- 27 Mart 2020
- 333
- 495
- 18
- Konu Sahibi Sinem34sinem
Ailem kabul etmediydi de işte zorla kabul ettirdim aynı konu sahibi gibiOlsun ya 2 gram olmuş bile seninki de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem kabul etmediydi de işte zorla kabul ettirdim aynı konu sahibi gibiOlsun ya 2 gram olmuş bile seninki de![]()
Ay nasıl spremlerin ziplayici bir özellik te oldugunu bilmeden oturur sandalyeyeAma onda sperm akmış sandalyedeki sperme oturmuş o.
Torun candir napacaklar sizi sokaga atip. Ailene sevgilerimi iletAilem kabul etmediydi de işte zorla kabul ettirdim aynı konu sahibi gibi
Bacim belgeselini izledim diyorum. Bunlarin kuyruklari var yaa genleriyle alakali iste bazilari ziplayabiliyo. Bulabilirsem atayim burayaAy nasıl spremlerin ziplayici bir özellik te oldugunu bilmeden oturur sandalyeye![]()
Ay nasıl spremlerin ziplayici bir özellik te oldugunu bilmeden oturur sandalyeye![]()
Cahillik işte başlarda bende bilmiyordum gözümün önünde hop hop edince anladım bendeAy nasıl spremlerin ziplayici bir özellik te oldugunu bilmeden oturur sandalyeye![]()
40 sene ailenle yasaaa. Git zevk suyundan hamile kal. Iste nasibinde varmis kizinS Sinem34sinem ay bacım halen çıkmıyorsun aklımdan çok üzüldüm sana bacım
Ne ettin sen kendine böyle bacım
Şimdi uykuda yok bize bu kardeşi düşünmektenS Sinem34sinem ay bacım halen çıkmıyorsun aklımdan çok üzüldüm sana bacım
Bacım senin burun karıştıran ablamız nerede resmen ilham alıyordum baktıkça daha rahat düşünüp yazardım böyle konularaS Sinem34sinem ay bacım halen çıkmıyorsun aklımdan çok üzüldüm sana bacım
Aaaa ne münasebet te amo hanım hiç yakıştıramadım sizeKadınlar Birazdaha devam ederseniz inancam bende az kaldıYalnız konu sahibi ne kadar safsın inandın mı cidden yazılanlara dayga geçiyorlar anlamıon mu ?
![]()
Sumugumden midesi bulanan olmuş yönetim de kaldırmış bacımBacım senin burun karıştıran ablamız nerede resmen ilham alıyordum baktıkça daha rahat düşünüp yazardım böyle konulara
Sumukunu yesinler kimmis o hadsiz ukalaaaaaggAaaa ne münasebet te amo hanım hiç yakıştıramadım size
Sumugumden midesi bulanan olmuş yönetim de kaldırmış bacım(
Ah sinem bacım ah..![]()
Ah bacım ah zingirlenip banlarlar şimdi aman ağzımızın tadı kaçmasın hülya bacımSumukunu yesinler kimmis o hadsiz ukalaaaaagg
Aaaa bende kendme yakştıramadm şmdiAaaa ne münasebet te amo hanım hiç yakıştıramadım size
Sumugumden midesi bulanan olmuş yönetim de kaldırmış bacım(
Ah sinem bacım ah..![]()
Yolacam onlari cayır cayır reis..Aaaa bende kendme yakştıramadm şmdiyalnz o profille seni çok bağdaştrmştm ya km o bulanan göstern bana
![]()
Evet bacim sonra sagda solda dogurursun falan agzinin tadi yokken bebe suratsiz dogarAh bacım ah zingirlenip banlarlar şimdi aman ağzımızın tadı kaçmasın hülya bacım(
gerçekten dalga mı geçiyorlar benim hayatım biter yani söylediğim şartlarda hamile değilimdir dimiKadınlar Birazdaha devam ederseniz inancam bende az kaldıYalnız konu sahibi ne kadar safsın inandın mı cidden yazılanlara dayga geçiyorlar anlamıon mu ?
![]()
Tabi ki de değilsin.. Zevk suyundan hamile kalmazk çok çok düşük bir ihtimal .. ama 4. Adetiniz ve testler negatif.. Ne kadar gecerse geçsin kan tahlilinde çıkardı zaten. eşimin arkadaşının eşi hastaneye gitti gripti doktor önce gebelik var mı diye bakmak için tan tahlili yaptı ve çıktı.. 2 aylık hamileymiş.. yani 1 aylık da olsa 2 aylık da olse çıkardı kanda zaten.. Sıkma canını.. Korkma rahat ol hamile falan değilsingerçekten dalga mı geçiyorlar benim hayatım biter yani söylediğim şartlarda hamile değilimdir dimi(((
varya Allah ne muradin varsa versin buradaki yazılanlar çok saçma değil mi ya deliricem evli değilim Erkek arkadaşımdan ayrıldım ne yaparim hamileysem diye düşünmekten olucem ultrasona giricem kan testini yaptırmaya beraber gittiğim kız arkadaşım çok kızıyor iyice delirdin diye ne biliyim korkuyorum adetim şuan koyu ama eskisi gibi hiç yoğun değil o yüzden tedirgin oluyorum kan testi yaptırmaya gittiğim hastanede ki kanımı alan hemşireye durumu anlattım sen niye geldin boşuna 4 idrar testinde mutlaka çıkardı bunuda yap için rahat olsun ama negatif çıkar dedi öyle de çıktı bilmiyorum ne yapıcamTabi ki de değilsin.. Zevk suyundan hamile kalmazk çok çok düşük bir ihtimal .. ama 4. Adetiniz ve testler negatif.. Ne kadar gecerse geçsin kan tahlilinde çıkardı zaten. eşimin arkadaşının eşi hastaneye gitti gripti doktor önce gebelik var mı diye bakmak için tan tahlili yaptı ve çıktı.. 2 aylık hamileymiş.. yani 1 aylık da olsa 2 aylık da olse çıkardı kanda zaten.. Sıkma canını.. Korkma rahat ol hamile falan değilsin
Amiinnn Allah razı olsun.. Artk rahat ol bence.. Halilelık olmadığı aşikar.. Sen içini ferah tut olsaydı çoktaannn ortaya çıkardı..Adet bu her saman aynı olmaz stresten öyledrvarya Allah ne muradin varsa versin buradaki yazılanlar çok saçma değil mi ya deliricem evli değilim Erkek arkadaşımdan ayrıldım ne yaparim hamileysem diye düşünmekten olucem ultrasona giricem kan testini yaptırmaya beraber gittiğim kız arkadaşım çok kızıyor iyice delirdin diye ne biliyim korkuyorum adetim şuan koyu ama eskisi gibi hiç yoğun değil o yüzden tedirgin oluyorum kan testi yaptırmaya gittiğim hastanede ki kanımı alan hemşireye durumu anlattım sen niye geldin boşuna 4 idrar testinde mutlaka çıkardı bunuda yap için rahat olsun ama negatif çıkar dedi öyle de çıktı bilmiyorum ne yapıcam