How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar lens baş ağrısı yapar mi

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Merhaba hanımlar bir buçuk aydır derceli lens kulaniyrm gözlerimin biri 0.75 biri 0.90 ama biraz fazla kalınca başım agriyor kullananlar var mi sizde de oldu mu yoksa bana mı özgü bu:KK43:

Bana hiç olmadı 6 senedir lens kullanıyorum. Belki numara yanlıştır. Yanlış numaralı gözlük takınca bir süre sonra baş ağrısı olur mesela lenste de böyle olmuş olabilir

Merhaba hanımlar bir buçuk aydır derceli lens kulaniyrm gözlerimin biri 0.75 biri 0.90 ama biraz fazla kalınca başım agriyor kullananlar var mi sizde de oldu mu yoksa bana mı özgü bu:KK43:
Alışana kadar yapar bir cok sebebi var
1. Oksijen geçirgenligi iyi değildir çabuk kurur batma yanma ağrı yapar
2. Numaralılar uzun kullanımda ve uzun kullanmamada yapar uzun kullansan sürekli gözlükle gezen biri gibi yorar uzun süre kullanmasan beyin net görmediği için netlemeye çalışmakla yorulur ağrı yapar ben -1.75 miyop ayrıca -1.25 de astigmatım çektiğin baş ağrısını anlayabiliyorum alışana kadar gözlük gibi günde 8 saat kullan alıştıktan sonra sorunun biter benim haftalarca çıkarmadığım oluyor diyebilirim

Alışana kadar yapar bir cok sebebi var
1. Oksijen geçirgenligi iyi değildir çabuk kurur batma yanma ağrı yapar
2. Numaralılar uzun kullanımda ve uzun kullanmamada yapar uzun kullansan sürekli gözlükle gezen biri gibi yorar uzun süre kullanmasan beyin net görmediği için netlemeye çalışmakla yorulur ağrı yapar ben -1.75 miyop ayrıca -1.25 de astigmatım çektiğin baş ağrısını anlayabiliyorum alışana kadar gözlük gibi günde 8 saat kullan alıştıktan sonra sorunun biter benim haftalarca çıkarmadığım oluyor diyebilirim
Zamnla geçer mi:(

Genelde numara yanlışsa başağrısı yapar.

Benim 0.25 gözlüğüm var. İş arkadaşıma 0.75 vermiş doktor. Ama kendi gözlüğü gözünü yoruyormuş bir zaman sonra. Benimki ile daha rahatmış..

Aslında göz numarası çok rahatsız etmiyorsa hiç bir şey kullanmasanız daha iyi. Numaranız küçük çünkü. Kullandıkça insan gözlük/lens olmadan görememeye başlıyor. Ya da mesela iş/ders yaparken gözlük takıp onun dışında yine takmayabilirsiniz.

10 yıldır kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım:KK73:

yaklaşık 18 yıldır lens kullanıyorum... ilk başladığımda numaram büyük olduğu için bulanık görüyordum 10 gün sonra alıştı gözlerim. baş ağrısını yanlış numara lenste yaşadım...

Arkadaşımın gözleri 4 derece miyop, lens kullanıyor uzun süredir; ona sordum şimdi: "Tek başına lens baş ağrısı yapmaz. Stres, sinüzit veya migren gibi bir rahatsızlığı olabilir" dedi

Ben 8 senedir kullanıyorum son 1-2 senedir çok kaldıkça bana da baş ağrısı yapmaya başladı çünkü lensi çıkarınca ağrı hafifliyor.

yaklaşık 18 yıldır lens kullanıyorum... ilk başladığımda numaram büyük olduğu için bulanık görüyordum 10 gün sonra alıştı gözlerim. baş ağrısını yanlış numara lenste yaşadım...
Canim derecesiz kullandığım zamanda belli bir saatten sonra baş ağrısı yapti:(

Canim derecesiz kullandığım zamanda belli bir saatten sonra baş ağrısı yapti:KK43:
lensle ilgili bir durum olabilir... yada gözünde başka bir problem varmı? astigmat katarak vb... Doktoruna sorman gerekecek. çünkü bende baş ağrısı yapmıyor yapanıda duymadım. sadece sağ ve sol göz numaram farklı ben onları karıştırınca olmuştu.

lensle ilgili bir durum olabilir... yada gözünde başka bir problem varmı? astigmat katarak vb... Doktoruna sorman gerekecek. çünkü bende baş ağrısı yapmıyor yapanıda duymadım. sadece sağ ve sol göz numaram farklı ben onları karıştırınca olmuştu.
Belki de ondan da olabilir

Canım ben ilk kullanmaya başladığımda baş ağrısı yapıyordu. Özellikle kitap falan okuduğumda veya lensleri uzun süre taktığımda. Hatta o yüzden her gün çıkarmak zorunda kalıyordum. Sonra ikinci kutuyu alırken aynı kullandığım markanın HD olanını aldım. Nasıl bir özellik tam olarak bilmiyorum ama ben çok rahat ettim. Şimdi günlerce çıkarmadığı mı oluyor

Canım ben ilk kullanmaya başladığımda baş ağrısı yapıyordu. Özellikle kitap falan okuduğumda veya lensleri uzun süre taktığımda. Hatta o yüzden her gün çıkarmak zorunda kalıyordum. Sonra ikinci kutuyu alırken aynı kullandığım markanın HD olanını aldım. Nasıl bir özellik tam olarak bilmiyorum ama ben çok rahat ettim. Şimdi günlerce çıkarmadığı mı oluyor
Yatarken sıkıntı oluyor mu peki canim

Back