Bunu bende çok düşündüm ayrılmaya karar verdiğim oldu ama ikimizinde suçu yok hiçkimseye karşı bir yanlışımız yok.Yazdıklarıniz doğruysa linçlik bir durum yok ama bu ilişkinin oluru da yok.
Etrafınızda başka insan mı yok? Her şeyinizi bilen kişiyle zor..
Eski eşler umrumuzda değil.Evliyken onlara sadakatimizi asla bozmadık ne tensel ne duygusal.Aradan 5 yıl geçti zaten.Ama sorun ailelerimiz nasıl açıklayacaz.Çok laf olacak yaşlar birşey olursa
Çocuğu yok ikimizinde.Ama küçük bir ilçedeyiz herkes birbirini tanır.Yapmadığımız iğrenç bir şeyle suçlanacağız.Belki ailemiz bile suçlayabilir ondan çok korkuyorumÖnceki evliliklerinizden çocuklarınız var mı ? Çocuklarınız varsa, durum çok karışık olacaktır. Yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum.
İkinizde evliliğiniz sebebiyle o aileye dahil değil miydiniz ? Eski kocanız sizi kendine akraba olan bir kadınla aldatmış. Akraba evliliği yoksa, siz ve şu anki erkek arkadaşınızın ( aldatıldığınız kadının eski kocası ) eski eşlerinizin aileleriyle bir bağı kalmamış olmalı.
En son gene aldatma mevzusu sebebiyle olay çıkmış karakolluk olmuşlar galiba doğru mu yalan mı bilmiyorum umrumda da değil.Bizden uzak olsunlar yeter.Onlar ne yapıyor peki, evlilikleri sürüyor mu?
En son gene aldatma mevzusu sebebiyle olay çıkmış karakolluk olmuşlar galiba doğru mu yalan mı bilmiyorum umrumda da değil.Bizden uzak olsunlar yeter.
Çocuğu yok ikimizinde.Ama küçük bir ilçedeyiz herkes birbirini tanır.Yapmadığımız iğrenç bir şeyle suçlanacağız.Belki ailemiz bile suçlayabilir ondan çok korkuyorum
Çocuğu yok ikimizinde.Ama küçük bir ilçedeyiz herkes birbirini tanır.Yapmadığımız iğrenç bir şeyle suçlanacağız.Belki ailemiz bile suçlayabilir ondan çok korkuyorum
O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz evlilikten sonra gidicez kesinlikle.İl değiştirin evlenin. Yani küçük bir ilde sizi çok darlarlar. Ama bana göre ilişkiniz normal linçlik birşey yok. İftira etseniz 5 yıl beklemezdiniz
Korkulacak birşey yok iki mikroptan kurtulmuş birbirinize destek olmuşsunuz. Çok mutlu olunO konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz evlilikten sonra gidicez kesinlikle.
Aslında bu korku sadece bende var.Onda yok kim ne derse desin umrumda değil diyor.Sana laf eden olursada canına okurum diyor ama ben korkuyorum.
Evlilikten sonra taşınacaz o konuda hemfikiriz.Memuruz ikimizde tayin hakkımız var.Önce kendi duygularınızdan emin olun, sonra ailenize anlatırsınız. Aileniz sizi tanıyor, siz kendinizi biliyorsunuz; elalem ne derse desin.
Ömrünüzün sonuna kadar aynı ilçede yaşamanızı gerektiren, vazgeçilemez işlere sahip değilseniz; arzu ederseniz farklı bir yere de taşınabilirsiniz.
Yani bence siz denize düşüp yılana sarılmışsınız karşılıklı anlamlandıramıyorum ağır olmasın ama zamanında akraba olduğunuz biriyle sevişmek aynı yatağı paylaşmak mideniz bulanmıyor mu ya illaki kan bağına gerek yok yaniHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada yaşlarımız o 33 ben 31.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
Biz bir şey yapmadık.Hiçkimseye bir kötülüğümüz olmadı sadakatsizlik etmedik, güzel olan evliliğimiz var zannediyorduk.Erkek arkadaşımda çok iyi bir insan beni çok mutlu ediyor.Kötülüğünü ne gördüm ne duydum.Neden midem bulansın.Yani bence siz denize düşüp yılana sarılmışsınız karşılıklı anlamlandıramıyorum ağır olmasın ama zamanında akraba olduğunuz biriyle sevişmek aynı yatağı paylaşmak mideniz bulanmıyor mu ya illaki kan bağına gerek yok yani
Onlar evlendi zaten boşanmadan bir süre sonra.Münasebetsiz bir şaka yapacağım ama onlar da evlensin bari.herkes mutlu.
Yanlış anlaşılmak istemem buradaki insanları kesinlikle yargılamıyorum.Bu benim korkumdan yazdığım şey.Öyle anlaşıldıysam özür dilerim.Bir de kk gerçekten hakli olan insanları lincleyecek bir site değil.
Bu düşüncelerden de lütfen çıksın artık kadınlar.
Burada hakliya haklı, haksiza haksız diyorlar.
İşine gelmeyen kişilerde adına linç cetesi suy
Evlilikten sonra taşınacaz o konuda hemfikiriz.Memuruz ikimizde tayin hakkımız var.
Duygularımdan eminim.Boşluk durumunda olmuş olsa en başta olurdu daha zor dönemdi.Bu duygular onu tanıdıkça zamanla oluştu.
Ayyy korkma ya.O konuda erkek arkadaşımla hemfikiriz evlilikten sonra gidicez kesinlikle.
Aslında bu korku sadece bende var.Onda yok kim ne derse desin umrumda değil diyor.Sana laf eden olursada canına okurum diyor ama ben korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?