• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Geçici Boya kullanan var mı?

ıslakken yaptım canım ya ama sanırım cok az sürdüm ve ben bu işten hiiç anlamıyorum:) bugün bir arkadasımın yardımıyla sacımın tamamına yapıcaz bakalım belki tutar,ya tutarsa:))

merakla bekliyorum bi an önce yap bende cesaretlenip yapıcam:) tek korkum saçımın tamamına yetmemesi oyüzden senin denemeni bekliyorum:) inş güzel olurr...

tamam canım yarın deniycem içimden bi ses olmıcak diyo ama umutsuzluk için erken:P

bende saçlarımın ucuna pembe attırmak istiyorum gördüm for youda zaten de uçlarını kendim yapabilirmiyim acaba o konuda kararsızım işte.yamuk filan olmasından korkuyorum :1rolleyes:

evet bugün harfi harfine dogru bir sekilde apricot coctail rengini denedim ve sacımda hiç bir değişiklik yok! sadece bbiras yumuşadı ve arladı.. kutunun arkasında turuncu olacagını vaad ediyordu ama bırakın turuncu olmasını en ufak bi degişiklik yaratmadı.. pişman oldum,tabi bu durum koyu renklerde de böle olucagı anlamına gelmez. acaba dedim choco cream denen koyu kahveyi mi alsam ama sanırım bu gecici boya defterini tamamen kapatıyorum artık..

evet bugün harfi harfine dogru bir sekilde apricot coctail rengini denedim ve sacımda hiç bir değişiklik yok! sadece bbiras yumuşadı ve arladı.. kutunun arkasında turuncu olacagını vaad ediyordu ama bırakın turuncu olmasını en ufak bi degişiklik yaratmadı.. pişman oldum,tabi bu durum koyu renklerde de böle olucagı anlamına gelmez. acaba dedim choco cream denen koyu kahveyi mi alsam ama sanırım bu gecici boya defterini tamamen kapatıyorum artık..

saçının rengimi açık ondanmı tutmuyo acaba :1no2:

önceden sacım koyu sarı demiştim ama ben bu işlerden pek anlamıyorum renk skalalarına baktım benim sacım sarı hatta bazı yerleri acık sarı. boyanın kesinlikle olması gerekiyordu ama olmadı işte. sözde bu boyalar sac ne kdr acıksa o kadar etkiliymiş... benim kullandıgım boyayı görseniz zaten krem rengi bişey,az bisey turunca turuncu oluyor sürdügüm yerde ama sacım tutmadı bu boyayı. yıkarken bile renk akmadı düşünün artık... ama daha yogun renkleri denenebilir işe de yarayabilir içinizde kalmasındansa alın boyayın

kızlar bende dün gece bi tutamda denedim cafe brulee (bronz kahve gibi) rengini saçımın rengi sarı olmasına rağmen en ufak bi değişiklik olmadı. snra aynı tutama tekrar bolca boyadan sürdüm garip turuncumsu bi renk oldu ama tam turuncuda diil sarıda diil çingenelerin sarı renkleri gibi oldu:) allahtan tüm saçımda denemedim. kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer illaki denicem diyosanızda saçınızın bi tutamında denemeden tamamında kullanmayın.

kırmızı kullananlar memnun bu boyadan,demekki hafif tonları bir işe yaramıyor. apricot en acık renkti sonrada senin denedigin geliyor.. hayalkırıklıgı yasadım ama bu boyayı denemek isteyenler hiiç korkmasın bu boya kafada kalmaz akar gider bundan emin oldum

evet kesinlikle çok etkisiz bi boya boyarken kullandığım eldivenlerde bile en ufak bi renklenme olmadı. saçı sarı olanlara hiç tavsiye etmem

Ya bnm saçlarım sarı die gittim cafe brulee aldım ve bu akşam boyadım.Sonuçta hüsranla sonuçlandı.Saçlarım iğrenç bi turuncu oldu yaa.Şaka gibi..Oysa bn kahve bronz olur die hayal etmştim.İnşallah akar hemen.Artı saçım açılma işlemi görmüştü.İşleem görmüş saçtan zor gidio demişsiniz yandım ben yaaaaaaa offfffffff :(( moral 0... Hata bnde ama ne diye bilmediin bişeyi kullanıosun ki??!! :((

kızlar bn gecen haftalarda aldım
hıc tavsıye etmem hiç hayalınızdekı gbı kalmıo saçta
igrenç bişi ya

bi arkadaşım kullandı almanyadan getirtti o boyayı kesinlikle kullanmayın saçları mahvoldu yandı ve kestirmek zorunda kaldı bende sarışındım mavi siyaha boyadımm çokta güzel oldu bence cesaret edemiyosanız sunni perukalar var çok güzel fiyatlarıda uygun ben alcam valla şimdide kızıl istiorm :)

içinde amonyak yok bu boyanın sacı nasıl yakabilirki onu anlamadım?? daha önce söledigim gibi acık tonda boyayınca farketmemişti,tekrardan cool copper aldım bakır tonu,o hafif bi renk kattı sacıma ama sadece cok dikkatli bakanlar anlayabilio:) bncede gereksiz bi boya bu,yurtdısında satılan lorealin color pulse boyasının kalitesiz bir taklidi sanırsam..

kızlar ben de bugün for you'da gördüm bu boyaları,burda yazılanları görene kadar aalıp denemeyi düşünüyordum ki iyi ki almamışım saçım hilkat garibesine dönermiş :)

saçımn doğal rengi kumral ama yazın başında bakır-soğan kabuğu yaptırmıştım şimdi de sarıya döndürdüm yani baya bi işlemden geçti.Cafe brulee'yi deneyeyim diyordum içimden neyse artık.

Bu arada kumral açık kumral gibi saçların rengini 1-2 ton açıp sarıya döndüren papatya spreyleri varmış eczanelerde sanırım onlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

arkadaşlar saçı çok açık renk olanlar ya da beyazı olanlar kesinlikle kullanmasın bu boyayı (tecrübeyle sabit)
benim saçım çok açık bi sarı renkti platin gibi bi renk... for you dan aldım kızıl rengini boyadım ve saçım pembe oldu, ewet pembe hem de bildiğin çingene pembesi kaydirigubbakcemile3
sora bi de 2 haftada çıkıyo filan diyo ya çıkmıyo işte ewet azalıyo ama, saçımın önü kendi rengine döndü yanları açık pembe, arkaları koyu pembe iğrenç bişey oldu ben de bu iğrenç rengi kapattırmakiçin koyu kahve yapmak zorunda kaldım... :1no2:

bende almayı düşünüorum önce karamel tonalrı die düşündüm ama saçalrımın rengi koyu kumral tutmas die kızıl ve siyah almayı dülşünüorum şimde yalnıs bugün katalogta gördüm lorealin yeni bi boyası çıkmış 28 yıkamada çıkıomuş ismi loreal casting creme gloss amaonyaksız buda beyazları kapatıomuş yumuşak ve ışıtı verio yasıo güsel görünüo bunumu d3enesem acep:ecrin_bebek:

for youda var yalnız sarı renk saçlar haricinde doğal saç üzerine olmuyormuşçamonyak ve resitineol içermiyor,10 yıkamada geçiyor eğer ki saçınıda onceden oryalle yapılan boya varsa tabi yoksa sarı renk saçlar haricinde doğal saçlara hem ii girmiyor renk hem de çabuk akıyor.bilginize.

kızslar bu geçici saç boyası hakkında yeni bilşgi edinenler varmı

Back