En büyük korkum o bizim yüzümüzden anne babalardan birine bir şey olursa naparım yaşlılar.linc degil ama en basindan boyle bir iliskiye izin vermezdim .ortak aldatildigim adamla niye arkadas olayim .gider yeni bir sehirde sifirdan birisine asik olurum olaylari cok zorlastirmissiniz .kesin ailenize laf gelir herkes konusur bir suru tantana
Aslında sizin de içinize çok sinmiyor, pek hoş olmadığının farkındasınız ki buraya yazmışsınız.Keşke ilgi görmeye ve göstermeye başladığınız da uzaklaşsaydınız.Herkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada yaşlarımız o 33 ben 31.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
Aynı olayları yaşamış bir tanıdığımız var. Karşı taraflar ikişer çocuklarını eşlerine bırakıp kaçmışlardı. Aile büyükleri de bu çocuklar perişan olmasın, bari siz de evlenin demişlerdi. Onlar da evlendiler. 15 senedir de evlilerHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
Duygularımla ilgili veya karşımdaki insanla ilgili bir çekincem yok.Tam aksine bazen o zor dönemi iyiki yaşamışım diyorum.Yoksa ben bu mutluluğu bilemeyecektim böyle bir adamı tanımayacaktım.Sorun aileler ve çevre yapmadığımız şeyle suçlanacağız.Aslında sizin de içinize çok sinmiyor, pek hoş olmadığının farkındasınız ki buraya yazmışsınız.Keşke ilgi görmeye ve göstermeye başladığınız da uzaklaşsaydınız.
Bu saatten sonra ne denir bilemedim, gerçekten ailen de zorlanacak ister istemez.Ben asla böyle durumda kalmak istemezdim şahsen.
Allahtan bizde çocuk yok.Bizde mi kaçsak ki mektup bıraksam olur mu? Siz bu mektubu okurken biz çok uzaklarda olacağız diyeAynı olayları yaşamış bir tanıdığımız var. Karşı taraflar ikişer çocuklarını eşlerine bırakıp kaçmışlardı. Aile büyükleri de bu çocuklar perişan olmasın, bari siz de evlenin demişlerdi. Onlar da evlendiler. 15 senedir de evliler
Bence hiç yanlış bir şey yok. Ailelerinizle uygun bir dille konuşursanız anlayacaklarını düşünüyorum.Allahtan bizde çocuk yok.Bizde mi kaçsak ki mektup bıraksam olur mu? Siz bu mektubu okurken biz çok uzaklarda olacağız diye
Burada yazılanları okudukça rahatladım aslında.Çekincem evliyken başladılar sonra eşlerine iftira attılar gibi haketmediğimiz yapmadığımız onursuzlukla suçlanmak.Ailelerimiz bile yapabilir bunu.Bence hiç yanlış bir şey yok. Ailelerinizle uygun bir dille konuşursanız anlayacaklarını düşünüyorum.
bir sey olmaz bana kalirsa bos laflar ,dedikodular doner .hani en guzeli bu ise hic girmemekmis bundan sonra ayrilmak da zorEn büyük korkum o bizim yüzümüzden anne babalardan birine bir şey olursa naparım yaşlılar.
Büyük ihtimae karşı çıkacaklar önce mesafe koyucam ama zamanla kabullenicekler diye düşünüyorum.Nikah gününü alıp gidip göğsünüzü gererek nikah kıyacaksınız, üstünden geçmiş ne kadar zaman kanıtlı mantılı durumlar belliymiş. Önce kendi ailelerinizle konuşup anlatın onlar oluru verince gerisine çeşitli şeyler düşer
Linclenecek bı durum yok, hepimizin başına gelebilir, evliyken sadakatsizlik olmamış. Küçük bı yerde yaşıyorsanız farklı şehire tasinsanizHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Tayin dönemini bekliyoruz.O zaman konuşup baskın nikah yapıp şehir değiştiririz diye planladık.Linclenecek bı durum yok, hepimizin başına gelebilir, evliyken sadakatsizlik olmamış. Küçük bı yerde yaşıyorsanız farklı şehire tasinsaniz
Ben hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yani pek alakası yok. Kaç sene geçmiş aradan. Ayrıca aileler sizin görüştüğünüzü hiç farketmediler mi?Burada yazılanları okudukça rahatladım aslında.Çekincem evliyken başladılar sonra eşlerine iftira attılar gibi haketmediğimiz yapmadığımız onursuzlukla suçlanmak.Ailelerimiz bile yapabilir bunu.
Sizi tanıyan yaşadıklarınızın en yakın şahidi insanlar neden karşı çıksın kiBüyük ihtimae karşı çıkacaklar önce mesafe koyucam ama zamanla kabullenicekler diye düşünüyorum.
Birkaç defa anneler şüphelendi.Ama sonrası gelmedi.İkimizde yalnız yaşıyoruz genelde evde birlikte vakit geçirıyoruz memleketteyken dışarıda buluşmuyoruz.Dışarı çıkacağımızdada Fethiye'ye ve Kaş'a yakın bir ilçedeyiz oralarda vakit geçiriyoruz.Yani baya baya dikkat ettik.Evlere girip çıkarken etrafı kolaçan ediyoruz.Ben hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yani pek alakası yok. Kaç sene geçmiş aradan. Ayrıca aileler sizin görüştüğünüzü hiç farketmediler mi?
Yanlış mı anladım acaba, sizi aldatan eski eşler de birbiri ile mi evlendi? Eğer öyleyse yaşadığınız küçük yer o evliliği nasıl karşıladıysa, sizi de öyle karşılar merak etmeyiniz.Küçük yerdeyiz bu durum nasıl karşılanacak bilmiyorum.
Sizi tanıyan yaşadıklarınızın en yakın şahidi insanlar neden karşı çıksın ki
İkiniz de bekarsınız, ortak paydalarınız var demek ki. Kimseye kulak asmayın, aman affedin diyenlerin sizi yargılama hakları yok.
Tayin dönemini bekliyoruz gidicez ikimizinde tayin isteme hakkı var.O dönem ailelerle konuşup baskın nikah yapar gideriz diye planladık.Bir konuşurlar iki konuşurlar konuşsunlar. Ha şöyle o kadar küçük yerde yaşıyorsanız çevreden bende rahatsız olurum diyorsanız başka yerde yeni bi hayata başlayabilirsiniz
Üzüldüm. Oysa ortada asla yanlış bir şey yokBirkaç defa anneler şüphelendi.Ama sonrası gelmedi.İkimizde yalnız yaşıyoruz genelde evde birlikte vakit geçirıyoruz memleketteyken dışarıda buluşmuyoruz.Dışarı çıkacağımızdada Fethiye'ye ve Kaş'a yakın bir ilçedeyiz oralarda vakit geçiriyoruz.Yani baya baya dikkat ettik.Evlere girip çıkarken etrafı kolaçan ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?