Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar loreal excellence 10 açık sarı kullanan var mı?

papatya367

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
71
2
286
İstanbul
selam kızlar aranızda loreal excellence 10 ile saçını boyayan var mı, bugün ilk defa aldım da boyamaya cesaret edemedim daha, saçlarım açık sarı diplerde 3 parmak filan turunculuk var, parfümerideki kadına hepsini biraz koyulaştırp turunculuğunu da almasını söyledim bu boyayı verdi acaba koyu mu olur lütfen kullananlardan acil yardım bekliyorum

bence açık küllü saır almalıydın cnm küllüde bile turunculuk oluyor ..düz açık sarı turuncu yapar gibime gelio:(

canım ya küllü olursa peki çok açık sarı olan yerleri yeşilimsi olmaz mı, çoğu yerde öyle yazmışlar da çok korkuyorum valla yine de ilgilendiğin için çok sağol biraz daha düşüniyim bari

ben kuullandım 10 numara açık sarıyı koyu tutmuyo merak etme zeminnde sarıysa zaten koyulaştırmaz benimkini çok çok açık karamel gibi bişi yyapmıştı 10 numara bişey olmaz korkma;)

busu1907 canım çok sağol içimi rahatlattın biraz, peki şu anda saçın aynı boyayla mı boyalı eğer öyleyse resmini ya da benzer renkte bir resim koyabilir misin

üzgünüm... çünkü 20gün önce malesef küllü sarı boyadm ve baya matlaştırdı hain:D bgunde tarcın bakır boyadım çünkü "hürrem rengi" istiyorum:D şu an bakır bakır dolanıyorum aama 10 koyulaştırmıyo yani ben kaç ay boyadım memnundum;)

allah iyiliğini versin çok güldüm bakır bakır dolanıyorum diyo ya, çok sağol canım yardımın için inşallah istediğin saç rengine ulaşırsın ben yarın boyayınca resmimi koyucam

koy koyy :D ben sık renk değiştiririm ya sıkılganım biraz:D şimdiye kdr küllü sarı boyadım normal sarı boyadım papatya boyadım çikolata kahve açık sarı vs :D bide tarçın bakır denim dedim nolcakki beyaz tenliyim ben problem olmaz kim korkar tutmayan boyadan:P sen yrn koy bakalım:D

tamam canım koyucam inşallah ta aslında benim en çok istediğim renk şu kolestonun 8.0 rengi netten bakarsan kutusunun üstündeki rengi görürsün ama bir türlü tutturamadım acaba neyle boyansa o renk olur ki açık kumral yazıyo

şu anda hemen hemen yarıya kadar sarı ama turunculuk var kendim boyadığım için yarıdan aşağısı da platin sarısı anlayacağın karman çorman bi renk yani

sen ne boyadında turunculuk yaptı:S ben yıllardır boyarım hiç öle tuhaf bi durum olmadı ama o dediğin renkten istiyosan 10 numarayı boyayablrsn bence koyulaştırmaz benimkini koyulaştırmadı en azından ben küllülere bulaşma derim acayip matlaştırır koyulaştırır;)

yok canım yok ben hayatımda 1 ya da 2 kez küllü boyadım ya gri ya da yeşilimsi oldu bi daha tövbe, benim saçlarım çok açık sarıydı senelerdir ama artık çok yıprandığı için kestirdim şimdi az kaldı altlarda parfümerideki kadın da alt renklere uysun diye farmacolor marka 1 adet extra açık sarı 1 adet te açıcı boya verdi ikisi de bembeyaz bi boya oluyo sıkınca yani sonuç kendi boyadığım yerlerde böyle kınalımsı bi hava var

ben loreal palette ve koleston dan başka kullanmadım bilerek. Adını duymadgm boyayı boyamam güvenmem hepsine küllüler feci olabiliyo bazen evet ama resmini göremeden bişey diyemem şimdilik ...
sen 10 u boya koyulaştırmaz ama o turuncu dediğin yerleri napar bilmiyorum

haklısın canım sağol çok teşekkürler yarın görürsün inşallah berbat bişey olmaz en azından turunculuk yapmasın yeter dediğin gibi

normal sarıların turunculuk yaptıgını görmedim şimdiye kdr küllüler yapmıstı bana ilk boyadıgımda:) korkma açık sarı bişi yapmaz boya gitsin yrn görürüz bende fotograf çekirince bakır kafamı koyarım:P tarçın tarçın ahahah:D

Back