- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Çocuk yok muuuuAllahtan bizde çocuk yok.Bizde mi kaçsak ki mektup bıraksam olur mu? Siz bu mektubu okurken biz çok uzaklarda olacağız diyeo
Doğru anladınız onlar evlendiler.Akraba oldukları için geniş aileleri dağılma noktasına gelmişti.Yanlış mı anladım acaba, sizi aldatan eski eşler de birbiri ile mi evlendi? Eğer öyleyse yaşadığınız küçük yer o evliliği nasıl karşıladıysa, sizi de öyle karşılar merak etmeyiniz.
Böyle bir durum olsa 5 yıl beklemezdiniz yani insanları umursamayın ne düşündükleri bu kadar önemli olmamalı mutlu olmak yeterli değil mi sadece ilişkinizi iyi tartın ortak acılar yaşamış olduğunuz için bi yakınlık mı yoksa gerçekten sevgi tutku gibi duygular var mı çok önemliHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada yaşlarımız o 33 ben 31.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
En büyük sevincim çocuk olmaması o evlilikten.O pisliklerle aramda bir bağ kalmamış olması.Çocuk yok muuuuAy aman evlenin gitsin verilmiş sadakanız varmış.
Baska yere tasinamiyor musunuz? Linc yiyecek bir sey yok. Aldatan exler. Linc edecek olanlara sunu soyleyeceksiniz: kanit var mi? Yok. Demek ki iftira atiyorsunuz. Eski esiniz size donmeye calisir ben size diyeyim. O herif size donmeden bu iliskide mutlulugu bulun.Herkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
Bunu çok düşündüm.Yaşadıklarımızdan kaynaklı olsaydı başta olurdu 3 buçuk-4 yıl sonra olmazdı diye düşünüyorum.O dönem çok zordu boşluktaydım.Araya bu kadar zaman girdi onu tanıdıkça çok sevdim.Böyle bir durum olsa 5 yıl beklemezdiniz yani insanları umursamayın ne düşündükleri bu kadar önemli olmamalı mutlu olmak yeterli değil mi sadece ilişkinizi iyi tartın ortak acılar yaşamış olduğunuz için bi yakınlık mı yoksa gerçekten sevgi tutku gibi duygular var mı çok önemli
Tayin dönemini bekliyoruz gidicez buradan baskın nikah yapmayı planladık o dönemde.Eski eş aldattığı kadınla evlendiBaska yere tasinamiyor musunuz? Linc yiyecek bir sey yok. Aldatan exler. Linc edecek olanlara sunu soyleyeceksiniz: kanit var mi? Yok. Demek ki iftira atiyorsunuz. Eski esiniz size donmeye calisir ben size diyeyim. O herif size donmeden bu iliskide mutlulugu bulun.
Tayin döneminde gidicez.Bence linç edilecek birşey yok ancak o küçük şehirde hala yaşıyorsaniz kesinlikle taşınıp evlenin . Sade bir resmi nikah bitti gitti
Evet anlatınca güzel görünüyor ilişkiniz peki bu aldatma durumu karşı tarafta ne gibi etkiler bıraktı evlilik olursa aşırı kıskançlık sürekli şüphe duyma gibi etkiler yaşarsanız zor olabilir bunları karamsar olmak sürekli kötü bişey aramak için yazmıyorum ikinizde kötü tecrübeler yaşamışsınız bundan sonra mutlu bi hayat yaşamanız için emin olmanız çok önemli onun dışında insanlara herşeyi buraya yazdığınız gibi anlatırsanız anlayacaklarını düşünüyorumBunu çok düşündüm.Yaşadıklarımızdan kaynaklı olsaydı başta olurdu 3 buçuk-4 yıl sonra olmazdı diye düşünüyorum.O dönem çok zordu boşluktaydım.Araya bu kadar zaman girdi onu tanıdıkça çok sevdim.
Birkaç gün görmesem çok özlüyorum.Onun içi birşeyler yaparken(portakallı kurabiyeyi çok sever yaparım onun için bu gibi) heycanlanıyorum.Genelde memleketteyken evde buluşuyoruz beraber mutfağa giriyoruz birşeyler hazırlıyoruz o zamanlar böyle ikimizin evindeymiş gibi hissediyorum içim bir hoş oluyor.Bebeğimizin olduğunu onun ne kadar iyi baba olucağını hayal ediyorum bu istemsiz oluyor.Arada küçük küçük hediyeler alıyor biraz ara verse üzülüyorum beni sevmiyor mu acaba diye düşünüyorum gözlerim doluyor bir anda.Buna benzer çok şey var.
Sizin fikriniz nedir bu konuda
Şimdiye kadar güvenle ilgili bir sorun yaşamadık.Boşanma süreci ve sonrasında ikimizde Bir buçuk yıla yakın terapi aldık.Psikolog desteğiyle aştık.İlişki başladıktan sonra rahatsız olduğumuz durumlar olunca söyledik birbirimize o konularda daha dikkatli olduk.Evet anlatınca güzel görünüyor ilişkiniz peki bu aldatma durumu karşı tarafta ne gibi etkiler bıraktı evlilik olursa aşırı kıskançlık sürekli şüphe duyma gibi etkiler yaşarsanız zor olabilir bunları karamsar olmak sürekli kötü bişey aramak için yazmıyorum ikinizde kötü tecrübeler yaşamışsınız bundan sonra mutlu bi hayat yaşamanız için emin olmanız çok önemli onun dışında insanlara herşeyi buraya yazdığınız gibi anlatırsanız anlayacaklarını düşünüyorum
O zaman ilişkiniz gerçekten çok güzel bence aileleri ikna edebilirsiniz ikna olmazlarsa da kendi hayatınızı yaşayın mutlu olan da mutsuz olanda sizsiniz herşeyi yaşayacak olan sizsiniz başkaları karşı çıkıyo diye hayatınıxı buna göre yönlendirmeyinŞimdiye kadar güvenle ilgili bir sorun yaşamadık.Boşanma süreci ve sonrasında ikimizde Bir buçuk yıla yakın terapi aldık.Psikolog desteğiyle aştık.İlişki başladıktan sonra rahatsız olduğumuz durumlar olunca söyledik birbirimize o konularda daha dikkatli olduk.
Zaten karşı cinsiyetle çok samimi olan kişiler değiliz mesafeli oluruz genelde.
Aileler eski zamana göre düşünüyor.O yuzden sıkıntı yaratabilirler.
Tayin zamanı konuşucaz baskın nikah tarzında yapıp şehir değiştiricez öyle planladık.Aldatanlar utanmıyor da siz neden çekiniyorsunuz?ola bilir yani sevmişsinuz bunda yanlış olan ne?ilişkinizden eminseniz eğer çekinecek bir şey yok,çıkın ailenizin karşısına söyleyin.
Çok teşekkürlerO zaman ilişkiniz gerçekten çok güzel bence aileleri ikna edebilirsiniz ikna olmazlarsa da kendi hayatınızı yaşayın mutlu olan da mutsuz olanda sizsiniz herşeyi yaşayacak olan sizsiniz başkaları karşı çıkıyo diye hayatınıxı buna göre yönlendirmeyin
Yaptığıniz linç edilecek bişey değildir ama benim içim almazdı sanırım ya . Bu arada evlenirseniz karşı tarafın zorttt olusuHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Bizim kararlılığımız konusunda sorun olmaz sadece aileler kararlı durabilir mi bundan emin değilim.Linç değil ama aldatıldığım kadının eşiyle terapiye gitmezdim ben.
Annenizin baskısını ve onun sayesinde kararlı durduğunuzu yazmışsınız, delil ve kanıt konusunda birleşilip destek olunabilirdi ama devamında arkadaşlık etmeniz biraz düşündürdü, Bu aldatma anlamında değil tabi, hoş görünmez her ne olursa olsun.
Boşanmadan sonra o kişiyle merhabadan öteye geçmeyip sonradan 2 yıl sonra 3 yıl sonra gibi bir şeyler başlasaydı bu kadar çok aile tepkisi alacağınızı düşünmediniz, süregelen ilişkinin farklı boyuta geçmiş oluşundan tedirginlik duyuyorsunuz haliyle,
Vicdanınızı rahatsız eden bir durum olmadığı için insanların ne düşündüğünü önemsemeden söyleyecek ve dik duracaksınız, bunun altında ezilme gösterirseniz herkesten her lafı işitebilirsiniz.
Çocuğunuz yokmuş her ikinizin de,bu işinizi çok daha fazla kolaylaştırır.Bence kimseden çekinmeyin, alnınız ak sizin.Mutluluğu da fazlasıyla hak ediyorsunuz.Umarım her şey istediğiniz gibi olurDoğru anladınız onlar evlendiler.Akraba oldukları için geniş aileleri dağılma noktasına gelmişti.
Onlar bu pisliği yaparken düşünmediler duyulmasından niye korksunlar utanma duyguları yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?