Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Eskiye karşı hiçbir hissim yok nefret dahil.Tam aksine içimden o zor dönemi iyiki yaşamışım yoksa ben bu mutluluğu yaşayamayacaktım.Terapilerle atlattım aldatılmak benim suçum veya eksikliğim değil karşının onursuzluğu diye düşünüyorum.

Bazen bitirmek istiyorum ama olmuyor.Ne benim ne sevdiğim adamın bir suçu yok.Biz ne birbirimize karşı ne eski eşlere karşı bir şey yapmadık.Başka şehire gidebiliriz.Eğer evlenirsek o kesin olucak hemfikiriz.Korkumuz aileler yaşlı insanlar kaldıramazlar.Ya da bizi suçlayabilirler.

Zaten öyle
Suçlu ya da eksik bir yönünüz yok. Etrafın ne diyeceğini takıyorsunuz sadece.
Eğer tek mesele oysa bence sorun olmaz.

Aynı zor durumdan geçtiğiniz için ve bu zor zamanda yan yana beraberce birbirinize destek olduğunuz için bir takım duygular gelişmiş olabilir. Bu duygularınızı iyi tartmak ve iyi analiz etmeniz lazım. Gerçek mi geçici mi? Eğer bir ömür boyu birlikte olmayı isteyecek kadar ciddi olduğuna karar verirseniz karşılıklı duygularınızın o zaman evleneceksiniz. Kendinizi yakınlarınıza ifade etmeye çalışın anlayan anlar anlamayan anlamıyor ve sizi suçluyorlarsa bunu da göze alıp evleneceksiniz.

Ana baba evladını bilir ve kim ne derse desin evladına inanır.Aciklamaya rağmen evladına değil el lafına inanirlarsa o anne baba için üzülmeye değmez.
Kendimi anne babanızın yerine koyuyorum beni de oğullarım ve kızım var birinin başına böyle bir şey gelse evladıma inanır eğer mutlularsa aslanlar gibi yanlarında dururum.....

Bu durumu bende çok düşündüm.
Ama öyle boşluk durumu olsaydı başta olurdu diye düşünüyorum 4 yıl sonra ortaya çıktı bu duygular..Onu tanıdıkça ortaya çıktı.Boşanma sürecinde ve sonrasında ikimizde psikolog desteğil aldık.Bu konuda o dönem psikolog uyarmıştı beni kendine zaman tanı diye dinlemiştim.

İkimizin aileside öyle değil çok eski kafalar.Boşanma sürecinde bile çok karşı çıktılar affedin hatadır diye. Birbirimize destek olmasaydık o anki psikolojimizle bu kararı alamayabilirdik bile.
Ama anne babamız sonuçta yarın bir şey olsa vicdan azabı çekeriz.

ben linçlenecek birşey göremedim.
ikinizde genç bekar insanlarsınız ailelerinizin aman kimse duymasın diye evliliklerinizi devam etmesini isterlerken gayet kaldırma güçleri kuvvetliymiş bunu da aynı şekildr kaldırırlar.

Ailelerimiz o kafada değil.Onlar için evlilik bir kere yapılır nolursa olsun ölene kadar devam eder düşüncesi hakim.Bazen boşver ne olucaksa olsun diyorum ama yaşlılar bir şey olursa naparım.

Evliyken aldatilmayi normal görüyorlar bu igrencligi sindirebiliyorlarsa bu ilişkiyi çok kolay benimsemeleri gerekir mantıken .....ama ailede mantık yok dimi,o yüzden bildiğinizi okuyun.Size acimayip rezil bir evliliğe zorlayana siz de acimayin ayyyyy sinirlendim....

Yazdıklarıniz doğruysa linçlik bir durum yok ama bu ilişkinin oluru da yok.

Etrafınızda başka insan mı yok? Her şeyinizi bilen kişiyle zor..

Küçük yerdeyiz bu durum nasıl karşılanacak bilmiyorum.

Önceki evliliklerinizden çocuklarınız var mı ? Çocuklarınız varsa, durum çok karışık olacaktır. Yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum.

İkinizde evliliğiniz sebebiyle o aileye dahil değil miydiniz ? Eski kocanız sizi kendine akraba olan bir kadınla aldatmış. Akraba evliliği yoksa, siz ve şu anki erkek arkadaşınızın ( aldatıldığınız kadının eski kocası ) eski eşlerinizin aileleriyle bir bağı kalmamış olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…