Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar loreal excellence 10 açık sarı kullanan var mı?
benm saçmda şuan loreal 10 açık sarı var çok memnunum. saçımda röfle vardı. uzun süre düşündüm dip boyamı yaptrsam açık sarıyamı boyasam diye. açık sarıya karar verdim. boyadım gayet güzel oldu. çok parlıyo saçlarım. turunculuk falanda olmadı.
merhaba arkdaşlar benim saçlarımda açık kumral hatta önlerimde kendiliginden doğal sarılar vardı bende aralara röfleler attırdım ama şuan memnun degilim düz ve açık sarı olsun istiyorum loreal 10 aık sarı turuncu yaparmı diye korkuyorum
Keşke foto koysaydınız ben en son 9la boyadım, başlık açıp resim koydum 9 numara sarı saç boyası diye.bu defa 10 la boyamaya niyetleniyorum, 10 numara kullanan varsa foto eklerse çoook sevinirim.yoksa cesaret edemeyeceğim, 9la devam edeceğim.
çok güzel olmuş saçlarınız boyamadan önceki rengi neydi acaba ben 2 aydır saçlarımı 12.0 la boyuyorum kumral doğal saçımın üstüne fakat tam istediğim sarıyı elde edemedim loreal 10 la devam etsem tutarmı acaba güzel açıyomu sizin saçınız gibi olsa yeter :)
Canım saç rengin koyu ise ara ara saçlarını önce aciciyla aç iki gun bekle sonra boyayı uygula.çok güzel olur.korkmana gerek yok.aciciyi da uygulayabilirsin rahatlıkla ama kontrol et surekli ok.daha sonrasında aradan iki gun geçtikten sonra boyayı uygula.bana güven.loreal exelans serileri çok güzel.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.