Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Yaptığıniz linç edilecek bişey değildir ama benim içim almazdı sanırım ya . Bu arada evlenirseniz karşı tarafın zorttt olusu
Onlar evlendi zaten.Aralarında aldatma muhabbeti olmuş gene karakolluk oldular kavga dövüş falan.
Benden uzak olsunlarda ne halleri varsa görsünler.

Bence kesinlikle linçlenecek bir şey yok. Onlar yaparken elalem ne der diye düşündü mü? Siz niye elalemi ciddiye alasınız. Kim ne derse desin, kendinizden ve karşınızdan eminseniz gerisi booşşş

Bence kesinlikle linçlenecek bir şey yok. Onlar yaparken elalem ne der diye düşündü mü? Siz niye elalemi ciddiye alasınız. Kim ne derse desin, kendinizden ve karşınızdan eminseniz gerisi booşşş
Çok teşekkürler.
Burada okuduklarım çok iyi geldi

Senin kadar kalbi kötü herkse boş gereksiz yorum yapan başka birisini görmedim
Ablacım biraz daha okuma yeteneğin olsaydı, aşağıda üyeyle tekrar konuştuk. ŞAKA BİR YANA diyerek mutluluklar diledim. Hayır daha ne kadardır burdasın da beni tanıyorsun ? Siteden gitmiştim döneli daha 2 3 ay olmuş. Bana nerede denk geldin de saçma sapan konuşuyorsun?

Bizim kararlılığımız konusunda sorun olmaz sadece aileler kararlı durabilir mi bundan emin değilim.
İkinizde evlilik geçirmiş, aynı yolu kat etmiş iki yetişkin insansınız, bundan sonra ailelerin dik duruşu, kararlı duruşu, destek oluşu, sizin kararlılığınızın önüne geçmemeli, yani kendinizden, ilişkinizden eminseniz bunlar çokta önemli olmamalı, zamanla kabul edecek ya da anlayacaklardır.

Çok yanlış bir tercih... üzgünüm ama İlerideki yaşayacağınız şeyler hem sizi hemde ilişkinizi yıpratır...

Bir taraftan doğal karşılıyorum sürekli paylaşım yapınca ancak bunu ileriye taşıdığınızda bir diğer taraftan da sürekli onları gölgesinde kalır mı ilişkiniz evliliğiniz diye düşünüyorum. Bence çok makul değil ama tercih sizin.

Sizin yaşadıklarınız normal. Sadece dedikodu sevenlerin birde aldatan o iki yüzsüzün ağzını ne yazık ki kapatamazsınız. Konuyu bilen sizi baskı yapmaz bence ama bilmeyen huzursuz etmeye çalışır. Aldattıkları halde '' aldatıyorlarmış bizi '' diye konuşurlarsa ben g*tümle gülerdim :)

Demekki denk gelmişim sonuçta bugün dönmedin yaptığn yorumdan da karakterin belli oluyor

Demekki denk gelmişim sonuçta bugün dönmedin yaptığn yorumdan da karakterin belli oluyor
Sen benim karakterim hakkında yorum yapamazsın :) burdan birebir bile muhattap olmadan gördüğünle konuşuyorsun. İstediğin gibi yargıla ne yapayım, beni tanımayan bir insanın benim hakkımda ne düşündüğünü umursamayalı bayağı oldu.

Küçük yerdeyiz bu durum nasıl karşılanacak bilmiyorum.
Eşleriniz evli ve akraba olmalarına rağmen bu rezilliğe cesaret etmişken siz neden iki bekarken gayet normal olan bir şeye çekiniyorsunuz ki. Seviyorsanız arkasında duracaksınız. 6 sene geçmiş üzerinden kimi neden ilgilendirsin. O kadar kötü şeyden sonra milleti dinleyecek haliniz var mı daha.

Aslında iki yaralı insanın yaralarını birbiriyle sarması ve tüm yaşadıkları kötü şeylere beraber göğüs gerip mutlu olmayı seçmeleri ve mutlu olabilmeyi başarabilmeleri güzel birşey.
Sonuçta anlattığınız gibi ise gerçekten, hakeden taraflar hakettiği gibi yaşıyor diyebilirz.
Karşı taraf yine pisliğinde boğuluyor ve siz ikiniz de masum taraf olarak mutluluğu yakalamış gibisiniz. Eğer grçekten boşluktan değil de duygularınız sağlamsa, yakaladığınız mutluluğun peşinden gidin derim.
Hakeza artık memlekette mutlu insan kalmadı, hazır bulmuşken kaybetmeyin.
Ama iyi düşünün, zor bir süreç, yıpranabilrsiniz, göze alabiliyorsanız bismillah deyip başlayın.
İki bekar insan hakkında kimin ne dediğinin önnemi yok. Umarım mutlu olursunuz.

Linçleyin deyince eski eşinize geri döndünüz sandım.
Konuşsunlar boşverin.ailenizi de düşünmeyin, onlar sizi düşünmemiş zamanında.

Tayin dönemini bekliyoruz gidicez ikimizinde tayin isteme hakkı var.O dönem ailelerle konuşup baskın nikah yapar gideriz diye planladık.
Aileler yaşlı inşallah birşey olmaz onlara ondan çok korkuyorum.
Bu adam eski eşinizin akrabası mı?
Kadın mı akrabasıydı?
Oradaki durumu anlayamadım. Eski eşinizle o kadın akraba değilse, sevgiliniz akraba. E aynı aile??

Ben aslında linçlemedim, bilemedim arada kaldım. Ben tercih etmezdim sanırım.
Duygularım(ız) gerçek mi, yoksa sadece bu bir yol arkadaşlığı mı (damdan düşenin hali misali), gerçek bir aşk mı falan duygularıma güvenmeyebilirdim sanırım.
Bir de ister istemez geçmişimiz aklıma gelirdi.

Zor ama imkansız değil diyeyim.

Ama bu akrabalık durumunu merak ettim, sıkıntılı...

Tayin dönemini bekliyoruz gidicez ikimizinde tayin isteme hakkı var.O dönem ailelerle konuşup baskın nikah yapar gideriz diye planladık.
Aileler yaşlı inşallah birşey olmaz onlara ondan çok korkuyorum.
Orta yolu bulup gönüllerini yaparak ilerlemek istiyorsanız kaçıp gidip evlenmeyin, ters teper. Yavaş yavaş açın alıştırın

Nasıl ki başkalarını ve düşüncelerini daha önce önemsemediyseniz şimdi de aynısını yapacaksınız

Bence linc edilecek bir sey yok aciklayin evlenin gerekirse baska bir sehre tasinin yaptiginiz sey ahlaksizlik degilki evet laf ederler ama sizin mutlulugunuzdan onemli degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…