- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Alışana kadar yapar bir cok sebebi varMerhaba hanımlar bir buçuk aydır derceli lens kulaniyrm gözlerimin biri 0.75 biri 0.90 ama biraz fazla kalınca başım agriyor kullananlar var mi sizde de oldu mu yoksa bana mı özgü bu
Zamnla geçer miAlışana kadar yapar bir cok sebebi var
1. Oksijen geçirgenligi iyi değildir çabuk kurur batma yanma ağrı yapar
2. Numaralılar uzun kullanımda ve uzun kullanmamada yapar uzun kullansan sürekli gözlükle gezen biri gibi yorar uzun süre kullanmasan beyin net görmediği için netlemeye çalışmakla yorulur ağrı yapar ben -1.75 miyop ayrıca -1.25 de astigmatım çektiğin baş ağrısını anlayabiliyorum alışana kadar gözlük gibi günde 8 saat kullan alıştıktan sonra sorunun biter benim haftalarca çıkarmadığım oluyor diyebilirim
lensler de bir sorun yoksa geçer lensini dr un yazdığı gibi aldıysan sorun yok ama sıkıntın uzun süre devam ederse lens markanı değiştirZamnla geçer mi
Kaç sene kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım. Sonra çizdirdim kurtuldum.
Ben 8 senedir kullanıyorum son 1-2 senedir çok kaldıkça bana da baş ağrısı yapmaya başladı çünkü lensi çıkarınca ağrı hafifliyor.Merhaba hanımlar bir buçuk aydır derceli lens kulaniyrm gözlerimin biri 0.75 biri 0.90 ama biraz fazla kalınca başım agriyor kullananlar var mi sizde de oldu mu yoksa bana mı özgü bu
Canim derecesiz kullandığım zamanda belli bir saatten sonra baş ağrısı yaptiyaklaşık 18 yıldır lens kullanıyorum... ilk başladığımda numaram büyük olduğu için bulanık görüyordum 10 gün sonra alıştı gözlerim. baş ağrısını yanlış numara lenste yaşadım...
Aynen canim cikarinc arahatliyorumBen 8 senedir kullanıyorum son 1-2 senedir çok kaldıkça bana da baş ağrısı yapmaya başladı çünkü lensi çıkarınca ağrı hafifliyor.
Ne güzel darısı banaKaç sene kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım. Sonra çizdirdim kurtuldum.
lensle ilgili bir durum olabilir... yada gözünde başka bir problem varmı? astigmat katarak vb... Doktoruna sorman gerekecek. çünkü bende baş ağrısı yapmıyor yapanıda duymadım. sadece sağ ve sol göz numaram farklı ben onları karıştırınca olmuştu.Canim derecesiz kullandığım zamanda belli bir saatten sonra baş ağrısı yapti
Belki de ondan da olabilirlensle ilgili bir durum olabilir... yada gözünde başka bir problem varmı? astigmat katarak vb... Doktoruna sorman gerekecek. çünkü bende baş ağrısı yapmıyor yapanıda duymadım. sadece sağ ve sol göz numaram farklı ben onları karıştırınca olmuştu.
Yatarken sıkıntı oluyor mu peki canimCanım ben ilk kullanmaya başladığımda baş ağrısı yapıyordu. Özellikle kitap falan okuduğumda veya lensleri uzun süre taktığımda. Hatta o yüzden her gün çıkarmak zorunda kalıyordum. Sonra ikinci kutuyu alırken aynı kullandığım markanın HD olanını aldım. Nasıl bir özellik tam olarak bilmiyorum ama ben çok rahat ettim. Şimdi günlerce çıkarmadığı mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?