Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçici boya diye birşey olduğunu biliyordum ama sizin bu bahsettiğinizle benim kullandığım farklıymış.
gerçi ben yıllar önce,yuvarlak bir kutuda bir yıkamada akan bir boya kullanmıştışm.
siyah rengini kullanmıştım. ama gerçekten ayakkabı boyasını saçıma sürmüşüm gibi durmuştu.
sizin bu sözettiğiniz çok farklı benim kullandığıma göre.
ben de araştırıp bulamya çalışacağım. saçlarım acık renk,koyultup değiştirmek istiyorum biraz.[/QUOT
Merhaba.....
Bahsettiğimiz boya sadece For You mağzalarında satılıyor 12 renk seçeneği varmış ve 8-10 yıkamada akıp gidiyormuş MEDIAL COLOR TREND köpük boya diye satılıyor.....:1rolleyes:
evet.for youda satılıyo kızlar o geçici boyadan ama almayın onu yaa çok kötü bişiy o:1shok:ben kızıl aldım ki benim saçlarım kendi saçlarım sadece uçlarını kapatmak için ocak ayında bi defa siyaha boyattım kaldı öyle.sonra haziranda bu geçici boyayı aldım.bildiğin köpük zaten.bekledim.saçlarımı yıkadım.yıkamaz olaydım.pembe pembe akıyofisfisfisdedim bendemi bi hata var.pakette ne yazıyosa hepsini yaptım.100de 100 tutması lazımdı.saçımı biraz daha yıkasaydım hiç kalmayacaktı neredeyse.sonra aralarda balyaj gibi kızıllar kaldı.arkadaşlar balyajmı yaptırdın falan dediler.10 yıkamada akıyorda tamamen akmıyor yalnız valla:1shok:saçlarımın uçları hala garip bi kızıllıkta ara ara.keşke o boyayı alıpta süreceğime saçıma bi bitkisel boyayla falan boyatsaydım saçımı.
damlasu saçlarını bu köpük boyayla boyamadan önce ne rekti yani açıcıyla falan açtırmışmıydın? Çünkü açıcıyla açılan saçlardan tam arınmıyormuş yada çok uzun sürede akıyormuş....... Senin saçlarından nekadar sürede aktı?
cafe brulee kahve bakır diyosun yani.benim sacım koyu sarı acaba kutunun arkasında nasıl olucagını vaadediyor yardımcı olabilirmisin canım? ben tüm renklerini bulamadım ve sacımı turuncumsu bakır yapmak istiorum..sacımı şimdiye kadar hiç boyatmadım rengini de cok seviyorum ama ufak bi degişiklik fena olmaz hani
keşke bu kızıl boya saçımdan hiç gitmese
çok beğendim rengini..ama tekrar boyamam herhalde..
kıZLar red sonja rengi çok güzel oluyor ..
özellikle saç rengi kumral,kahverengi olanlara öneririm :)