Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Yanlış mı anladım acaba, sizi aldatan eski eşler de birbiri ile mi evlendi? Eğer öyleyse yaşadığınız küçük yer o evliliği nasıl karşıladıysa, sizi de öyle karşılar merak etmeyiniz.
Doğru anladınız onlar evlendiler.Akraba oldukları için geniş aileleri dağılma noktasına gelmişti.
Onlar bu pisliği yaparken düşünmediler duyulmasından niye korksunlar utanma duyguları yok ki.

Böyle bir durum olsa 5 yıl beklemezdiniz yani insanları umursamayın ne düşündükleri bu kadar önemli olmamalı mutlu olmak yeterli değil mi sadece ilişkinizi iyi tartın ortak acılar yaşamış olduğunuz için bi yakınlık mı yoksa gerçekten sevgi tutku gibi duygular var mı çok önemli

Baska yere tasinamiyor musunuz? Linc yiyecek bir sey yok. Aldatan exler. Linc edecek olanlara sunu soyleyeceksiniz: kanit var mi? Yok. Demek ki iftira atiyorsunuz. Eski esiniz size donmeye calisir ben size diyeyim. O herif size donmeden bu iliskide mutlulugu bulun.

Bunu çok düşündüm.Yaşadıklarımızdan kaynaklı olsaydı başta olurdu 3 buçuk-4 yıl sonra olmazdı diye düşünüyorum.O dönem çok zordu boşluktaydım.Araya bu kadar zaman girdi onu tanıdıkça çok sevdim.
Birkaç gün görmesem çok özlüyorum.Onun içi birşeyler yaparken(portakallı kurabiyeyi çok sever yaparım onun için bu gibi) heycanlanıyorum.Genelde memleketteyken evde buluşuyoruz beraber mutfağa giriyoruz birşeyler hazırlıyoruz o zamanlar böyle ikimizin evindeymiş gibi hissediyorum içim bir hoş oluyor.Bebeğimizin olduğunu onun ne kadar iyi baba olucağını hayal ediyorum bu istemsiz oluyor.Arada küçük küçük hediyeler alıyor biraz ara verse üzülüyorum beni sevmiyor mu acaba diye düşünüyorum gözlerim doluyor bir anda.Buna benzer çok şey var.
Sizin fikriniz nedir bu konuda

Bence linç edilecek birşey yok ancak o küçük şehirde hala yaşıyorsaniz kesinlikle taşınıp evlenin . Sade bir resmi nikah bitti gitti

Tayin dönemini bekliyoruz gidicez buradan baskın nikah yapmayı planladık o dönemde.Eski eş aldattığı kadınla evlendi

Aldatanlar utanmıyor da siz neden çekiniyorsunuz?ola bilir yani sevmişsinuz bunda yanlış olan ne?ilişkinizden eminseniz eğer çekinecek bir şey yok,çıkın ailenizin karşısına söyleyin.

Öncelikle adamın intikam alma gibi bir düşüncesi olabilir bunu iyi düşünün.
Guncelleme: Üzerinden beş yıl geçmiş burayı atlamışım, mutluluklar dilerim. Adamdan, duygularinizdan eminseniz kimseye birsey demek düşmez.

Evet anlatınca güzel görünüyor ilişkiniz peki bu aldatma durumu karşı tarafta ne gibi etkiler bıraktı evlilik olursa aşırı kıskançlık sürekli şüphe duyma gibi etkiler yaşarsanız zor olabilir bunları karamsar olmak sürekli kötü bişey aramak için yazmıyorum ikinizde kötü tecrübeler yaşamışsınız bundan sonra mutlu bi hayat yaşamanız için emin olmanız çok önemli onun dışında insanlara herşeyi buraya yazdığınız gibi anlatırsanız anlayacaklarını düşünüyorum

Şimdiye kadar güvenle ilgili bir sorun yaşamadık.Boşanma süreci ve sonrasında ikimizde Bir buçuk yıla yakın terapi aldık.Psikolog desteğiyle aştık.İlişki başladıktan sonra rahatsız olduğumuz durumlar olunca söyledik birbirimize o konularda daha dikkatli olduk.
Zaten karşı cinsiyetle çok samimi olan kişiler değiliz mesafeli oluruz genelde.
Aileler eski zamana göre düşünüyor.O yuzden sıkıntı yaratabilirler.

O zaman ilişkiniz gerçekten çok güzel bence aileleri ikna edebilirsiniz ikna olmazlarsa da kendi hayatınızı yaşayın mutlu olan da mutsuz olanda sizsiniz herşeyi yaşayacak olan sizsiniz başkaları karşı çıkıyo diye hayatınıxı buna göre yönlendirmeyin

Aldatanlar utanmıyor da siz neden çekiniyorsunuz?ola bilir yani sevmişsinuz bunda yanlış olan ne?ilişkinizden eminseniz eğer çekinecek bir şey yok,çıkın ailenizin karşısına söyleyin.
Tayin zamanı konuşucaz baskın nikah tarzında yapıp şehir değiştiricez öyle planladık.
Utanma olmaz kesinlikle aldatma suçlaması çok ağır bir suçlama o yüzden çekiniyorum.Sanki evliyken başlamış gibi düşünecekler.

Çok teşekkürler

Yaptığıniz linç edilecek bişey değildir ama benim içim almazdı sanırım ya . Bu arada evlenirseniz karşı tarafın zorttt olusu

Linç değil ama aldatıldığım kadının eşiyle terapiye gitmezdim ben.
Annenizin baskısını ve onun sayesinde kararlı durduğunuzu yazmışsınız, delil ve kanıt konusunda birleşilip destek olunabilirdi ama devamında arkadaşlık etmeniz biraz düşündürdü, Bu aldatma anlamında değil tabi, hoş görünmez her ne olursa olsun.

Boşanmadan sonra o kişiyle merhabadan öteye geçmeyip sonradan 2 yıl sonra 3 yıl sonra gibi bir şeyler başlasaydı bu kadar çok aile tepkisi alacağınızı düşünmediniz, süregelen ilişkinin farklı boyuta geçmiş oluşundan tedirginlik duyuyorsunuz haliyle,
Vicdanınızı rahatsız eden bir durum olmadığı için insanların ne düşündüğünü önemsemeden söyleyecek ve dik duracaksınız, bunun altında ezilme gösterirseniz herkesten her lafı işitebilirsiniz.

Bizim kararlılığımız konusunda sorun olmaz sadece aileler kararlı durabilir mi bundan emin değilim.

Doğru anladınız onlar evlendiler.Akraba oldukları için geniş aileleri dağılma noktasına gelmişti.
Onlar bu pisliği yaparken düşünmediler duyulmasından niye korksunlar utanma duyguları yok ki.
Çocuğunuz yokmuş her ikinizin de,bu işinizi çok daha fazla kolaylaştırır.Bence kimseden çekinmeyin, alnınız ak sizin.Mutluluğu da fazlasıyla hak ediyorsunuz.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…