- 27 Mart 2020
- 333
- 495
- 18
- Konu Sahibi Sinem34sinem
İşte bak bi bim kurbanı dahaBen herifle çift kat bim prezervatif kullandım iki katın arasına kas gevşetici sürdüm
Ilk kat yırtılırsa anlayalım diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bak bi bim kurbanı dahaBen herifle çift kat bim prezervatif kullandım iki katın arasına kas gevşetici sürdüm
Ilk kat yırtılırsa anlayalım diye
Ama onda sperm akmış sandalyedeki sperme oturmuş o.Yalan mı bacım geçen aylarda da göbekten hamile kalan bi arkadaşımız vardı zevk suyu işte heryerden giriyo
Bacım sen ne yaptinnnnnevet milyarda 1 ihtimal yok diyo zevk suyu ilişkiden hemen önceki zevk suyu bırakır senin bahsettiğin ben bosalmadan çok önceki zevk suyu dedi bilmiyorum pazartesi ultrasona giricem artık Allahım çok mutsuzum![]()
Ayy gobegine mi sey ettirmis tobeee fantaziye bakkYalan mı bacım geçen aylarda da göbekten hamile kalan bi arkadaşımız vardı zevk suyu işte heryerden giriyo
Sen o ihtimale karsi yine de olmussa size sahip cikacagina emin ol bence. erkek milleti guven olmaz bunlaraevet milyarda 1 ihtimal yok diyo zevk suyu ilişkiden hemen önceki zevk suyu bırakır senin bahsettiğin ben bosalmadan çok önceki zevk suyu dedi bilmiyorum pazartesi ultrasona giricem artık Allahım çok mutsuzum![]()
Erkek arkadaşın bebekten kaçıyo görüyor musunevet milyarda 1 ihtimal yok diyo zevk suyu ilişkiden hemen önceki zevk suyu bırakır senin bahsettiğin ben bosalmadan çok önceki zevk suyu dedi bilmiyorum pazartesi ultrasona giricem artık Allahım çok mutsuzum![]()
Evet rabbim kime nasip edecegi belli degilAllah vercem dedikten sonra veriyor her türlü
Bak konuyu doğru okumamışımAma onda sperm akmış sandalyedeki sperme oturmuş o.
Çok üzüldük o arkadaşa da ya gözü kararmış yanlışlıkla oturmuşBak konuyu doğru okumamışımya spermli bi sandalyeye otursaydım bilmeden allahım korumuş
Spermlerin belgeselini izlemistim nerden olursa olsun onlar yolu buluyomus yaaAma onda sperm akmış sandalyedeki sperme oturmuş o.
Kaygan kaygan hoşuna gitmiş heralde suda oynar gibi oynamıştır denemek lazımAyy gobegine mi sey ettirmis tobeee fantaziye bakk
Sen o ihtimale karsi yine de olmussa size sahip cikacagina emin ol bence. erkek milleti guven olmaz bunlara![]()
Cinsiyeti fln belli mi acaba şuan onun göremiyorum buralarda onuÇok üzüldük o arkadaşa da ya gözü kararmış yanlışlıkla oturmuş![]()
Ayy gobegine mi sey ettirmis tobeee fantaziye bakk
Sen o ihtimale karsi yine de olmussa size sahip cikacagina emin ol bence. erkek milleti guven olmaz bunlara![]()
ya benim anlamadığım 2 ay sonra kanda nasıl değer düşük çıkar acaba ben mi stres yapıyorumSpermlerin belgeselini izlemistim nerden olursa olsun onlar yolu buluyomus yaa![]()
İkizmiş çift kese göründü en son da girmiyo bayağıdır. Cinsiyet daha öğrenememiştir. 11 haftalık filandı.Cinsiyeti fln belli mi acaba şuan onun göremiyorum buralarda onu
Ben ikizlere yanlislikla hamile kalinca adamin yemeklerine ilac koyuyorum o yuzden deneyemicemKaygan kaygan hoşuna gitmiş heralde suda oynar gibi oynamıştır denemek lazım
Benimki şuan yeni 2 aylık hala idrar etsi kan testi yapıyorum çıkmıyor ultrasonda kalp sesini dinledik dünya benim anlamadığım 2 ay sonra kanda nasıl değer düşük çıkar acaba ben mi stres yapıyorum
oof yaBenimki şuan yeni 2 aylık hala idrar etsi kan testi yapıyorum çıkmıyor ultrasonda kalp sesini dinledik dün
Olsun ya 2 gram olmuş bile seninki deBenimki şuan yeni 2 aylık hala idrar etsi kan testi yapıyorum çıkmıyor ultrasonda kalp sesini dinledik dün
Bacim okuyosun iste yazanlari birinin karni burnunda. Deger dusuk cikabilirya benim anlamadığım 2 ay sonra kanda nasıl değer düşük çıkar acaba ben mi stres yapıyorum