Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Ben ailelerimizi düşünüp bu işi bitirirdim.

Ben ailelerimizi düşünüp bu işi bitirirdim.
Bunu yapmak istedim ama ikimizinde bir suçu yok. Birbirimize karşı ne evli olduğumuz dönemde ne arkadaşlıkta ne de ilişkide herhangi bir yanlışımız olmadı.Bide ben çok fena aşık oldum ayrılamadım

Çok ilginc ama lincleneceK bir şey değil bence. Durum hakkaten zor . Yani açıklaması zor. Ama iftira artiginizi dusuneceklerini sanmıyorum. Herkes kimin ne mal olduğunu bilir küçük çevrelerde. Kolay gelsin diyeyim

Aslında aldattıklarına dair çok net kanıtlar var ve eski eşler kabulde etti.Ama işte toplumumuzu biliyoruz ağızlarını kapatamazlar.
Linç konusundada burada suçlanacağımı düşündüm o yüzden yazmıştım ama yanlış düşünmüşüm

Kareli gömlekli abi de eski koca temsili gibi. Ağlıyor zaar
E ailede bi tane hayırlı, sevecen, merhametli karakter vardır oda babası olsun
Bu fotoları nereden buluyorsun gerçekten tam benim çevremi anlatıyor.
Şüphelenmeye başlayacam artık bizim çevredensin diye.
Anne sen değilsin demi
Yok annecim ben sadece klasik Türk aile yapısına ve benzer akrabaya sahip sizlerden biriyim o kadar

Bunu yapmak istedim ama ikimizinde bir suçu yok. Birbirimize karşı ne evli olduğumuz dönemde ne arkadaşlıkta ne de ilişkide herhangi bir yanlışımız olmadı.Bide ben çok fena aşık oldum ayrılamadım
Yani ben de küçük yerde büyüdüm. Gelenek görenek konusundan da en tiksinen insanlardan biriyim. Ama bunu ben yapamazdım. Ailemin ne halde olabileceğini düşünerek tahmin etmeye çalışarak yazıyorum. 3 gün sonra kocadan da heves alınırsa değmez yaşanılanlara. Ve geçici heves ya da imkansız aşk romantikliği olup olmadığını bilmiyoruz.

Bilmiyorum ama ilk evliliğimi ailemi dinleyerek yaptım sonuç ortada.Bu kez bencillik yapıcam.

Hiç etik bir durum değil. Geçmişi kapatıp önüne bakmak gerekir. Normal gelmedi bana.

Sizin aileler niye size inanmayıp karşı tarafa hak versin ki çok saçma insan kızı oğlu dururken aldatan eski gelinle damadı mı tutar. Eski eşlerin aileleri için bahane olur sadece çocuklarını aklamak için onlar da ne düşünmüş kime ne? O kevaşe ve şerefsiz birbirini almaya utanmamış siz neden utanacaksınız. Ben bi tek yerinde olsam şu ihtimalden korkardım sevgilin için acaba hırsla sana yanaşmış olabilir mi? O benim eşimi aldı ben onunkini gibi. Sevgilinden eminsen tabi bu söylediğimi unut. Mutluluklar diliyorum. Kapağın sesi buraya kadar geldi.

İlk başlarda olsaydı o ihtimal olurdu.Ama araya 3 buçuk 4 yıl girdi bu kadar zaman sonra o ihtimal olmaz.Onun sevgisinden şüphem yok.
Aileler çok eski kafalı.Çevre ne derse onlara inanırlar.

Hiç etik bir durum değil. Geçmişi kapatıp önüne bakmak gerekir. Normal gelmedi bana.
Biz kötü veya yanlış bir şey yapmadık.Aldatmadık yalan söylemedik hiçkimsenin eski eşlerde dahil yüzünü yere eğdirecek bir şey yapmadık.Sadece sevdik.Neden etik değil ki.

İlk başlarda olsaydı o ihtimal olurdu.Ama araya 3 buçuk 4 yıl girdi bu kadar zaman sonra o ihtimal olmaz.Onun sevgisinden şüphem yok.
Aileler çok eski kafalı.Çevre ne derse onlara inanırlar.
Valla o zaman aileler de kendi çocuklarını bırakıp çevreyi dinleyecek üzüleceklerse biraz üzülüversinler yapacak bir şey yok. İlginç Bi aşk hikayesi olmuş ama yanlış bir şey yok ortada.

Kaç yaşında insanların akrabayı falan kafaya takması bana çok komik geliyor. Akraba kim yani paramı onlar mı veriyor karnımı onlar mı doyuruyor? Sevdiğim adamla yuvamı kurar geçerim düşünmem bile bunları

Bizim köyde buna benzer bir şey olmuştu.Kadin kocasını birakip ormanciya kaçtı.Aman ormancı,canım ormancı.Kayinpederi de döver dururdu kadını ya. Belki de kurtulmak için yaptı.Sonra boşandılar.esleri de mahkemede git gel nasıl oluyorsa tanışıyorlar sonra onlar da evlendi.Asil gariplik sonra başlıyor.Sonra bu evlilikler yurumeyince bunlar tekrar baristilar.Tekrar evlendiler.Orda hala yasiyorlar.Cocuklari var.

Sizin hikaye bana o yüzden gayet normal geldi.Mutlu olun.Eller kendi derdine yansın.

Sevgili konu sahibi diyelim bu adamla değil de, misal varlıklı, başka bir memleketten adamla evlenmek isteseydin bu çekindiğin dedikoducu/iftiracı etraf "bak zengin adama gitmek için boşamış x'i meğerse" diyeceklerdi... Bu sadece bir örnek. Yani bu tarz insanlar kuyu kazacak bir neden bulur kendince, susmazlar.
Ailenize gelince bence siz onları gereksiz fazla düşünüyorsunuz, onlar sizin bu rezilliği (hem de tüm köyün duyduğu) sineye çekip, yaşamınıza bahsi geçen iki ahlaksızla devam etmenizi istemişler. Sizi hiç düşünmemişler, siz de düşünmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…