Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben linçlik bişey göremedim, çok da güzel iyi olmuş hatta. Elalem de totonuzu yesinHerkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada yaşlarımız o 33 ben 31.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.
Eğer milletin lafını önemsiyorsanız başka yere taşının ve sessiz sedasız evlenin. Sosyal medyaya foto moto da koymayın. Daha az kişi öğrenir, daha az konuşulur bu şekilde. Bir anda kaybolun yani ortalıktan. Aileleriniz ve yeni taşındığınız yerdeki insanlar dışında kimseye evlendiğinizi söylemenize gerek yokSorun biz değiliz en olmadı çeker gideriz ama ailelerimize çok laf gelecek onlar kaldırabilir mi
Ya biz çok fazla ailelerimizi düşünüyoruz.Zaten o zamandan beri belirli bir mesafe var aramızda ama işte annemiz babamız.Aman aileleriniz de takılacak insanlar mı sanki? Adam sizi akrabasıyla aldatmış tınlamamışlar bile. Çok da ahlaklı sayılmazlar. Hadi boşan kızım böyle ahlaksız bir adamla olmaz deseler bir nebze düşündürür.
Biz evliyken eşlerimize olan sadakatimizi asla bozmadık.Onların yüzünü yere eğecek bir şey yapmadık.Tam aksine bu bize yapıldı.
Eski eşler umrumuzda değil.Evliyken onlara sadakatimizi asla bozmadık ne tensel ne duygusal.Aradan 5 yıl geçti zaten.Ama sorun ailelerimiz nasıl açıklayacaz.Çok laf olacak yaşlar birşey olursaBoşanma bitti alacağınızı aldınız evlenin ki ikisine de kapak olsun
Ellerin de kanıt yok nasıl kanıtlayacaklar önceden ilişkiniz olduğunu
Tam destek evlenin
Bizim yaşadığımız yer küçük.Bizi suçlayacaklar yapmadığımız şeylerden dolayı.Ailelwr yaşlı bir şey olursa laflara dayanamayıp korkuyorum.Ya onlarda bizi suçlarsa.Ablamın arkadaşı da aynı bu şekilde boşanmışti.. eşinin aldattığı kadının kocası ile evlendi sonra..dediğin gibi evlilik sorunları mahkemelerle ilgili paylaşım yaptıkça önce dost olmuşlar sonra da samimiyetleri artmış falan ..olabilir yani bunda tuhaflık göremiyorum ben.
Sonuçta bu birliktelik boşandıktan sonra olmus
Farkındayım önceden bana anlatsalar bende inanmazdım ama oluyormuş.Ben konuya inanmadım.
Bu dediğinizi yaşamadı benim tanıdığım. Burası da küçük yerBizim yaşadığımız yer küçük.Bizi suçlayacaklar yapmadığımız şeylerden dolayı.Ailelwr yaşlı bir şey olursa laflara dayanamayıp korkuyorum.Ya onlarda bizi suçlarsa.
YokÇocuk var mı iki tarafta
herkes bu adamin kim oldugunu biliyor mu? Soylemeyin esinizin aldattigi kadinin eski kocasi oldugunu.Ailelerimiz gelen lafları iftiraları nasıl karşılayacak kaldırabilirler mi
Bunu insanlar anlamayacak bizi suçlayacaklar.Karşı tarafın mağdur olduğunu iftira attığımıa dair bize ve ailemize çok laf gelecek.Ailelerimiz bile bütün kanıtlara rağmen bizi suçlayabilirİkinizde bosanmıssınız neden olmasın ki ?
iki bekar insansanız ikinizde aldatılmıssınız o acı sizi yakınlastırmıs ortak olaylar cünkü gayette normal bir durum
Biliyorlar ikimizde buralıyız.Boşanma dönemi baya sancılıydı.Eski eş ailesinde baya olaylar çıktıherkes bu adamin kim oldugunu biliyor mu? Soylemeyin esinizin aldattigi kadinin eski kocasi oldugunu.
Aslında linç durumu yok,bekar zamanınızda başlayan bir ilişki sonuçta.Açıklamak evet çok zor,ikna etmek daha da zor.Bir çok kişi bunun öncesi var diyecek bunu duzeltemezsiniz.Herkese hello.Yazıcağım konumda çok linç yicem biliyorum, bunu göze aldım ama fikire ihtiyacım var.Çevremizden yardım alamıyoruz ve akıla ihtiyacım var.Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
31 yaşında 5 yıl önce boşanmış bir kadınım. Evliliğim aldatılma sebebiyle bitti.Sorun burada başlıyor.
Eski eş kişisi ile evliyken akrabalarından evli bir kadınla ilişki yaşamaya başlamışlar.Bu durumu kadının kocası farkediyor, takibe başlamış Baya net kanıtlar elde etmiş.Karşıma çıktı anlattı durumu, kanıtları paylaştı.Eşlerde kanıtları görünce itiraf ettiler.Pişmanız affedin zırvalarına girdiler.İkimizde boşandık.Boşanma sürecinde çevremizdeki insanlar anlayamıyordu içinde bulunduğumuz durumu.Affetmemiz yönünde baskı görüyorduk.Yuvanızı dağıtmayın onlar akraba duyulursa bu durum sıkıntıları büyük olur, küçük yerdeyiz diye ailelerimizden ve eş ailelerinden baskı gördük ikimizde.Aynı durumu yaşadığımız için anlayabiliyorduk birbirimizi.Yani güç birleştirmesi yaptık ve gerek tazminat gerek mal paylaşımında ve nafakada çok şey aldık.Karşı tarafın aile ilişkileri zedelendi baya olaylar oldu rezil rüsva oldular.En son evlendiler gene aldatma sebebiyle sorunları varmış galiba olay çıkmış bilmiyorum iç yüzünü bizide ilgilendirmiyor ne halleri varsa görsünler.
Boşanma sürecinde başlayan bizim arkadaşlığımız devam etti.İyi arkadaş olduk terapilere birlikte gittik,beraber çok eğlendik, Anlayabiliyorduk birbirimizi, çok iyi anlaştık beraber çok iyi çok vakit geçirdik.O berbat zamanlarda çok destek olduk.Bu süreçte o psikolojiyle birbirimizin hata yapmasını önledik.
Bir yıl kadar önce onu arkadaşım olarak görmediğimi farkettim ondada buna dair davranışlar gördüm.İlk başta olmaz kimsye açıklayamayız, herkes evliyken başladığımızı ve eşlerimize iftira attığımızı düşünür diye uzak durmaya çalıştım olmadı.Onun içinde aynı durumlar olmuş.6 ay kadar öncede ilişkimiz başladı, çok mutluyuz ,ilişkimiz çok güzel gidiyor.İkimizde birbirimizi çok mutlu ediyoruz ,seviyoruz.Ama biz bunu çevremize nasıl anlatacağız bilmiyoruz.Evlenmek istiyoruz ama bunu nasıl anlatacağız, işin içinden çıkamıyoruz.Yapmadığımız şeylerle suçlanacağız.Bu durumu nasıl aşabiliriz?Kimseden fikir alamıyoruz.Dediğim gibi linç edin, kızın ama fikirde verin.
Bu arada yaşlarımız o 33 ben 31.
Bu arada evlyken vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey yapmadım o pisliğe sadık kaldım.