Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

E ne var ki bunda neden linç olsun. Aldatılınca tanıştık aynı şeyleri yaşadık birbirimizi anladık iftira atmış olsam zaten o ikisi evlenmedi dersiniz. İki bekar insan nolcak. Göğsümüzü gere gere söyleyin hem de. Siz ezilip buzulursenjz asıl insanlar bisi var zanneder

Kimsenin yorum yapmaya hakkı yok o doğru, ama yapacaklar. Sinirlerinizin sağlam olması gerek bu süreçte. Siz kendinizden eminseniz ortada ahlaksız/yanlış bir durum yok zaten.

Neden linçleneceksiniz ki? Evliyken bişey yapmamışsınız her türlü kanıtınız ispatınız var bişey diyen olursa çıkarır gösterirsiniz.
Ayrıca birbirinizin yuvasını yıkmamışsınız. Diğerleri de zaten sizden önce evlenmiş onca olaya rezilliğe rağmen milleti susturmuşlarda siz mi susturamayacaksınız.
E Allah bu ya nasibiniz böyleymiş isteseniz böyle denk gelmez çokta güzel olmuş. inşallah birbirinizle çok mutlu olun.

Üzerinden beş yıl geçti.O dönemde terapi aldık.Arkadaşlığımız devam etti.İlişkimiz 6 ay önce başladı.İntikam gibi duygularım hiç olmadı.
Hatta şu anda o yaşananlar olmasaydı bu adamı tanıyamayacaktım diyorum.Eski eş kişisiyle karşılaştım kaç defa aynı memleketteyiz.Nefret bile yok sadece tiksinti.

Millet mutlaka dedikodu yapacaktır. Aileniz belki başta kabullenmeyecektir. Birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız ve dik dururuz diyorsanız kimseye laf düşmez. Elalemin sözlerine kulak tıkayıp devam edeceksiniz.

Başka şehirde sıfırdan bir hayat kuramaz mısınız? Gerçekten eskiye dayandığını düşünen bunu belli eden insanlar olacaktırm
Bunu biz yapabiliriz ikimizde memuruz.Ama aileler bunu nasıl karşılar veya çevreden gelen lafları kaldırabilirler mi bilmiyorum.Ya onlarda bizi suçlarsa.

Nasıl anlatacağız bu durumu ailelerimize laf gelecek.
Aman aileleriniz de takılacak insanlar mı sanki? Adam sizi akrabasıyla aldatmış tınlamamışlar bile. Çok da ahlaklı sayılmazlar. Hadi boşan kızım böyle ahlaksız bir adamla olmaz deseler bir nebze düşündürür.

Birlikte olmanızda hiçbir sorun yok fakat nedense. Hiç etik gelmiyor bana. Zaten Size de öyle geliyormuş ki konu açmasınız.
Off daha burda okuayacam acaba.

Bunu biz yapabiliriz ikimizde memuruz.Ama aileler bunu nasıl karşılar veya çevreden gelen lafları kaldırabilirler mi bilmiyorum.Ya onlarda bizi suçlarsa.
Suçunuzun olmadığı bır durumda korkmanıza gerek yok bence. Dimdik herkesin karsısına cıkabılmelısınız. Bu süreç sizi yaklastırmıs bunu anlatırsınız anlayan anlar anlamayandan uzak durun . Mutlulugunza bakın. Ikınızde uzulmussunuz yeterince kendınıze sans verın.

Boşanma bitti alacağınızı aldınız evlenin ki ikisine de kapak olsun

Ellerin de kanıt yok nasıl kanıtlayacaklar önceden ilişkiniz olduğunu

Tam destek evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…