Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Yazdıklarıniz doğruysa linçlik bir durum yok ama bu ilişkinin oluru da yok.

Etrafınızda başka insan mı yok? Her şeyinizi bilen kişiyle zor..
Bunu bende çok düşündüm ayrılmaya karar verdiğim oldu ama ikimizinde suçu yok hiçkimseye karşı bir yanlışımız yok.

Çocuğu yok ikimizinde.Ama küçük bir ilçedeyiz herkes birbirini tanır.Yapmadığımız iğrenç bir şeyle suçlanacağız.Belki ailemiz bile suçlayabilir ondan çok korkuyorum

Münasebetsiz bir şaka yapacağım ama onlar da evlensin bari. herkes mutlu.

Çocuğu yok ikimizinde.Ama küçük bir ilçedeyiz herkes birbirini tanır.Yapmadığımız iğrenç bir şeyle suçlanacağız.Belki ailemiz bile suçlayabilir ondan çok korkuyorum

Bence aklı başında bir büyüğünüze önce konuyu açın eğer evlilik gibi niyetiniz varsa.

İl değiştirin evlenin. Yani küçük bir ilde sizi çok darlarlar. Ama bana göre ilişkiniz normal linçlik birşey yok. İftira etseniz 5 yıl beklemezdiniz

Önce kendi duygularınızdan emin olun, sonra ailenize anlatırsınız. Aileniz sizi tanıyor, siz kendinizi biliyorsunuz; elalem ne derse desin.

Ömrünüzün sonuna kadar aynı ilçede yaşamanızı gerektiren, vazgeçilemez işlere sahip değilseniz; arzu ederseniz farklı bir yere de taşınabilirsiniz.

İl değiştirin evlenin. Yani küçük bir ilde sizi çok darlarlar. Ama bana göre ilişkiniz normal linçlik birşey yok. İftira etseniz 5 yıl beklemezdiniz
O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz evlilikten sonra gidicez kesinlikle.
Aslında bu korku sadece bende var.Onda yok kim ne derse desin umrumda değil diyor.Sana laf eden olursada canına okurum diyor ama ben korkuyorum.

O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz evlilikten sonra gidicez kesinlikle.
Aslında bu korku sadece bende var.Onda yok kim ne derse desin umrumda değil diyor.Sana laf eden olursada canına okurum diyor ama ben korkuyorum.
Korkulacak birşey yok iki mikroptan kurtulmuş birbirinize destek olmuşsunuz. Çok mutlu olun

Evlilikten sonra taşınacaz o konuda hemfikiriz.Memuruz ikimizde tayin hakkımız var.
Duygularımdan eminim.Boşluk durumunda olmuş olsa en başta olurdu daha zor dönemdi.Bu duygular onu tanıdıkça zamanla oluştu.

Yani bence siz denize düşüp yılana sarılmışsınız karşılıklı anlamlandıramıyorum ağır olmasın ama zamanında akraba olduğunuz biriyle sevişmek aynı yatağı paylaşmak mideniz bulanmıyor mu ya illaki kan bağına gerek yok yani

Biz bir şey yapmadık.Hiçkimseye bir kötülüğümüz olmadı sadakatsizlik etmedik, güzel olan evliliğimiz var zannediyorduk.Erkek arkadaşımda çok iyi bir insan beni çok mutlu ediyor.Kötülüğünü ne gördüm ne duydum.Neden midem bulansın.

Bir de kk gerçekten hakli olan insanları lincleyecek bir site değil.
Bu düşüncelerden de lütfen çıksın artık kadınlar.
Burada hakliya haklı, haksiza haksız diyorlar.
İşine gelmeyen kişilerde adına linç cetesi diyor

Yanlış anlaşılmak istemem buradaki insanları kesinlikle yargılamıyorum.Bu benim korkumdan yazdığım şey.Öyle anlaşıldıysam özür dilerim.

Evlilikten sonra taşınacaz o konuda hemfikiriz.Memuruz ikimizde tayin hakkımız var.
Duygularımdan eminim.Boşluk durumunda olmuş olsa en başta olurdu daha zor dönemdi.Bu duygular onu tanıdıkça zamanla oluştu.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım karşı tarafta duygularında samimi ve dürüsttür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…