-
- Konu Sahibi Excellentjob
Migren olduğunu nasıl anladılar cnmBence de git doktora .Ben hamilelikte 10 gün kadar çektim.Parol verirler niye gideyim diye.
En son ağlayarak gittim.Migren varmış,serum verdiler kadın doğumcum bi kerelik izin verdi .Kendime geldim.Bilmezdim migrenim olduğunu.
Şimdilerde tekrar başladı.Mrda da çıktı.Emzirmeyi bırakınca migren tedavisine başlayacağım
Benim migren ataklarımı hatırlatıyordu hamileyken. Umarım sana da yardımı olur.Tamam cnm şu Anda yapiyorum
Bence de git doktora .Ben hamilelikte 10 gün kadar çektim.Parol verirler niye gideyim diye.
En son ağlayarak gittim.Migren varmış,serum verdiler kadın doğumcum bi kerelik izin verdi .Kendime geldim.Bilmezdim migrenim olduğunu.
Şimdilerde tekrar başladı.Mrda da çıktı.Emzirmeyi bırakınca migren tedavisine başlayacağım
Bende migren var şu icmedigim zaman ataklarim sizin dediğiniz gibi tutar kafamı esarpla sıkarım bağlarım soğuk kompres ve kolonya ile masaj iyi geliyor ve tabiki karanlıkta uzanmak hafifletiyorArkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Şu anda ensemi buz koydum cnm ama buz sanki daha kotu yapıyor gibi byle deliyir gibi oylemj olurBende migren var şu icmedigim zaman ataklarim sizin dediğiniz gibi tutar kafamı esarpla sıkarım bağlarım soğuk kompres ve kolonya ile masaj iyi geliyor ve tabiki karanlıkta uzanmak hafifletiyor
Ay cnm inan yattim çocuklar tepeme çıktı çok sağolParolun etki etmesi mide içeriğine de bağlı olarak 1 saati bulur. Bu süreçte bol sıvı tüketin. Başınızı yüksek tutarak istirahat edin, ışıklar kapalı olsun. Odayı havalandırın, bu soğukta nasıl olur bilmem ama.
Delmek felan ne demek canım atak geldigi zaman daha kotusunu yasadim hastaneye gitsen de acil de pratisyen hekimler birşey yapmıyor anca Parol verirler hamilesin çünkü buzu çek kötü olduysa da masaj yap birŞu anda ensemi buz koydum cnm ama buz sanki daha kotu yapıyor gibi byle deliyir gibi oylemj olur
Sana da geçmiş olsun arkadasım.Çok geçmiş olsun cnm
Tabiki de gitmelisin canim..Gebelik tansiyonu dedigimiz bir durum var hemen bakarlar acilde..Geçmiş olsun..Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Acile gidin o parolun flakonu var onu takinca aninda geciriyor benimde siddetli agrilarim oluyor ve onu taktiriyorum surekli.Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Evet tansiyonunuz yükselmiş olabilir. İhmal etmeyinTansiyonunuz çıkmış olabilir acile gidin
Teşhis koydular mı yani neden böyle olmuşsunuz??? Geçmiş olsunKizlar sağolun dediginiz gibi gittim serim veriyolar ,ins hamilelikten sonrada Migren için doktora gdecem
Yok cnm dediğiniz gibi gebelik olunca pek bişey dyemiyolar,anlattım Migren olabilir dediler doğumdan sonra gozukurum doktora dedim,gebelikte baş ağrısı artabikirmis öyle dedilee,,tansiyon. 11 7 çıktı zaten galiba iyiydi,bide cnm boynumda kemik eğriliği var o da tetiklermisTeşhis koydular mı yani neden böyle olmuşsunuz??? Geçmiş olsun
Baş ağrısı tansiyon gibi şikayetleriniz yoksa genelde susuz kalmaktan kaynaklanır. İciniz rahat etsin diye acile gidin ama bol su için lütfen.Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum