Onda sorun yok.Bu korku bende var.O umursama kimseyi biz aldatmadık sana laf eden olursa ben ilgilenirim seni üzmelerine izin vermem düşüncesinde.Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım karşı tarafta duygularında samimi ve dürüsttür.
Bi nikahla kimseye duyurmadan evlenin tayin isteyin. Tasinmaya başlayin ev tutun. Oyle soyleyin cevrenize evleniyoruz diye. Sahsen yerinizde olsam böyle yapardim. Ne bilecekler. Başınız agrimaz. Bana beni aldatan adama mecburmusum gibi davranan aileme bu kadar haber verirdim ancak.Evlilikten sonra taşınacaz o konuda hemfikiriz.Memuruz ikimizde tayin hakkımız var.
Duygularımdan eminim.Boşluk durumunda olmuş olsa en başta olurdu daha zor dönemdi.Bu duygular onu tanıdıkça zamanla oluştu.
Başka bi yere yerleşme ihtimaliniz olabilir mi?Küçük yerdeyiz bu durum nasıl karşılanacak bilmiyorum.
Evlenince yer değiştirin bence dedikodu çok olur başınız çok ağrır.
Şehir drğiştirme konusunda hemfikiriz erkek arkadaşımla.O kesin olucak.Bi nikahla kimseye duyurmadan evlenin tayin isteyin. Tasinmaya başlayin ev tutun. Oyle soyleyin cevrenize evleniyoruz diye. Sahsen yerinizde olsam böyle yapardim. Ne bilecekler. Başınız agrimaz. Bana beni aldatan adama mecburmusum gibi davranan aileme bu kadar haber verirdim ancak.
İmkanımız var tayin isteme hakkımız var ikimizinde.O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz gidicez kesinlikle.Başka bi yere yerleşme ihtimaliniz olabilir mi?
Filmi mutlaka izleyeceğimRomantik komedi dizisi olsa izleriz o kadar tatlı ve bir o kadar da duygulu bi aşk hikayesi bence. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Mood of love diye bir Kore filmi var tam sizinki gibi bit aşk hikayesi.
Bir şey yaptınız demiyorum zaten size diyorum ki akrabaydınız eskiden bunu söyledim.Biz bir şey yapmadık.Hiçkimseye bir kötülüğümüz olmadı sadakatsizlik etmedik, güzel olan evliliğimiz var zannediyorduk.Erkek arkadaşımda çok iyi bir insan beni çok mutlu ediyor.Kötülüğünü ne gördüm ne duydum.Neden midem bulansın.
Onu çok düşündüm bende.Ama ilk zamanlar daha kötüyken olmadı bu duygular 3-3 buçuk yıl sonra başladı yani tanıdıkça sevdim.İlk dönemlerde olsa öyle derdim ama araya çok zaman girdi.Bu arada 1 yıla yakın terapi aldık.Bir şey yaptınız demiyorum zaten size diyorum ki akrabaydınız eskiden bunu söyledim.
Bu süreçte yanınızda düşünceli kibar saygılı size destek olan kim olsa aynı duyguları hissederdiniz gibi geliyor
Yani çok hoş karşılanacak bi durum değil, toplumu biliyoruz neticede, hayli tuhaf görünür. Birbirinizden eminseniz, bu durumun sürekli bi şekilde karşınıza çıkmasına, huzursuz olmaya göğüs gerecekseniz, buna değer diyorsanız devam edin ama ben zor diyorum.İmkanımız var tayin isteme hakkımız var ikimizinde.O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz gidicez kesinlikle.
Kimin ne dediğine bakmayın. O lafınızı edecek insanlar inanın daha fazlasını yapar. Çok mutlu olun. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.Küçük yerdeyiz bu durum nasıl karşılanacak bilmiyorum.
Gidicez buradan tayin döneminde tayin isteyecez ikimizde.Ailemle mesafe koymak mecburiyetinde malacam sanırım.Yani çok hoş karşılanacak bi durum değil, toplumu biliyoruz neticede, hayli tuhaf görünür. Birbirinizden eminseniz, bu durumun sürekli bi şekilde karşınıza çıkmasına, huzursuz olmaya göğüs gerecekseniz, buna değer diyorsanız devam edin ama ben zor diyorum.
Aileler elalem için yaşayan tipler belli ki, aldatılmayı sineye çekmenizi beklediklerine göre. Onların kabullenmesi de mecburi olacaktır diye düşünüyorum.
Kimseyi takmıyorum demek bana çok gerçekçi gelmiyor, insanlarla yaşıyoruz neticede.
Burada önemli olan ikinizin tepkileri, milletin bakış açısını ne kadar kabullenip ne kadar mutlu olabileceği, iyi düşünün.
Tayin dönemini bekliyoruz gidicez buradan.Korkum aileler yaşlı gelen lafları kaldırabilirler mi.Veya onlarda bizi suçlarsa nolucak.Aldatan eski eşleriniz ilçede sıkıntısız yaşıyorsa siz hayli hayli yaşarsınız. Asıl insan arasına çıkmaya utanması gereken onlar. Kendinizden eminseniz, gizlice nikahı yapıp basın gidin. Kimseye haber vermek zorunda değilsiniz. Insanlar konuşur konuşur unutur.
Milletin ne dediğini önemsemeyin bence çok kafa takıyorsanız evlenip şehir değiştirinHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada yaşlarımız o 33 ben 31.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
Şehir değiştirecez tayin dönemini bekliyoruz.Milletin ne dediğini önemsemeyin bence çok kafa takıyorsanız evlenip şehir değiştirin
Genel düşüncem kimseye bişey olmayacağı yönünde. 5 sene önce türlü rezillikler olurken kimsenin kalbine inmediyse şimdi hiç inmez. Bizim toplum işine gelince neleri neleri kaldırıyor.Tayin dönemini bekliyoruz gidicez buradan.Korkum aileler yaşlı gelen lafları kaldırabilirler mi.Veya onlarda bizi suçlarsa nolucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?