Kızlar lütfen acillll cevap 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim yine hamileyim ama kese görünmedi

Farmasi 4343

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
160
30
25
Merhaba kızlar 3 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay yine hamile olduğumu öğrendim Perşembe günü kan verdim beta HCG 68.61 çıktı pazar günü tekrar verdim 277 çıktı bugün ise hastaneye gittim doktorum kese görünmüyor dedi kan degirin düşük dedi ama yine de dayanamıyorum dış gebelik olabilir mi veya olsada belirtisi olur mu kimyasal olma ihtimali var mı lütfen yardım....

Kaçıncı hafta? Bu arada Perşembe 68, cumartesi 136, pazartesi 272 olur, hiç de düşük değil aksine fazla bile artmış.

Yani som adet tarihime göre 5+0 ama
Son adet tarihi önemli değil. Geç döllenmiştir.
Mesela bende Şuan son adete göre 6+3üm ama değil betahcg adetim 4 gün geçtikten sonra verdim 72di Şuan 4+4 haftalık hamileyim. Ayrıca kese o eğerle görünmez.

Kese 3000 değer olunca görünür karından 1500lü değerle vajinal görünür 272 değerle keseye bakan doktora da bravo vallahii
Evet banada öyle dedi kese 2000 üstü olursa görünüyor daha değerin düşük dedi ama hiç böyle olumlu konuşmadı buda ister istemez canımı sıktı çünkü güzel bir cevap alabilmek için özele gittim çoğu yorumlarıda okuyunca dış gebelik takıntısı oldu bu defa da kafamda

Dış gebelikte düzensiz artar değer. 2 gün sonra tekrar kan verin beklemek istemiyorsanız düzenli artıyor mu bakın. 2 kimyasaldan sonra genetik test yaptırdınız mı?

Kesenin gözükmemesi çok normal henüz çok yeni çünkü ben de aynı senin gibi ilk değerim 65ti 3 gün sonraki değerim 245ti yaklaşık 10 gün sonra hastaneye gidersen kese gözükür

Kesenin gözükmemesi çok normal henüz çok yeni çünkü ben de aynı senin gibi ilk değerim 65ti 3 gün sonraki değerim 245ti yaklaşık 10 gün sonra hastaneye gidersen

Bende ilk kani adetten 1 gün önce vefdim 68 di 2 gün gecikincede verdim 277 oldu

Kesenin gözükmemesi çok normal henüz çok yeni çünkü ben de aynı senin gibi ilk değerim 65ti 3 gün sonraki değerim 245ti yaklaşık 10 gün sonra hastaneye gidersen kese gözükür
Cuma günü tekrar gideceğim hastaneye o zamana kadar hesaplama göre 1700 lerde oluyor rabbim hakkımızda hayırlısınj versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…