- 4 Ekim 2018
- 105
- 57
-
- Konu Sahibi Excellentjob
Konun silinmez, taşınır muhtemelen.Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Belirli bir rahatsızlığınız var mıydı?Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Sadece doktorun biri migrenin olabilir demişti cnm ,spinal sezeryan dan sonra byle oldum 3 sene öncesiSinuzitin mi var ? Yada migren?
Yok cnm blli bu rahatsızlıgm dqgolBelirli bir rahatsızlığınız var mıydı?
Parol almışsınız zaten onun da etki süresi vardır. Başka bir ilaç verirler mi bilemiyorum. Telefona bakmayın tv yi kapatın karanlıkta oturun. Mümkünse uyumaya çalışın. Bunları denediyseniz o zaman gidin doktora bence. Emzirme hamilelik falan derken 2.5-3yıl bu süreçlerle karşılaşıyoruz. Annelik zor zanaat, geçmiş olsun.
Gebelik tansiyonu veya şeker başlangıcı olabilir. Bitmeyen başağrısı ya d şiddetli ağrılarda acile gidin diyor doktorlar daArkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
120 70 çıkıyor cnm normalTansiyonunuzu ölçebilir misniz evinizde varsa yoksa hastaneye gidip ölçütürun,tansiyon hamilelikte cok önemli
Çok geçmiş olsun cnmBenimde son bir haftadir basım agriyor tylenol alıyorum ama bana misin demiyor
Tamam cnm şu Anda yapiyorumCiddi bir nedeni olmadığını düşünüyorsan ensene soğuk kompres yap. Nane yağı ya da viks varsa alnını ov ve burun ucuna biraz sur ve serin ve karanlık bir yerde uyu.