Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar loreal excellence 10 açık sarı kullanan var mı?

ben 9.1 loreal kullu sarı kullanmstm turunculuklrı guzel kapamıstı ama koyultmustu bıraz.. 10 alsaydm kşke demstm koyuldugu ıcın.. ama buda kullu olmadıgı ııcın turunclk gıdermez.. palette 10.1 alsaydn blkı dha ıyı olrdu

benm saçmda şuan loreal 10 açık sarı var çok memnunum. saçımda röfle vardı. uzun süre düşündüm dip boyamı yaptrsam açık sarıyamı boyasam diye. açık sarıya karar verdim. boyadım gayet güzel oldu. çok parlıyo saçlarım. turunculuk falanda olmadı.

merhaba arkdaşlar benim saçlarımda açık kumral hatta önlerimde kendiliginden doğal sarılar vardı bende aralara röfleler attırdım ama şuan memnun degilim düz ve açık sarı olsun istiyorum loreal 10 aık sarı turuncu yaparmı diye korkuyorum

Keşke foto koysaydınız :( ben en son 9la boyadım, başlık açıp resim koydum 9 numara sarı saç boyası diye.bu defa 10 la boyamaya niyetleniyorum, 10 numara kullanan varsa foto eklerse çoook sevinirim.yoksa cesaret edemeyeceğim, 9la devam edeceğim.

Canım ben boyadım fotolari atayım.benim çok güzel oldu.saç rengim seninkinin aynısıydı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399475737030.jpg
    $1399475737030.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 1.417
Canım ben boyadım fotolari atayım.benim çok güzel oldu.saç rengim seninkinin aynısıydı.

çok güzel olmuş saçlarınız boyamadan önceki rengi neydi acaba ben 2 aydır saçlarımı 12.0 la boyuyorum kumral doğal saçımın üstüne fakat tam istediğim sarıyı elde edemedim loreal 10 la devam etsem tutarmı acaba güzel açıyomu sizin saçınız gibi olsa yeter :)

Canim benim doğal saç rengim açık kumral dı ilk boyadigimda az açtı ikinci boyamada bu sonucu elde ettim

Canim benim doğal saç rengim açık kumral dı ilk boyadigimda az açtı ikinci boyamada bu sonucu elde ettim

uçlar fotoda daha açık çıkmış diplere nazaran çok beğendim bende boyasam tutar mı acaba diye düşünüyorum ya

Canım saç rengin koyu ise ara ara saçlarını önce aciciyla aç iki gun bekle sonra boyayı uygula.çok güzel olur.korkmana gerek yok.aciciyi da uygulayabilirsin rahatlıkla ama kontrol et surekli ok.daha sonrasında aradan iki gun geçtikten sonra boyayı uygula.bana güven.loreal exelans serileri çok güzel.

Bir de boyayı bol kullan.iki kutu kullan.ve daha uzun bekle.ben 50 dk bekledim boya uygulamasından sonra.

Back