Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

linc degil ama en basindan boyle bir iliskiye izin vermezdim .ortak aldatildigim adamla niye arkadas olayim .gider yeni bir sehirde sifirdan birisine asik olurum olaylari cok zorlastirmissiniz .kesin ailenize laf gelir herkes konusur bir suru tantana
En büyük korkum o bizim yüzümüzden anne babalardan birine bir şey olursa naparım yaşlılar.

Aslında sizin de içinize çok sinmiyor, pek hoş olmadığının farkındasınız ki buraya yazmışsınız.Keşke ilgi görmeye ve göstermeye başladığınız da uzaklaşsaydınız.
Bu saatten sonra ne denir bilemedim, gerçekten ailen de zorlanacak ister istemez.Ben asla böyle durumda kalmak istemezdim şahsen.

Aynı olayları yaşamış bir tanıdığımız var. Karşı taraflar ikişer çocuklarını eşlerine bırakıp kaçmışlardı. Aile büyükleri de bu çocuklar perişan olmasın, bari siz de evlenin demişlerdi. Onlar da evlendiler. 15 senedir de evliler

Duygularımla ilgili veya karşımdaki insanla ilgili bir çekincem yok.Tam aksine bazen o zor dönemi iyiki yaşamışım diyorum.Yoksa ben bu mutluluğu bilemeyecektim böyle bir adamı tanımayacaktım.Sorun aileler ve çevre yapmadığımız şeyle suçlanacağız.

Allahtan bizde çocuk yok.Bizde mi kaçsak ki mektup bıraksam olur mu? Siz bu mektubu okurken biz çok uzaklarda olacağız diye

Bence hiç yanlış bir şey yok. Ailelerinizle uygun bir dille konuşursanız anlayacaklarını düşünüyorum.
Burada yazılanları okudukça rahatladım aslında.Çekincem evliyken başladılar sonra eşlerine iftira attılar gibi haketmediğimiz yapmadığımız onursuzlukla suçlanmak.Ailelerimiz bile yapabilir bunu.

Nikah gününü alıp gidip göğsünüzü gererek nikah kıyacaksınız, üstünden geçmiş ne kadar zaman kanıtlı mantılı durumlar belliymiş. Önce kendi ailelerinizle konuşup anlatın onlar oluru verince gerisine çeşitli şeyler düşer

Büyük ihtimae karşı çıkacaklar önce mesafe koyucam ama zamanla kabullenicekler diye düşünüyorum.

Linclenecek bı durum yok, hepimizin başına gelebilir, evliyken sadakatsizlik olmamış. Küçük bı yerde yaşıyorsanız farklı şehire tasinsaniz

Linclenecek bı durum yok, hepimizin başına gelebilir, evliyken sadakatsizlik olmamış. Küçük bı yerde yaşıyorsanız farklı şehire tasinsaniz
Tayin dönemini bekliyoruz.O zaman konuşup baskın nikah yapıp şehir değiştiririz diye planladık.
Linçlenme ben suçlanırım diye düşündüm o yüzden.

Burada yazılanları okudukça rahatladım aslında.Çekincem evliyken başladılar sonra eşlerine iftira attılar gibi haketmediğimiz yapmadığımız onursuzlukla suçlanmak.Ailelerimiz bile yapabilir bunu.
Ben hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yani pek alakası yok. Kaç sene geçmiş aradan. Ayrıca aileler sizin görüştüğünüzü hiç farketmediler mi?

İkiniz de bekarsınız, ortak paydalarınız var demek ki. Kimseye kulak asmayın, aman affedin diyenlerin sizi yargılama hakları yok.

Bir konuşurlar iki konuşurlar konuşsunlar. Ha şöyle o kadar küçük yerde yaşıyorsanız çevreden bende rahatsız olurum diyorsanız başka yerde yeni bi hayata başlayabilirsiniz

Ben hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yani pek alakası yok. Kaç sene geçmiş aradan. Ayrıca aileler sizin görüştüğünüzü hiç farketmediler mi?
Birkaç defa anneler şüphelendi.Ama sonrası gelmedi.İkimizde yalnız yaşıyoruz genelde evde birlikte vakit geçirıyoruz memleketteyken dışarıda buluşmuyoruz.Dışarı çıkacağımızdada Fethiye'ye ve Kaş'a yakın bir ilçedeyiz oralarda vakit geçiriyoruz.Yani baya baya dikkat ettik.Evlere girip çıkarken etrafı kolaçan ediyoruz.

Küçük yerdeyiz bu durum nasıl karşılanacak bilmiyorum.
Yanlış mı anladım acaba, sizi aldatan eski eşler de birbiri ile mi evlendi? Eğer öyleyse yaşadığınız küçük yer o evliliği nasıl karşıladıysa, sizi de öyle karşılar merak etmeyiniz.

Sizi tanıyan yaşadıklarınızın en yakın şahidi insanlar neden karşı çıksın ki

İkiniz de bekarsınız, ortak paydalarınız var demek ki. Kimseye kulak asmayın, aman affedin diyenlerin sizi yargılama hakları yok.

Bir konuşurlar iki konuşurlar konuşsunlar. Ha şöyle o kadar küçük yerde yaşıyorsanız çevreden bende rahatsız olurum diyorsanız başka yerde yeni bi hayata başlayabilirsiniz
Tayin dönemini bekliyoruz gidicez ikimizinde tayin isteme hakkı var.O dönem ailelerle konuşup baskın nikah yapar gideriz diye planladık.
Aileler yaşlı inşallah birşey olmaz onlara ondan çok korkuyorum.

Üzüldüm. Oysa ortada asla yanlış bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…