Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Linçlencek ne var bende anlamadım
Tamam bakınca biraz tuhaf gibi
Kızılcık Şerbeti gibi biraz
Ama sonuça üstünden yıllar geçmiş, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Linçlencek ne var bende anlamadım
Tamam bakınca biraz tuhaf gibi
Kızılcık Şerbeti gibi biraz
Ama sonuça üstünden yıllar geçmiş, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Bunu ailelerimiz akrabalarımız anlamıyor.Yanlış yapmadığımızı göremiyorlar.

Sizden ayrıldıktan sonra onlar evlenince nasıl karşılamışlardı peki?
Onlara binbir beddua bela okuma falan oldu.Ama bizide suçlu gördüler siz evliliğinize sahip çıkamadınız yuvanızı yıktınız diye.Zaten o zamandan beri aramızda mesafe var.Ama işte anne baba birşey diyemiyosun.

Aa bunun filmi bile var. “In the mood for love” En iyi Aşk filmleri listesinde. “Biz onlara benzemeyeceğiz” diyorlar, aşklarını bastırıyorlar. Off soundtrack’ı da muazzamdır. Bir keman sesi var, acı acı.
Gayet olağan bir durum. Sizin evlilikleriniz bitmiş gitmiş. Üzerinden seneler geçmiş. Aksi olsa onlar kanıtlardı o süreçte.

Tayin dönemine kadar böyle devam edicez 6 7 ay var.O dönem ailelerle konuşup baskın nikah yapıp başka şehre tayin isteyecez.

Üzerinden 5 yıl geçmiş, ikisi evlenmiş belki de boşandılar. Sizin evlenmeniz niye bu kadar olay olsun ki. Ama bence eski eşlere çok iyi kapak olur bu olay.

Yukarıda birisi daha yazdı uzakdoğu filmiymiş erkek arkadaşıma dedim haftasonu izleyecez beraber mutlaka

Eski eşlerimizle akrabalığımız yok.Aldatan kadın ve erkek akraba.

Orta yolu bulup gönüllerini yaparak ilerlemek istiyorsanız kaçıp gidip evlenmeyin, ters teper. Yavaş yavaş açın alıştırın
Kaçmayacaz sadece durumu açıklayıp hemen oldu bittiye getiricez onlar şaşkınlık aşamasındayken nikah olacak gibi

Bu memlekette yaşamak bana bir şey öğretti. Burada her şey olunuyor ama rezil olunmuyor.
Herkes her şeyi o kadar kısa sürede kabullenip içselleştiriyor ki. Aklım almıyor.
Sizin için doğru bir yolsa, hayatın şarkısını dinleyin, söyleyin, dans edin.

Konu film senaryosu gibi geldi ama zaten filmi de varmış Bence linçlenecek bir şey yok. Size tavsiyem şu olabilir siz bu adamı gerçekten tanıdığınız, uyumlu olduğunuz için mi seviyorsunuz yoksa eski eşinize olan öfkeniz, şefkat ve sevgi eksikliği hissi mi bu adama yöneltti sizi. Eğer böyle bir durum yoksa kimse için değil kendiniz için hayatınızı yaşayın. Millet ne düşünürse düşünsün. Ama karşınızdaki kişinin de bu duruma göğüs gerecek bir duruşla ilişkinizi sahiplenmesi gerekir. Yoksa yıpranan siz olursunuz.

Gölgede kalma olmaz gerek boşanma sürecinde gerek sonrasında bir buçuk yıla yakın terapi aldık.Psikolog desteği çok iyi geldi.Aldatılmanın bizim eksikliğimiz olmadığını onların onursuzluğu olduğunu daha iyi kavradık.Aslında o zor dönem için iyiki olmuş diyorum.Yoksa ben erkek arkadaşımı tanıyamayacaktım.Hani şer görünende hayır var denir ya onun gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kendinizi bildiğiniz sürece başkalarının ne dediğinin önemi var mı? Onları memnun etmek için kendi mutluluğunuzdan mı vazgeçeceksiniz?

Yukarıda ona olan hislerimle ilgili bir yorum yazmıştım o yüzden alıntı koydum.
Korku meselesine gelincede bu korku bende var erkek arkadaşımda yok.O, kimseyi umursama laf eden canını sıkan olursa çenelerini ben kapatırım seni üzmelerine izin vermem düşüncesinde.

Öyle yapıcaz temmuz gibi ailelere açıklayıp hemen baskın nikah yapacaz.Ve tayin isteyip başka şehre yerleşiriz diye planladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…