Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Evlilikten sonra taşınacaz o konuda hemfikiriz.Memuruz ikimizde tayin hakkımız var.
Duygularımdan eminim.Boşluk durumunda olmuş olsa en başta olurdu daha zor dönemdi.Bu duygular onu tanıdıkça zamanla oluştu.
Bi nikahla kimseye duyurmadan evlenin tayin isteyin. Tasinmaya başlayin ev tutun. Oyle soyleyin cevrenize evleniyoruz diye. Sahsen yerinizde olsam böyle yapardim. Ne bilecekler. Başınız agrimaz. Bana beni aldatan adama mecburmusum gibi davranan aileme bu kadar haber verirdim ancak.

Evlenince yer değiştirin bence dedikodu çok olur başınız çok ağrır.

Şehir drğiştirme konusunda hemfikiriz erkek arkadaşımla.O kesin olucak.

Bir şey yaptınız demiyorum zaten size diyorum ki akrabaydınız eskiden bunu söyledim.
Bu süreçte yanınızda düşünceli kibar saygılı size destek olan kim olsa aynı duyguları hissederdiniz gibi geliyor

Bir şey yaptınız demiyorum zaten size diyorum ki akrabaydınız eskiden bunu söyledim.
Bu süreçte yanınızda düşünceli kibar saygılı size destek olan kim olsa aynı duyguları hissederdiniz gibi geliyor
Onu çok düşündüm bende.Ama ilk zamanlar daha kötüyken olmadı bu duygular 3-3 buçuk yıl sonra başladı yani tanıdıkça sevdim.İlk dönemlerde olsa öyle derdim ama araya çok zaman girdi.Bu arada 1 yıla yakın terapi aldık.

İmkanımız var tayin isteme hakkımız var ikimizinde.O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz gidicez kesinlikle.
Yani çok hoş karşılanacak bi durum değil, toplumu biliyoruz neticede, hayli tuhaf görünür. Birbirinizden eminseniz, bu durumun sürekli bi şekilde karşınıza çıkmasına, huzursuz olmaya göğüs gerecekseniz, buna değer diyorsanız devam edin ama ben zor diyorum.
Aileler elalem için yaşayan tipler belli ki, aldatılmayı sineye çekmenizi beklediklerine göre. Onların kabullenmesi de mecburi olacaktır diye düşünüyorum.
Kimseyi takmıyorum demek bana çok gerçekçi gelmiyor, insanlarla yaşıyoruz neticede.
Burada önemli olan ikinizin tepkileri, milletin bakış açısını ne kadar kabullenip ne kadar mutlu olabileceği, iyi düşünün.

Aldatan eski eşleriniz ilçede sıkıntısız yaşıyorsa siz hayli hayli yaşarsınız. Asıl insan arasına çıkmaya utanması gereken onlar. Kendinizden eminseniz, gizlice nikahı yapıp basın gidin. Kimseye haber vermek zorunda değilsiniz. Insanlar konuşur konuşur unutur.

Gidicez buradan tayin döneminde tayin isteyecez ikimizde.Ailemle mesafe koymak mecburiyetinde malacam sanırım.

Tayin dönemini bekliyoruz gidicez buradan.Korkum aileler yaşlı gelen lafları kaldırabilirler mi.Veya onlarda bizi suçlarsa nolucak.

Milletin ne dediğini önemsemeyin bence çok kafa takıyorsanız evlenip şehir değiştirin

linc degil ama en basindan boyle bir iliskiye izin vermezdim .ortak aldatildigim adamla niye arkadas olayim .gider yeni bir sehirde sifirdan birisine asik olurum olaylari cok zorlastirmissiniz .kesin ailenize laf gelir herkes konusur bir suru tantana

Tayin dönemini bekliyoruz gidicez buradan.Korkum aileler yaşlı gelen lafları kaldırabilirler mi.Veya onlarda bizi suçlarsa nolucak.
Genel düşüncem kimseye bişey olmayacağı yönünde. 5 sene önce türlü rezillikler olurken kimsenin kalbine inmediyse şimdi hiç inmez. Bizim toplum işine gelince neleri neleri kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…