Kızlar Linçe Razıyım Ama Fikirde Verin

Bunu çok düşündüm.Boşanma süreci ve sonrasında psikolog desteği aldık bir buçuk yıla yakın.Bu konarda konuşuldu uyarıldık.
İlk zamanlar daha zordu daha boşluktaydık birbirimizle çok daha fazla zaman geçiriyorduk.Gelip geçici olsa o dönem olurdu.3 buçuk 4 yıl sonunda oluştu bu duygular.Onu tanıdıkça çok sevdim.

Gerçekten film gibi ama çok tatlı bir hikaye ve tanışma bence.
Birbirinizi gerçekten sevip güveniyorsanız başkalarının fikirlerini umursamayın kendi mutluluğunuza bakın.
Yaşadığınız kötü olaylardan sonra hayatın güzel bir hediyesi gibi olmuş bence.

Aileler inanmazsa veya lafları kaldıramayıp birşey olsa yaşlılar çünkü bunlar korkutuyor.

Tayin dönemi ailelerle konuşucaz baskın nikahla tayin isteyecez.

Linçlik bir durum yok ama ne yazık ki bizim ülkemizde tam da sizin anlattığınız gibi algılanır zor bir durum,insallah üstesinden gelebilirsiniz.

bence evlenin başkasını da takmayın.
sonuçta kimseyi aldatmış olmuyorsunuz.
ikiniz de bekarsınız

Bosanma donemi birbirinize destek oldugunuz seklinde degil de sizin karacigere ihtiyaciniz olmus o da size bagislamis oyle baslamis bu dostluktan evrilen iliski, seklinde bi hikaye uydurulamaz mi

Anlayamadım ne demk istediğinizi
Yani bosanma doneminde baslayan bi iliski oldugunu kimse bilmesin diyorum
Bosanmadan cook sonra siz hastalanmissiniz karacigere ihtiyaciniz olmus o da size bagisci olmus boylece dostlugunuz baslamis sonra da iliskiye evrilmis seklinde bilsin etraf
Boyle bi senaryo uydurun demek istedim
Aa evliyken de gorusuyorlarmis dedikodusuna yol acmamak icin

Küçük bir ilçede yaşıyoruz.İkimizin eski eşi birbiriyle akraba.Yani aldatan erkek ve kadın akraba.Boşanma döneminde onların ailesinde olaylar çıktı kavga dövüş çıktı çok defa karakolluk oldular bütün ilçe duydu neredeyse boşanma sebebini saklayamayız.

Bu kadar olaydan sonra sizin üstünüze gelenler kadar destek verenler anlayanlar da olacaktır. Korktuğunuz kadar bir tepki ile karşılaşmayacaksınız bence. Her şey yeni olsa, onlar evlenip birbirlerini de aldatmamış, kavga edip karakola düşmemiş olsalar korkmakta haklıydınız ama artık herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şu saatten sonra emin olun bilmeyen de işine gelmediğindendir. Bu sayede iyi bir temizlik yapar, kuru kalabalıktan kurtulursunuz.

Empati yapmaya çalıştığımda içime sinmeyen bir şeyler var ama tam olarak ifade edemiyorum. Elalem akraba kısmını çok dert etmezdim ama heralde ailemi düşünüp kalkışamazdım. Alacağım kararları aileme göre belirlemem ama evlenip çekip gidicem ve tüm sıkıntılarla onlar uğraşacak gibi gelirdi bana. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Mutlu olmak istiyorum sadece.Çünkü yoruldum artık bilmiyorum.İlk evliliğimde ailemi dinledim başıma gelenler ortada.Boşanma sürecinde destek yerine köstek oldular, engellemeye çalıştılar.Şu anki erkek arkadaşımdan güç almasaydım boşanamazdım.Bencillik yapmak istiyorum, empati yapmak istemiyorum yapamıyorum.Aklım hala ailemde onlara nolucak düşüncesindeyim.Bilmiyorum ama mutlu olmak istiyorum artık. Sanırım bu bencilliği yapıcam.Yanımda olmayacaklar karşı çıkacaklar çünkü.Hatta beni bu ilişki evliyken başladı iftira attın diye suçlayacaklar.O kafada insanlar.Düşünmek istemiyorum artık onları ama bilmiyorum nasıl başarıcam.

insanımız hep boş konuşur ki, başka biriyle de evlenseniz ne koca meraklısıymış ha hemen koca buldu da derler.
bence güzel bir ilişki kopmayın milletin ağzına bakmayın.

Mutlu olmak istiyorum bunun için bencillik yapmam gerekirse yapıcam.Ama burada okuduklarım kafamı daha fazla netleştirdi

Aileniz size “bu ilişki evliyken başladı o zaman” diyebilecek yapıdaysa (iftira) tabiki o zaman bencil olun ve yolunuza bakın. Ne derlerse desinler siz mutlu olun

Aileniz size “bu ilişki evliyken başladı o zaman” diyebilecek yapıdaysa (iftira) tabiki o zaman bencil olun ve yolunuza bakın. Ne derlerse desinler siz mutlu olun
Çok eski kafalılar bir kere evlenirsin nolursa olsun onunla devam edersin düşüncesindeler.Yalnız yaşamak için bile kavga çıkmıştı.Bir süre konuşmadım.Ama işte anne baba yarın bir şey olsa vicdan azabından kurtulamam ondanda korkuyorum.

Psikolojinizin zedelenmiş olduğu zamanlarda başlayan ilişki uzun ömürlü olmuyor. Birbirinize yarabandı olmuşsunuz ama gerçek ilişkide de birbirinizi çok yaralarsınız.

Bakın o süreçlerde hep bu adamdan destek almışsınız.
Sizin bir dostunuz,bir sevdiğiniz büyüğünüz falan yok muydu desteğiniz o olsaydı.
Bu adamla birbirinize bu kadar yaklaşmanız arkadaş olmanız hata olmuş bence.
Şimdi kişileri ben kendi ailemde düşünüp gözümde canlandırıyorum, berbat hissediyorum. İnanılmaz kötü olur.
Yani linçlemedim. Ama içim de almadı.
Ama siz de mutluymuşsunuz, ona da kıyamaz insan..
Zor yani. Keşke baştan ilerlemeseydi işte.
Olmuş artık.
Herkesin de kendi hayatı
Sevginizden, sevgisinden eminseniz çıkacaksınız bu yola, olacakları yolds göreceksiniz.
Belki de korktuğunuz kadar olmayacak.

Çevremiz eski kafalı bir yapıda.Öyle olmayanlarda konu aldatma olduğu için uzak durdular bize sıçramasın diye.Diyorum ya bir defa evlenirsin onunla hayatını geçirirsin kafasındalar.Boşanma sürecinde bunun ceremesini çektim.
Ama şimdi çok mutluyum.Yani onu 1 gün görmesem özlüyorum.Çok endişeleniyorum.Onun için birşey yaparken heycanlanıyorum(Sevdiği bir yemeği yapmak gibi.Buna çok kızıyor sende çalışıyorsun yoruluyorsun neden beklemedin beraber yapmadık diye.Ama bu bana mutluluk veriyor).Memlekette dışarda vakit geçirmiyoruz genelde evde oluyoruz mutfağa hep beraber girer ortak yaparız işleri onu öyle görünce bazen sanki ikimize ait bir evdeymiş gibi hissediyorum bu anlamsız bir mutluluk veriyor.Bazen onu izlerken istemsizce bebeğimiz olduğunu düşünürken buluyorum kendimi ve bu bana garip bir his veriyor ama güzel bir his böyle kalbim hızlanıyor.
Beraberken 10 dakika elimi tutmasa ağlamak istiyorum beni sevmiyor artık diye.
İlçemiz Kaş ve Fethiye'ye yakın dışarıda vakit geçirmek istediğimizde orada oluyoruz genelde oralardayken anlamsız kıskançlıklarım oluyor.Bütün benliğimle ruhumla onu hissediyorum.Ara ara ufak hediyeler alır.(Saç tokası vb gibi şeyler)Bunları görünce beni düşündüğünü onun aklında olduğumu bilmek içimde birşeyleri harekete geçiriyor.Onda rahatsız olduğum davranışı olunca söylüyorum konuşabiliyorum ve bunlara dikkat ediyor beni üzmek istemiyor tekrarlamıyor kesinlikle .Bu aşk mı alışkanlık mı sadece sevgi mi bilmiyorum.Ama şundan eminim hayatımda hep olmalı.
Alışkanlık veya boşluk olsa ilk zamanlar çok daha zordu o dönemde olurdu ama bu duygular 3,5 yıl kadar sonra onu tanıdıkça ortaya çıktı.Alışkanlık olsa ilk ve zor dönemde olurdu diye düşünüyorum.
Ama çok mutluyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…