrıca kese o eğerle görünmez.
Cuma günü tekrar gideceğim hastaneye o zamana kadar hesaplama göre 1700 lerde oluyor rabbim hakkımızda hayırlısınj versin inşallahKesenin gözükmemesi çok normal henüz çok yeni çünkü ben de aynı senin gibi ilk değerim 65ti 3 gün sonraki değerim 245ti yaklaşık 10 gün sonra hastaneye gidersen kese gözükür
Çok güzel artmış maşaAllah, 1 hafta sonra anca görürsünüz keseyi. Siz yine kan vermeye devam edin inşaAllah sağlıkla devam ederBende ilk kani adetten 1 gün önce vefdim 68 di 2 gün gecikincede verdim 277 oldu