Kizlar lütfen 1 dakika bakin

Bence de git doktora .Ben hamilelikte 10 gün kadar çektim.Parol verirler niye gideyim diye.

En son ağlayarak gittim.Migren varmış,serum verdiler kadın doğumcum bi kerelik izin verdi .Kendime geldim.Bilmezdim migrenim olduğunu.

Şimdilerde tekrar başladı.Mrda da çıktı.Emzirmeyi bırakınca migren tedavisine başlayacağım

Bence de git doktora .Ben hamilelikte 10 gün kadar çektim.Parol verirler niye gideyim diye.

En son ağlayarak gittim.Migren varmış,serum verdiler kadın doğumcum bi kerelik izin verdi .Kendime geldim.Bilmezdim migrenim olduğunu.

Şimdilerde tekrar başladı.Mrda da çıktı.Emzirmeyi bırakınca migren tedavisine başlayacağım
Migren olduğunu nasıl anladılar cnm

Birkaç şey sordu .Gözüme ışık tuttu.Sağ gözüm sabit kaldı ama solu zapt edemedim.

Gürültüden etkilenir miydin?Başın ağrır mıydı ?Nasıl geçerdi vs gibi şeyler

Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Bende migren var şu icmedigim zaman ataklarim sizin dediğiniz gibi tutar kafamı esarpla sıkarım bağlarım soğuk kompres ve kolonya ile masaj iyi geliyor ve tabiki karanlıkta uzanmak hafifletiyor

Bende migren var şu icmedigim zaman ataklarim sizin dediğiniz gibi tutar kafamı esarpla sıkarım bağlarım soğuk kompres ve kolonya ile masaj iyi geliyor ve tabiki karanlıkta uzanmak hafifletiyor
Şu anda ensemi buz koydum cnm ama buz sanki daha kotu yapıyor gibi byle deliyir gibi oylemj olur

Hastanede de parol verirler yalnızca. Tansiyonu ölçtürmekte yarar var.
Acil durumlar için de muayene etmek lazım. Ancak ağrınızı kesmek için başka bir şey yapmazlar.

Parolun etki etmesi mide içeriğine de bağlı olarak 1 saati bulur. Bu süreçte bol sıvı tüketin. Başınızı yüksek tutarak istirahat edin, ışıklar kapalı olsun. Odayı havalandırın, bu soğukta nasıl olur bilmem ama.

Şu anda ensemi buz koydum cnm ama buz sanki daha kotu yapıyor gibi byle deliyir gibi oylemj olur
Delmek felan ne demek canım atak geldigi zaman daha kotusunu yasadim hastaneye gitsen de acil de pratisyen hekimler birşey yapmıyor anca Parol verirler hamilesin çünkü buzu çek kötü olduysa da masaj yap bir

Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Tabiki de gitmelisin canim..Gebelik tansiyonu dedigimiz bir durum var hemen bakarlar acilde..Geçmiş olsun..

Acile gidin o parolun flakonu var onu takinca aninda geciriyor benimde siddetli agrilarim oluyor ve onu taktiriyorum surekli.

Teşhis koydular mı yani neden böyle olmuşsunuz??? Geçmiş olsun
Yok cnm dediğiniz gibi gebelik olunca pek bişey dyemiyolar,anlattım Migren olabilir dediler doğumdan sonra gozukurum doktora dedim,gebelikte baş ağrısı artabikirmis öyle dedilee,,tansiyon. 11 7 çıktı zaten galiba iyiydi,bide cnm boynumda kemik eğriliği var o da tetiklermis

Baş ağrısı tansiyon gibi şikayetleriniz yoksa genelde susuz kalmaktan kaynaklanır. İciniz rahat etsin diye acile gidin ama bol su için lütfen.

Gebelikte tansiyon önemli. Eczaneye ölçtürün evde makine yoksa. Yüksek çıkarsa acile gidin.

X